2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kemik yapısından anlamak olayı hurafe diyordu Kağan Kocatepe, 16. Haftadan önce söylenen tahminler değişebiliyormuş bir de

Ben 13+2 de görmüştüm ama kesin olarak 15+2 de netleşti.

Çok heyecanlı süreçler cinsiyetten sonra da bebek hareketlerini hissetmeyi bekliyor insan öyle bir süreç

yaaa evet daha insanın ekrandan sarılası geliyo :)) Hehehehe seninki çok muzur canım bakalım bu sefer neler yapacak :))
Seni takip ediyorum ben başından beri diyorum
Gerçekten öyle ilk gittiğim özel hastanedeydi ama ilk ve son gidişim oldu kanım almadı hiç, yapmacık yapmacık ilgileniyormuş gibi yapmalar falan. Bide bunu deneyeyim dedim. İlk aydan beri aynı, ama devletteki doktorlar çok zor durumdalar biraz dertleşti benimle de, bırakıp gitmez inşallah. Giderse çok üzülürüm

Sorma bizde süreçler hep tersine işledi diloşla :)) Zaten insan gözüyle görünce ikna oluyor, bende görmeseydim daha çok strese girebilirdim bugün. Allahtan doktorum gösterdi :))
Evet yaa insan görmek istiyor sık sık, ayda 1 gidiyoruz ya zaman geçmiyor

Bende özellikle eşim tarafından gereksiz mi bilmiyorum ama ilgi bekliyorum. Hamileyim hani benimle daha çok ilgilensin , bana yardım etsin, ,iyi misinn canın birşey isyiyor mu desin, öpsün , sevsin, sarılsın biraz ilgi göstersin istiyorum. Ben mi abartıyorum acaba? eşim hamile olmadan önceki hali ile aynı geliyor. ben bir fark olsun istiyorum, daha çok üzerime düşsün iistiyorum. Olmayınca da kendi içimde alınıyorum , ağlıyorum falan. Saçmalıyor muyum ? :)

anaaaaaaaaaa 5 dkdır sana bakıyorum. Maşallah sana nasıl güzel çıkmış. Dışarıdan bakan biri rahatlıkla anlar hamile olduğunu. <3 maşallah allah nazarlardan saklasın. çok güzel. tü tü tü
teşekkür ederim ya ama böyle de pek iyi olmuyor 3 aylık diyince şaşırıyorlar daha büyük duruyor öyle diyince de sinir oluyorum 3 haftadır hiç kilo almamışım ama göbek büyüyor nasıl oluyorsa

Hormonlardandır canım o

Beklemekte haklısın ama şöyle düşün adam bebek geldi diye değişse o da bir dert, o neyse o aynı şekil devam ediyor bak istikrarlı demek :)

Benim de eşim gece uyurken göbeğime sarılıyor falan istemsiz, uyku semesi uyanınca farkediyorum.
Bilinçli yapmıyor ama demek ki onların da içlerinde heyecan sevgi var, normal zamanda ekstra bir ilgi ve hassasiyet gösteriyor. Eskiden neyse o.

Bence de bu daha doğru, ben eski benim o eski o, hayatımızın güzelliği bu bebek ama biz aynı biziz. Boşver böyle kalsın

Benim mide kısmım daha çok şişti zaten hazımsızlık var ondan sanırım ee biraz alt karnımda şişti bu sefer iki kat gibiyim
heh aynen benimde öyle. Kızlar gibi öyle top gibi durmuyor iki katlı göbek resmen zaten kiloluyum 80 kiloyum benim kendi göbeim galiba. 1 kilo almışım bu arada. o 1 kilonun yarım kilosu da meme eminim. Göğüslerim bomba gibi valla taşıyamıyorum ağırlaştılar

Kızlar çıktıım ben ya çok güzel hareket ediyordu sanki kaydırakta gibi kendini kaydırıyordu ekrandan gözümğ alamadımm ensemiz 1,2 cıktı risk yok dedi bende o yüzden ikili tarama istemedim. Cinsiyeti göstermedii böyle sanki emekler gibi pozisyona geçtii bacak arasını kapattı sıpa tam cinsiyet konustugumuz an doktorda dalga geçti %50 kız %50 erkek derim ben bu durumda diye kilomu konustuk biraz kiloya dikkat etmemiz lazım dedi diyetisten tavsiye etti. ay çok şükür hepimiz böyle güzel sonuclarla çıkalıım insallah

anam benimki çok edepsiz her gittiğimiz de gösteriyor ne güzel heyecanlar

Cinsiyeti öğrenen kontrolden iyi haberlerle dönen arkadaşlar çok sevindim hayırlı olsunYalnız içime kuşku düştü şimdi benim kızçemde erkeğe döner mi acaba Kendimi kıza iyice alıştırdım ilk bebek olunca hiç farketmiyorda ikinci ve sonraki gebeliklerde insan olmayanı istiyormuş valla

Kızlar ben ertelesem mi acaba randevumu? Cuma günü 14+4 olacağız artık cinsiyet öğrenmek istiyorum, 25’ine mi aldırsam.
Pozisyon uygunsa cuma görürsün canım ama eğilse 25’nde bile göremezsin.

Tamamen bebeğin duruşu ile alakalı aslında:)

Bence cuma git, benim de cuma randevum yancı lazım bana

Pozisyon uygunsa cuma görürsün canım ama eğilse 25’nde bile göremezsin.

Tamamen bebeğin duruşu ile alakalı aslında:)

Bence cuma git, benim de cuma randevum yancı lazım bana
Öyle mi diyorsun. Gidelim o zaman cuma günü, öğrenemezsem bir hafta sonra yeniden giderim. Ama göstersin ya, son bir haftada sardı beni bir merak.

12. haftada kız olabilir demişti bakalım değişecekmi ilk çouğum erkek buda kız olsun istiyorum ama ilk önce sağlıklı olması önemli tabiki
Ekledim yavrunuz sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah İlk çocuğunuz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…