Birinde belirgin birinde değil o an ki açıya bağlı olmuştur oZaman yaklastikca cinsiyetini daha cok merak etmeye basladim. Bir de cene erkekte belirgin kizda yuvarlar diyorlar senin oglus nasil
bir kac sn once paylastimCanım muayene kaçta ya merak ettim iyice seni
Ah maşallah nazarlar değmesin9 hafta 1 gunluk minik fasulyemhersey yolundaymis, kanama alani flnda yokmus cok sukur
Hahaha hala içimde biseyler var değişir mi diye 20. Haftaya kadar degisenleri okuyorumEvett o yüzden ekstra heyecanlıyım11. Haftada kız demişti bakalım ne diyecek bu sefer Dilos6342 Diloştan sonra her iki sonuca da hazırlıklıyım
Evet aman saglikla gelsinler de gerisi bos. Rabbim gonlumuze gore versinBirinde belirgin birinde değil o an ki açıya bağlı olmuştur o
İnsan gerçekten merak ediyor biseyler almak istiyor
Aynen Diloşum yemeğin yanında taze sarımsak yemiştim bugün bide üzerine iyi miCanım benimde 3 gün boyunca geçmemişti günde 2 adet parol içmeme rağmen. En son başımın üstünde ağırlık ağrı hissedip limon içmiştim tansiyonsa dengelesin diye, acile gitmiştim 13 çıkmıştı. Sonra doktor bi igne yaptırdı şükür o kadar olmadı daha sonra ara ara oluyor yine ama. Düşük tansiyon için şunu diyebilirim sarımsaklı biseyler falan yeme gerçekten çok etkiliyor düşürüyor tansiyonu baya
Yarında kontrole gidecekmissin bi sorarsın inşallah bi sıkıntı yoktur devam ederse iğne falan attır rahatlarsin
Amiinn insallahhEvet aman saglikla gelsinler de gerisi bos. Rabbim gonlumuze gore versin
HehehehehHahaha hala içimde biseyler var değişir mi diye 20. Haftaya kadar degisenleri okuyorumevde hem kız hem erkek kıyafeti var
Yaaa tahmin etmiş gibi olmuşum resmenAynen Diloşum yemeğin yanında taze sarımsak yemiştim bugün bide üzerine iyi mitahmin edemedim daha çok yükseldi galiba diye düşünüyodum enseden ağrı saplanınca.
Aynen bende acile gidicektim de yarın randevum var nasılsa diye gitmedim
Simdide erkek kıyafetleri aldım değişirde elimde kalır mı diye korkuyorumHehehehehgüldürdün beni diloş. Bi şarkı var ya, benim hala umudum varrr en güzelini yapmışsın en kötü detaylıya kadar bekle. Bana yarın da da kız derse ben artık kesin gözüyle bakarım. Ama erkek derse senin gibi beklemeye alırım kendimi
saglik turkiye de 1 milyon kat daha iyi , tartismasiz
9 hafta 1 gunluk minik fasulyemhersey yolundaymis, kanama alani flnda yokmus cok sukur
Sorma canım yaa akıl edemedim hiçYaaa tahmin etmiş gibi olmuşum resmen
Çok canın isterse bir iki ısırık kadar ye canım valla sarımsak normalde de düşürüyor yemeğin içinde falan olsa bile limon içmeyi denedin mi veya tuzlu ayran falan
2 kere kız dedi biliyorsun yine inanmadım nifty kız çıkınca dedim artık tamamSimdide erkek kıyafetleri aldım değişirde elimde kalır mı diye korkuyorum
Bi beklesene dimi indirim görünce dayanamadim
Evet haftamız ilerledi artik kuzum kesine yakın sonuçlar alırız artık pozisyon falan uygunsa
Sorma indirim canavarı olduk iyice valla. Sende şöyle yaparsın elinde diğer cinsiyet kıyafeti kalırsa hediye götürürsün bebişi olanlara yada dolaptan sat. Ben olsam ikinciyi yaparımSimdide erkek kıyafetleri aldım değişirde elimde kalır mı diye korkuyorum
Bi beklesene dimi indirim görünce dayanamadim
Evet haftamız ilerledi artik kuzum kesine yakın sonuçlar alırız artık pozisyon falan uygunsa
Ay kıyamam olsun artık bundan sonra aklında bulunsun bende çok severim taze sarımsak ama hem mide hem tansiyon etkiliyorSorma canım yaa akıl edemedim hiçdomates salatalık yedim sabah kahvaltıda bi güzel tuzlamışım başımın ağrısı geçti oradan anladım zaten düştüğünü. Annem yoğurt mayalayıp veriyodu ayranı ondan yapıyordum bi baktım kalmamış. Bundan sonra yoğurdu eksik etmem evden.
Oğlan kıyafeti şimdilik çok oldu 5 6 takım birde zıbinlar var değişirse evde giydiririm diyordumSorma indirim canavarı olduk iyice valla. Sende şöyle yaparsın elinde diğer cinsiyet kıyafeti kalırsa hediye götürürsün bebişi olanlara yada dolaptan sat. Ben olsam ikinciyi yaparımzira düğünden bile elimde ne kaldıysa ordan sattım iyi para kazandım valla
Size de erken söyledi aslında doktor inanmamak normal gerçi benimde çok değildi haftam ama kıza kaptırmıştım2 kere kız dedi biliyorsun yine inanmadım nifty kız çıkınca dedim artık tamaminsan hep bir acabada
11. Hafta kız dedi ben kesin yanlıştırSize de erken söyledi aslında doktor inanmamak normal gerçi benimde çok değildi haftam ama kıza kaptırmıştım
Aynen valla ne örnekler var doğuma kadar kız bilip erkek doğuran varmış burda şok oldumen garantisi herhalde detayliya girmek nifty falan herkes yapmiyorda, bakıyorum genelde karışanlarda detayliya girmeyenler herhalde
Çünkü kız olursa falan rahmini vs. Gösteriyormuş doktor
İnşallah canım benim sağol tavsiyelerin için. Hiç bir zaman cevapsız bırakmıyorsun sorduklarımı Allah razı olsun sendenAy kıyamam olsun artık bundan sonra aklında bulunsun bende çok severim taze sarımsak ama hem mide hem tansiyon etkiliyor
Olmadı yarın giderken bi ayran alır içersin iyi gelir biraz
Oğlan kıyafeti şimdilik çok oldu 5 6 takım birde zıbinlar var değişirse evde giydiririm diyordumhiç ordan bisey satmadım daha doğrusu hiç bi yerden satmadım kargo nasıl oluyor karşı taraf mı ödüyor?
sagol canimAh maşallah nazarlar değmesin
isteEski sağlık sistemide kalmadı ki burda artık burda bile devlete giden yok sanırım herkes özele gidiyor. Devlet bu doğum konusunda sistemleşse aslında en azından güvenle gidebilsek. Sağlıkla gelsiin bebiş inşallah parası önemli değilde doğum bana 25 bine mal olacak. Yıllardır çalısıyorum sigortam yatıyor mesela o 25 bine çocugumun gelecekte ki hayatı için bir şeylere harcamak isterdim açıkcasıı
amin kuzumOyy çok şüküür sağlıkla gelsiin inşallah herkes karışık haftalarda atıyor yaa böyle her haftasına hayranlıkla bakıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?