2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen Diloşum yemeğin yanında taze sarımsak yemiştim bugün bide üzerine iyi mi tahmin edemedim daha çok yükseldi galiba diye düşünüyodum enseden ağrı saplanınca.
Aynen bende acile gidicektim de yarın randevum var nasılsa diye gitmedim

Hahaha hala içimde biseyler var değişir mi diye 20. Haftaya kadar degisenleri okuyorum evde hem kız hem erkek kıyafeti var
Heheheheh güldürdün beni diloş. Bi şarkı var ya, benim hala umudum varrr en güzelini yapmışsın en kötü detaylıya kadar bekle. Bana yarın da da kız derse ben artık kesin gözüyle bakarım. Ama erkek derse senin gibi beklemeye alırım kendimi

Yaaa tahmin etmiş gibi olmuşum resmen
Çok canın isterse bir iki ısırık kadar ye canım valla sarımsak normalde de düşürüyor yemeğin içinde falan olsa bile limon içmeyi denedin mi veya tuzlu ayran falan

Simdide erkek kıyafetleri aldım değişirde elimde kalır mı diye korkuyorum
Bi beklesene dimi indirim görünce dayanamadim
Evet haftamız ilerledi artik kuzum kesine yakın sonuçlar alırız artık pozisyon falan uygunsa

saglik turkiye de 1 milyon kat daha iyi , tartismasiz

Eski sağlık sistemide kalmadı ki burda artık burda bile devlete giden yok sanırım herkes özele gidiyor. Devlet bu doğum konusunda sistemleşse aslında en azından güvenle gidebilsek. Sağlıkla gelsiin bebiş inşallah parası önemli değilde doğum bana 25 bine mal olacak. Yıllardır çalısıyorum sigortam yatıyor mesela o 25 bine çocugumun gelecekte ki hayatı için bir şeylere harcamak isterdim açıkcasıı

Yaaa tahmin etmiş gibi olmuşum resmen
Çok canın isterse bir iki ısırık kadar ye canım valla sarımsak normalde de düşürüyor yemeğin içinde falan olsa bile limon içmeyi denedin mi veya tuzlu ayran falan
Sorma canım yaa akıl edemedim hiç domates salatalık yedim sabah kahvaltıda bi güzel tuzlamışım başımın ağrısı geçti oradan anladım zaten düştüğünü. Annem yoğurt mayalayıp veriyodu ayranı ondan yapıyordum bi baktım kalmamış. Bundan sonra yoğurdu eksik etmem evden.

2 kere kız dedi biliyorsun yine inanmadım nifty kız çıkınca dedim artık tamam insan hep bir acabada

Sorma indirim canavarı olduk iyice valla. Sende şöyle yaparsın elinde diğer cinsiyet kıyafeti kalırsa hediye götürürsün bebişi olanlara yada dolaptan sat. Ben olsam ikinciyi yaparım zira düğünden bile elimde ne kaldıysa ordan sattım iyi para kazandım valla

Ay kıyamam olsun artık bundan sonra aklında bulunsun bende çok severim taze sarımsak ama hem mide hem tansiyon etkiliyor
Olmadı yarın giderken bi ayran alır içersin iyi gelir biraz
Oğlan kıyafeti şimdilik çok oldu 5 6 takım birde zıbinlar var değişirse evde giydiririm diyordum hiç ordan bisey satmadım daha doğrusu hiç bi yerden satmadım kargo nasıl oluyor karşı taraf mı ödüyor?

2 kere kız dedi biliyorsun yine inanmadım nifty kız çıkınca dedim artık tamam insan hep bir acabada
Size de erken söyledi aslında doktor inanmamak normal gerçi benimde çok değildi haftam ama kıza kaptırmıştım
Aynen valla ne örnekler var doğuma kadar kız bilip erkek doğuran varmış burda şok oldum en garantisi herhalde detayliya girmek nifty falan herkes yapmiyorda, bakıyorum genelde karışanlarda detayliya girmeyenler herhalde
Çünkü kız olursa falan rahmini vs. Gösteriyormuş doktor

11. Hafta kız dedi ben kesin yanlıştır detaylıda bencede belli olur bütün organlara bakıyorlar

İnşallah canım benim sağol tavsiyelerin için. Hiç bir zaman cevapsız bırakmıyorsun sorduklarımı Allah razı olsun senden

Tabiki dediğin gibi de olur annem de senin dediğin fikri vermişti bana. Bir alışsan evde ne kadar gereksiz yer kaplayan şeyler varsa satmak istiyorsun ev aralanıyor resmen. Aynen ürünü yüklerken karşı ödemeliyi seçersin alacak kişi öder kargoyu, sana kalmış. Diyelim ki bir ürün sattın sistemden kargo numarası alıyorsun o kodu kargoya veriyorsun alıcıya ulaşınca ürün onay veriyo, sisteme üyelik oluştururken yazdığın Iban a aktarıyorsun paranı. Çok kolay bi alışsan senin de herşeyi satasın gelir

Ah maşallah nazarlar değmesin
sagol canim
iste
ozel bile yok burada , olsa da para verip gitsek o kadar isyanlardayim
Oyy çok şüküür sağlıkla gelsiin inşallah herkes karışık haftalarda atıyor yaa böyle her haftasına hayranlıkla bakıyorum yaa
amin kuzum
10. haftadan sonra olanlar cok guzel , herseyleri belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…