2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet yaptırabilirsin güzel olur hatta istediğin modeli kumaş alıp diktirebilirsin de. Ben bayram için elbise diktirmeyi düşünüyordum ama hala göbeğim yok çıkınca mı yaptırsam kararsız kaldım
Bayrama daha cok var canim ozamana kadar gobuş buyur simdiden yaptirt derim ben

Evet yaptırabilirsin güzel olur hatta istediğin modeli kumaş alıp diktirebilirsin de. Ben bayram için elbise diktirmeyi düşünüyordum ama hala göbeğim yok çıkınca mı yaptırsam kararsız kaldım
O zaman aynı renk yumuşak bir kumaş bulup yaptırayım, benim de yok göbek falan. Biraz daha bekle çıktığında diktir rahat rahat giyersin.

Ben bunu o göbekle giyersem ön taraf komple yukarı kalkar akıllııııım.

20 günde ne kadar büyüyebilir ki
Standart beden tarzı kemerli olursa ayarlanabilir göbüş büyüse de
Her hafta buyuyor canim benim ama her hamilelikte bir olmuyor benim simdi bayagi bi cikti korkuyorum anlayacak birileri diye cunku biz esimle 6ci aya kadar saklamayi dusunuyoruz son iki gebeligim 6ci ayda birisi diyeride 7ci ay erken dogumla sonuclandi yine olur diye temkinli davranmak istiyoruz tabii bu gidisle 4cu ayda herkez anliycak gibi duruyor

O zaman aynı renk yumuşak bir kumaş bulup yaptırayım, benim de yok göbek falan. Biraz daha bekle çıktığında diktir rahat rahat giyersin.
Sende çıkınca diktir o zaman
Bizim niye çıkmadı ki göbekler. Göbeğim çıkmadı ama yanlarım genişledi basen kalça
Çatlağım da yok hala hamile gibi de hissetmiyorum tüm bunlar için hala erken mi bilmiyorum

Ne bileyim, alt karnım bile dümdüz daha, bu çocuk nerdaaa? Bu çocuk büyümüyor mu? Anlamıyorum.
14 haftalık bir kadın gördüm, inanamadım karnına, eee ben de bugün 14’e girdim hani? Bir anda çıkacak sanırım bizimkiler.

Çok kimseyle görüşmeyin bu dönem dicem ama bayram var görüşülür illaki. Kem gözlü insan çok bir de yine aynısı mı olur diye insanın psikolojisini bozan da olur.
Bana kalsa ben kimseye hamile olduğumu söylemezdim gerçekten başından sonuna kadar stres ve ne olacağı belli değil. İnşallah hepimiz sağlıkla 9 ayımızı tamamlar kucağımıza alırız

Benim biraz önceden kalma göbeğim vardı onunla idare ediyorum
Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi daha az çatlarız bir de ağırlaşma durumu oluyormış göbekten dolayı o tür sıkıntıları da daha az yaşarız. Bana şimdiden sorular gelmeye başladı göbeğin çıkmadı mı foto at bilmem ne. Akraba terörü her konuda mı olur

Akraba değil, akbaba.
Sevsinler senin önceden olan göbeğini. Ne bileyim ya kaç kere hamilelik yaşayacağım sanki, şişsin istiyorum bebeği hissedeyim istiyorum, inat etti.

Akraba değil, akbaba.
Sevsinler senin önceden olan göbeğini. Ne bileyim ya kaç kere hamilelik yaşayacağım sanki, şişsin istiyorum bebeği hissedeyim istiyorum, inat etti.
Doğru valla akbaba
Ben de hemen büyüsün istiyorum seveyim kocama sevdireyim nazlanayım ama hiç hamileliğe dair bişeyim yok
Ben 3 tane düşünüyorum ya sen

Ben senin erkek hissediyordum sağlıklaa gelsin prensess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…