2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaa Ekliyorum asaf ımızı
Sağlıcakla gelsin kuzular

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım benim 2 düşüğüm var karnımda kalbi durmustu şuan 14+3 günlük olduk bulantılarım geçti sizin bulantılarınız ne alemde
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldiniz
Allah sağ Salim kucağınıza kolaylıkla almayı nasip etsin
Tablomuza eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim

Tablomuza eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabili
evet ekleyebilirsiniz doktor cinsiyetimize kız dedi ama cumartesi kontrolüm var kesinleşiir o zaman sanırım

Tablomuza eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bu arada çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin çocukları sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin

Sonucu göstereceğim de dayanamadım attım size.. Diğer tahliller yeni yaptım. O yüzden anca öğlen sonrasına kaldı sonuçlar. Doktoru da ona göre arayacaktım

Eklentiler

• Screenshot_20220413-115552_Samsung Notes.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 70
Yaaa yerim onu Hahaha duruşa bak şebekk Allahim sağ salim sağlıcakla gelsinler insallaaahh
Benimkide en son plesantaya sarılmış uyuyordu bi gelsinler çocuklar mıncırılmaktan aglayacak zaten
İyi yapmışsın sen hep beklicem diyordun bu konuda size iyi örnek oldum hahaha devletteki doktoruna da masallah insan yeter ki işini güzelce yapmak istesin

Sağlıklaa gelsiin hadii

Ya canım tebrikler, kızdan erkeğe dönüyor bir kaçtır be bu böyle yahu

Ben kesin pipiyi gördüğüm İçin benim artık erkek kesin yani.
Bazen kız bebekteki klitoris yapısı penise benzediği için kız bebek erkek olarak yanlış tahmin edilebiliyormuş ama. Sende tam tersi olmuş.
Ben de kontrole gitmek istiyorum

Ben de bunu düşünüyorum kız diyip erkeğe dönen bir kaç arkdaş oldu grupta kordon olup erkek diyen bamya göremeyip kız diyen çok oluyormuş.bazı doktorlar kemik yapısından da anlıyor diyenler de var.çok heyecanlı bekleyiş sağlıkla gelsin minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…