Sizde mi benim gibi Başak burcumusunuz merak ettim benim hem burcum hem yükselenim Başak. Temizlikben aslında burçla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ya ev temiz değilken mutsuz oluyorum elimde değil
Benim bebek arabami arkadasim hediye alicak uppa baby cruz v2 istiyorum . zaten kendi bebek arabasida ayni markanin baska modeliydi , pusetini ve oto koltuguda ondan odunc alacagim
Yatabilen baston arıyorum ben travel kullanımı hem zor hem gereksiz pahalı çocuk 6 aylık olunca hafif arabaya yöneliyorsun o zaman da verdiğin paraya acıyorsun ilk zamanlar slingde taşırım bahara kadar serpilir zaten inş
Kızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Bebekler biraz büyüyünce dışarıya bakmak istiyor çok küçükken ise anlamıyor zaten ben bu tip kabin boy arıyorum bu da olabilir dediğim gibi bunu 3-4 aylıkken kullanmaya başlayabilirim yoksa çok minikken topluyolar kendini kemer bile tutmaz
Çok dikkat etmiştim canım sağlıklı besleniyordum her sabah muz ceviz pekmez süt yumurta yiyordum bebişe kilo aldıran bunlar olmuştu galiba, bulantı mide kazınması fazla olmadığı için dikkat edebiliyordum bu sefer öyle değil kilo olarak tartıda çok fark olmasada vücudum genişledi Neyse sağlık olsun doğumdan sonra spor diyet halledecez bir şekilde
Kızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Bi sakıncası yoksa burda paylaşabilir misiniz resmi bi yazının görüntüsü mü? Bizimde sabah ekranlarımıza resmi yazı düştü kaldırıldığına dair, hatta yazıda izinde olan personelin mesaiye başlatılması falan diyor
Alakası olduğundan sormadım zaten , bazılarımızın bazılarımızın aksine batıl inançları olabilir kaldı ki benim vardır o yüzden bilen varsa diye sordum inanmayan soruyu pas geçebilir
Alakası olduğundan sormadım zaten , bazılarımızın bazılarımızın aksine batıl inançları olabilir kaldı ki benim vardır o yüzden bilen varsa diye sordum inanmayan soruyu pas geçebilir