2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hediye hanım canım. Çok severim kendisini ❤
Ne güzel sevdiğiniz bi doktor son gidişimde doktorumun yanında gördüm ben de kendisini. Güzel bi kadın
Mecburi sezaryen yoksa isterdim valla ne yalan söyleyeyim belki 2. Çocuk isteriz üst üste sezaryen fikri beni biraz düşündürüyor
Canım kontrole gittiğimde 13 haftalik gözüktü. Ultrasonda doğum tarihi olarak da 11.10.2022 gözüküyor. Şuan sistemden hesapladım 14 +0 gözüküyor
Kuzum sat a göre belli olan tarih kalsın istersen. Muayeneden muayeneye değişiyor cünkü bi gün 2 gün ileri çıkar bi gün ise gününde çıkar belli olmaz. Bebeğin pozisyonuna ve doktora cihaza göre de değişiyor ölçümler.
Kızlar sizde oluyor mu gün içinde birkere su gibi akıntı geliyor ayaktayken bazen sıcak koşuyorum kan mı yoksa diye gayet su gibi akıntı
Kuzum oluyor baya uzun süredir yaşadığım bi durum. bazı günler üst üste hiç yok bazen iç çamaşırı komple ıslanıyor tabi

Valla şuan bu konu hakkında acabalar yaşamak istemiyorum ya Daha çok strese girerim gibi geliyor bana
Zaten en dogrusu o canim benim bi allahin izniyle 9cu ayimizada gelelim doktorlar zaten bize en uygun olan dogum seklini onerecekler simdiki zamanin tadini cikaralim bu gunler bi defa yasaniyor ileride guzel hatirlayalim insallah

Zaten en dogrusu o canim benim bi allahin izniyle 9cu ayimizada gelelim doktorlar zaten bize en uygun olan dogum seklini onerecekler simdiki zamanin tadini cikaralim bu gunler bi defa yasaniyor ileride guzel hatirlayalim insallah
Her anı güzel ya yerim o miniciği Bir başka şey

Geçmişee pek gidemediim sabah naptın ne dedi doktorun. Yeşilimsi akıntının sebebi ne olabilir miiş? Minnoş nasıldıı onu gördün müü

Doktor değiştirdim ya canım. Bir dahaki gitmemde ultrasonlari da getir dedi zaten. Anlasilir sanirim 1 dahaki ay

Benim platinlerim var ya ondan da endişe ediyordum o yüzden dedim
Tabi hepimiz öyle doğduk ama bazen aşırı korku geliyor

Bebislerinizin cinsiyeti nedir? Erkek anneyi guzellestirir. Kiz annenin guzelligini alir derler dogru muymus acaba :)
İlk bebeğim erkekti kendimi çok güzel buluyordum hamileyken herkes güzelleştin diyordu az kilo almıştım bir tek göbeğim çıkmıştıBuna kız gibi dedi doktor o eski halimden eser yok sanki eğer gerçekten kızsa bu teori bende doğrulanmış olacak

Kesinlikle katılıyorum. Böyle şimdiden bana soruyor millet doğum nasıl olacak diye daha 3. Ayımdayım onu mu düşünmüycem diye söylüyorum o yüzden sormuyorlar bir daha erken daha bunun stresi içiin daha ben tekmesini hissetmeyi bekliyorken heycanla onun stresine niye gireyim

Çocuğun kilosu gerçekten önemli annem beni 5 kilo doğurmuş çektiklerini söylemek istemiyorum bile
Benim omuriligimde platinlerim var ondan da endisem var açıkçası.
Bir de dediğim kişilerin gerçekten doğumu kolay demeyelim de kısa sürede oldu. Birisi suyu gelip evde meyve yemeye devam etmiş mesela hastaneye gidince de 20 dk da doğurmuş

Mecburi sezaryen yoksa isterdim valla ne yalan söyleyeyim belki 2. Çocuk isteriz üst üste sezaryen fikri beni biraz düşündürüyor
Senin durumun özel ama ya o ayrı. Tüp mideden dolayı dimi?
Sen de mi 2. çocuk düşünüyosun :) Kendimi şu an çok cesaretsiz hissettim.

Sen riske atma platinlerin varsa ne olur ne olmaz canım.

Ay bende öyleyiim. Böyle bir çirkinleştim gibi sankii yüzüm değişti hep yaptığım makyaj bile gözüme o kadar kötü geliyor kii hani makyajsız daha beter. Eşime diyorum doğum yapana kadar evdeki bütün aynaları kapatcam bana ne oldu böyle diye erkek çocuk güzellik verirmiş kız çocuguda güzelliği alırmış diyorlar

Geçmişee pek gidemediim sabah naptın ne dedi doktorun. Yeşilimsi akıntının sebebi ne olabilir miiş? Minnoş nasıldıı onu gördün müü
Kuzum boşver yattı şimdilik muayene geçmiş mesajlarda sinir harbi var
Doktor değiştirdim ya canım. Bir dahaki gitmemde ultrasonlari da getir dedi zaten. Anlasilir sanirim 1 dahaki ay
Sat kalsın günü ileri bile olsa 40 haftayı bekleyebilir bebişko
Senin durumun özel ama ya o ayrı. Tüp mideden dolayı dimi?
Sen de mi 2. çocuk düşünüyosun :) Kendimi şu an çok cesaretsiz hissettim.
Tüp mide bi de ağustosta histeroskopi laparoskopi esnasında göbek deliğinden de girildiğinde yapışıklık olduğu için rahmin üstünden de ikinci bi kesi yapmıştı doktor. Rahmin etrafını yumurtalıkları daha rahat görüntüleyebilmek için. O da taze diye herhalde riske atmıyorlar. Dokularda yırtılma riski olabiliyor sanırım

Allah o sırada yardım ediyor canım Ben normalde korkan bir insanımdır ama öyle gelişti ki hiç bir şey anlamadım her doğum farklıdır ben memnun kaldım epidural normal doğumdan ama kalmayan da var mesela bel baş ağrısı olabiliyormuş kiminde bende olmadı hemen ayağı kalktım doktor ben söylediğimde çok güçlü bir şekilde ıkıncaksın dedi ikinci de doğdu zaten tek eksisi afedersiniz ıkınma sonrası basur sıkıntısı oldu malesef

Ne güzel ya, vallahi böyle kolay doğum yapacaksam normal doğuma varım :) İnşallah yolunda gider hamileliğiniz bu sefer de kolayca doğum olur.

Aynen anin tadini cikarmak gerek icimizde allahin bir mucizesi can bulmus buyuyor bunun guzelligi mutlulugu yeter gereksiz strese gerek yok herkezin bildigi gibi o bebek oradan cikacak illaki ne sekilde olursa olsun ama bunu dusunupte bu guzel 9 ayi niye stresle gecirelim gereksiz

Stres yapma canim benim korkma allah buyuk zaten simdiki teknelojide eskisi gibi deil hamileligin tadini vikar canim benim o gun gelince dusunuruz bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…