Ne güzel sevdiğiniz bi doktorHediye hanım canım. Çok severim kendisini ❤
Mecburi sezaryenBenim dışımda normal doğumu düşünen yok galiba ya, herkes sezeryandan bahsediyorValla o doğum korkusu denen durumu henüz hissetmedim inşallah ne kadar geç hissedersem o kadar iyi. Zaten takıntılı bir insanım, bir de onu şimdiden düşünmeyeyim.
Kuzum sat a göre belli olan tarih kalsın istersen. Muayeneden muayeneye değişiyor cünkü bi gün 2 gün ileri çıkar bi gün ise gününde çıkar belli olmaz. Bebeğin pozisyonuna ve doktora cihaza göre de değişiyor ölçümler.Canım kontrole gittiğimde 13 haftalik gözüktü. Ultrasondadoğum tarihi olarak da 11.10.2022 gözüküyor. Şuan sistemden hesapladım 14 +0 gözüküyor
Kuzum oluyor baya uzun süredir yaşadığım bi durum. bazı günler üst üste hiç yok bazen iç çamaşırı komple ıslanıyor tabiKızlar sizde oluyor mu gün içinde birkere su gibi akıntı geliyor ayaktayken bazen sıcak koşuyorum kan mı yoksa diye gayet su gibi akıntı
Zaten en dogrusu o canim benim bi allahin izniyle 9cu ayimizada gelelim doktorlar zaten bize en uygun olan dogum seklini onerecekler simdiki zamanin tadini cikaralim bu gunler bi defa yasaniyor ileride guzel hatirlayalim insallahValla şuan bu konu hakkında acabalar yaşamak istemiyorum yaDaha çok strese girerim gibi geliyor bana
Her anı güzel ya yerim o miniciğiZaten en dogrusu o canim benim bi allahin izniyle 9cu ayimizada gelelim doktorlar zaten bize en uygun olan dogum seklini onerecekler simdiki zamanin tadini cikaralim bu gunler bi defa yasaniyor ileride guzel hatirlayalim insallah
Ne güzel sevdiğiniz bi doktorson gidişimde doktorumun yanında gördüm ben de kendisini. Güzel bi kadın
Mecburi sezaryenyoksa isterdim valla ne yalan söyleyeyim belki 2. Çocuk isteriz üst üste sezaryen fikri beni biraz düşündürüyor
Kuzum sat a göre belli olan tarih kalsın istersen. Muayeneden muayeneye değişiyor cünkü bi gün 2 gün ileri çıkar bi gün ise gününde çıkar belli olmaz. Bebeğin pozisyonuna ve doktora cihaza göre de değişiyor ölçümler.
Kuzum oluyor baya uzun süredir yaşadığım bi durum. bazı günler üst üste hiç yok bazen iç çamaşırı komple ıslanıyor tabi
Kuzum sat a göre belli olan tarih kalsın istersen. Muayeneden muayeneye değişiyor cünkü bi gün 2 gün ileri çıkar bi gün ise gününde çıkar belli olmaz. Bebeğin pozisyonuna ve doktora cihaza göre de değişiyor ölçümler.
Benim platinlerim var ya ondan da endişe ediyordum o yüzden dedim:) Hepimiz öyle doğduk ama öyle düşün bir de. Ya çatı darlığı olursa ya da ne bileyim bebek dönmezse tabii mecbur zaten sezeryan.
Ben illa normal olacak demiyorum tabii ama olabilirse düşünüyorum.
Özellikle sütün hemen gelmemesi ihtimaline karşın normal doğum kafama yatıyor.
Kısmet bazı şeyler sanırım :) İnşallah hepimizin kalbindekine göre olur herşey.
İlk bebeğim erkekti kendimi çok güzel buluyordum hamileyken herkes güzelleştin diyordu az kilo almıştım bir tek göbeğim çıkmıştıBebislerinizin cinsiyeti nedir? Erkek anneyi guzellestirir. Kiz annenin guzelligini alir derler dogru muymus acaba :)
Zaten en dogrusu o canim benim bi allahin izniyle 9cu ayimizada gelelim doktorlar zaten bize en uygun olan dogum seklini onerecekler simdiki zamanin tadini cikaralim bu gunler bi defa yasaniyor ileride guzel hatirlayalim insallah
Çocuğun kilosu gerçekten önemli annem beni 5 kilo doğurmuş çektiklerini söylemek istemiyorum bileAgrilar 7cmden sonra cok cok siddetli canim acilma cok saat sure bilir benim dogumum 29 saat surmustu korkutmak deil niyetim sadece bunuda goz onunde bulundurun normal dogumu dusunuyorsaniz cati muayenesi sart cocugun kilosu cok onemli insallah rabbim herkeze gonlundeki dogumu nasip eder epidular dogum sanildigi kadar kolay deil bu arada epidural sadece aciyi deil hissetmeyide engelliyor dogum aninda ikindigini hissetmiyorsun yani sen ikindigini sanabilirsin ama aslinda ikinmiyorsundur cunku hissetmiyorsun hic bir sey vallahi dogumun hic bir kolay yolu yok acikca soylemek gerekirse herturlusu zor ama bebek o gun gelmeye karar verdiyse o bebek o gun gelecek demektir oyle veya boyle disi sikip sonuca odaklanmak zorundayiz allah yardimcimiz olsun
Mecburi sezaryenyoksa isterdim valla ne yalan söyleyeyim belki 2. Çocuk isteriz üst üste sezaryen fikri beni biraz düşündürüyor
Sen riske atma platinlerin varsa ne olur ne olmaz canım.Çocuğun kilosu gerçekten önemli annem beni 5 kilo doğurmuş çektiklerini söylemek istemiyorum bile
Benim omuriligimde platinlerim var ondan da endisem var açıkçası.
Bir de dediğim kişilerin gerçekten doğumu kolay demeyelim de kısa sürede oldu. Birisi suyu gelip evde meyve yemeye devam etmiş mesela hastaneye gidince de 20 dk da doğurmuş
İlk bebeğim erkekti kendimi çok güzel buluyordum hamileyken herkes güzelleştin diyordu az kilo almıştım bir tek göbeğim çıkmıştıBuna kız gibi dedi doktor o eski halimden eser yok sanki eğer gerçekten kızsa bu teori bende doğrulanmış olacak
Kuzum boşver yattı şimdilik muayeneGeçmişee pek gidemediim sabah naptın ne dedi doktorun. Yeşilimsi akıntının sebebi ne olabilir miiş? Minnoş nasıldıı onu gördün müü
Sat kalsın günü ileri bile olsa 40 haftayı bekleyebilir bebişkoDoktor değiştirdim ya canım. Bir dahaki gitmemde ultrasonlari da getir dedi zaten. Anlasilir sanirim 1 dahaki ay
Tüp mide bi de ağustosta histeroskopi laparoskopi esnasında göbek deliğinden de girildiğinde yapışıklık olduğu için rahmin üstünden de ikinci bi kesi yapmıştı doktor. Rahmin etrafını yumurtalıkları daha rahat görüntüleyebilmek için. O da taze diye herhalde riske atmıyorlar. Dokularda yırtılma riski olabiliyor sanırımSenin durumun özel ama ya o ayrı. Tüp mideden dolayı dimi?
Sen de mi 2. çocuk düşünüyosun :) Kendimi şu an çok cesaretsiz hissettim.
Allah o sırada yardım ediyor canımBenim dışımda normal doğumu düşünen yok galiba ya, herkes sezeryandan bahsediyorValla o doğum korkusu denen durumu henüz hissetmedim inşallah ne kadar geç hissedersem o kadar iyi. Zaten takıntılı bir insanım, bir de onu şimdiden düşünmeyeyim.
22 24 tane falan az da değil, aslında son aylarda doktorla birlikte karar vermek lazım duruma göreSen riske atma platinlerin varsa ne olur ne olmaz canım.
Ne güzel ya, vallahi böyle kolay doğum yapacaksam normal doğuma varım :) İnşallah yolunda gider hamileliğiniz bu sefer de kolayca doğum olur.Allah o sırada yardım ediyor canımBen normalde korkan bir insanımdır ama öyle gelişti ki hiç bir şey anlamadım her doğum farklıdır ben memnun kaldım epidural normal doğumdan ama kalmayan da var mesela bel baş ağrısı olabiliyormuş kiminde bende olmadı hemen ayağı kalktım doktor ben söylediğimde çok güçlü bir şekilde ıkıncaksın dedi ikinci de doğdu zaten tek eksisi afedersiniz ıkınma sonrası basur sıkıntısı oldu malesef
Aynen anin tadini cikarmak gerek icimizde allahin bir mucizesi can bulmus buyuyor bunun guzelligi mutlulugu yeter gereksiz strese gerek yok herkezin bildigi gibi o bebek oradan cikacak illaki ne sekilde olursa olsun ama bunu dusunupte bu guzel 9 ayi niye stresle gecirelim gereksizKesinlikle katılıyorum. Böyle şimdiden bana soruyor millet doğum nasıl olacak diye daha 3. Ayımdayım onu mu düşünmüycem diye söylüyorum o yüzden sormuyorlar bir dahaerken daha bunun stresi içiin daha ben tekmesini hissetmeyi bekliyorken heycanla onun stresine niye gireyim
Stres yapma canim benimÇocuğun kilosu gerçekten önemli annem beni 5 kilo doğurmuş çektiklerini söylemek istemiyorum bile
Benim omuriligimde platinlerim var ondan da endisem var açıkçası.
Bir de dediğim kişilerin gerçekten doğumu kolay demeyelim de kısa sürede oldu. Birisi suyu gelip evde meyve yemeye devam etmiş mesela hastaneye gidince de 20 dk da doğurmuş
Annem hiç bana benzemedin diyor doğumları çok zor oluyormuşNe güzel ya, vallahi böyle kolay doğum yapacaksam normal doğuma varım :) İnşallah yolunda gider hamileliğiniz bu sefer de kolayca doğum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?