2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dilos6342 Diloşşşş kader arkadaşım gel sarılalım Aynısı oldu yaa erkek dedi doktor. Ama benim kesin bu sefer gözlerimle gördüm. 15 Dk. baktı doktor. Hatta pipisinin resmini bile çekti baak aşağıya ekliyorum. Doktor ortadaki çıkıntıyı görüyomusun diyo bide baktım gözüküpduruyo Allah var ya gönlüm erkekten yanaydı hep. O yüzden sevindim.Çin,rus, rüyalarım hep doğru çıktı erkek diyordu hepsi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-04-13 at 10.49.20.webp
    34 KB · Görüntüleme: 81
Ayy estağfurullah canım ne demek her zaman
Bi bakınayim canim oralara ben

Maşallah sağlıkla gelsin küçük adam :)

Ay inanmıyorum aynısı oldu yaa
Benim gibi agzin açık çıkmışsındır şaşkınlıktan doktordan ahahaha ay yerimm kuzuu hadi hayirli uğurlu olsuuun ben kendim görememiştim ama sen kesin net görmüşsün artık değişmez sağlıkla gelsin ya çok şaşkınım ama

Hem de nee doktora 11. haftada kız demiştiniz ama dedim. Benziyor demişimdir diyo. Doğru haklı şimdi öyle demişti. Doktor diyo ki benim söylememe gerek yok ortadaki çıkıntıya bak. Anammm gözlerime inanamadım. Aaaa erkekkk demişim kahkahh gülüyo hemşiresi falan. Yaaa ayak parmakları bile belliydi Diloşum yaa görmen lazım ben çok kaptırmamıştım hele bide senden sonra dün dedim ya herşeye hazırlıklıydım :) Ama Allah var ya çok şaşırdım.

O kadar belli etti gösterdi yani paşa kendini hahaha
Ay maşallah o parmaklari isircan isircannn ya ben çocuğun doğru düzgün hiç biseyini göremedim tam olarak. Sadece bi kere renklide görmüştüm acilde. İnşallah önümüzdeki hafta bana da görmek nasip olur amiinn
Şaşırmamak elde değil ki canım insan aklı bi orda kalıyor yani, mesela bana ilk erkek diyip sonra kız deseydi yine şaşırırdım ilk tahmine nedense insan kaptiriyor

Sorma bide direkt ultasonu açtı doktor kıçını koymuş oraya hiç kıpırdamıyo. Bi kıçı, bi ayakları. Bacakları çapraz yapıp aşağıya sallandırıyo falan :)) Balkonda oturuyo sanarsın. Doktor da diyo bizim işimize yarayacak kısım da bu zaten

Hem de ne gelsinler de bol bol ısırcaz koklucaz onları :)))

Ben bide devlete gidiyorum düşün, doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.
İnşallah netleşir artık Diloşum çünkü kocaman olmuşlar her bir uzvu seçiliyor. Senin de için rahat eder, kafan netleşir önümüzdeki hafta inşallah..

Aynen bende süsleyip püsleyip kızı gezme fikrine çok ısınmaya başlamıştım, senden sonra dur bakalım noluyoruz dedim kendime frenledim

E beni niye etiketlemiyonuzz ya ekleyeyim mi bak değişmesin

Gözün Aydın kuzucum her şeyin yolunda olmasına cok sevindim

selam kızlar bugün kontrolüm vardı 10 gün önce %80 demişti bu defa %100 kız dedi doktor pembişleri alabilirsiniz artık kesin dedi tabi ben hala ikna olmuş değilim
Hayırlı uğurlu olsun prensesiniz annesi. Bana da erkek dedi bugün. Detaylıda kafamız iyice netleşir, az kaldı :)) Herkes arada derede kaldı

Ay cok heyecanli yaa siz cinsiyetleri yazdikca ben de heyecanlaniyorum. Hadi bakalim hayırlı evlat olsunlar biciriklar ben de ogreneyim hemmen yazacagim insallahh
Çok heyecanlı ama kalp atışından sonra en heyecanlı ikinci bekleyiş bu :) Bizde heyecanla bekliyoruz sizin minnoşların haberlerini

E beni niye etiketlemiyonuzz ya ekleyeyim mi bak değişmesin

Gözün Aydın kuzucum her şeyin yolunda olmasına cok sevindim
Canım kafalar karışık inanırmısın içimden etiketlemek geçti ama, aması var işte. Gerçi kesin artık benim bugün gözlerimle gördüğüm tablodan sonra herşey net Ekleyebilirsin ismimiz de önceden belliydi Asaf olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…