Biraz gerginsiniz sanırım , şahsınıza söylediğim tek kötü bir şey olmamasına rağmen tüm mesajlarıma Saldırı halindesiniz anlam veremedim .
Siz istediğiniz yorumu alıntı yapma hakkına sahipseniz ben de istediğim soruyu hurafe de olsa sorma hakkına sahibim görmezden gelirsiniz olur biter çirkinleşmeye gerek yok saygılar sunarım .
Biraz gerginsiniz sanırım , şahsınıza söylediğim tek kötü bir şey olmamasına rağmen tüm mesajlarıma Saldırı halindesiniz anlam veremedim .
Siz istediğiniz yorumu alıntı yapma hakkına sahipseniz ben de istediğim soruyu hurafe de olsa sorma hakkına sahibim görmezden gelirsiniz olur biter çirkinleşmeye gerek yok saygılar sunarım .
Tüm mesajlarınıza saldırı halinde miyim? Şaka mı ya, ben genel olarak kızlara sormak istedim bu saçmalık nerden çıktı diye. Gergin(!) olan sizsiniz bence.
Tüm mesajlarınıza saldırı halinde miyim? Şaka mı ya, ben genel olarak kızlara sormak istedim bu saçmalık nerden çıktı diye. Gergin(!) olan sizsiniz bence.
Eğlenme milletle otur aşağı.
Etek demişlen hiç hamile eteği yok doğru düzgün, hep kalem etek tarzında, şöyle pileli falan istiyorum bulursan at bana, sen bulursun ETEK.
Eğlenme milletle otur aşağı.
Etek demişlen hiç hamile eteği yok doğru düzgün, hep kalem etek tarzında, şöyle pileli falan istiyorum bulursan at bana, sen bulursun ETEK.
Hahshsjsh buldum aslında alıcam da kalem etek benim beğendiğim. Pileliler kilolu gösterir beni altım geniş zaten
Uzun mu istersin kısa mı ona göre bulayım sana etek
Ben doğum paketi satın aldım Demir Sigorta 8500 lira ödedim doğum da dahil epidural vs. de karşılıyor,kontroller ultrason ücretsiz uygun geldi bana bayağı.
Hahshsjsh buldum aslında alıcam da kalem etek benim beğendiğim. Pileliler kilolu gösterir beni altım geniş zaten
Uzun mu istersin kısa mı ona göre bulayım sana etek
Kızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Evet yaptırabilirsin güzel olur hatta istediğin modeli kumaş alıp diktirebilirsin de. Ben bayram için elbise diktirmeyi düşünüyordum ama hala göbeğim yok çıkınca mı yaptırsam kararsız kaldım
Ben yurt disindayim asa yukari fiyatlar turkiyeyle ayni turkiye biraz pahali hatta burada normal dogumda 3 gun tutuyorlar sezeryanda 5 gun turkiyede nasil bilmiyorum tabi