2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet epey belli herşeyi,16 haftalık çıktı hatta kontrolde. Artık boyunu değil gramını söylüyorlar 160 grammış :)
133 gram cıktı 15 haftalık bizimki de. Internetten baktım 85-90 gram yazıyodu bu haftalara, biraz kafama takılmıştı. Sizinki de 160 gr olduguna göre normal sanki
Bu arada Yeni kontrolden cıktım kız demişti 11. Hafta, bu sefer %99 erkek dedi Hayırlısı bakalım

Ooooo maşallah tosuncuk olmuş e ekleyiverelim o zaman pipiliyi listeye

Aaa listede yoksun
Ben konuyu devralmadan önce tahmini doğuma 10 ekim yazmışsın canım sat Tarihini mi değiştirdi doktor ?

tablo için Hemen tüm bilgileri alayım hemen

Bu sefer hangi pozisyonda yakalicaz bakalım sanki hareketlerini hissetsem yerinde durmucakmis gibi geliyor
O doktora bağlı canım işte özelde olsa devlette olsa. Bazıları gerçekten hakkıyla yapıyor bu işi. İnşallah bırakıp gitmez

Bak bak :) O kadar boşayacağım diye kızıyorsun adamcağıza ama elini tutmadan muayene bile olmuyorsun. Hadi hadi kabul et çok aşıksın sende seviyorsun çok kabul eeeet.. :)

Bende 80 kiloyum hafif kendi göbeğim vardı da bu çok değişik oldu sanırım kilo var diye baştan böyle oldu bizim göbüşler

bence erteleme canım olmadı 10 gün sonra kontrole gidersin hem bebişi görmeye bahane olur

Ertele bence bende dayanamadım 14 +2de gittim söylemedi kıza benziyor dedi sadece keşke 15+5 falan gitseymişim belki daha net konuşurdu
Kızlar gideceğiz, öğrenemezsek kontrol hakkımızı kullanacağız, son karar.

Bak bak :) O kadar boşayacağım diye kızıyorsun adamcağıza ama elini tutmadan muayene bile olmuyorsun. Hadi hadi kabul et çok aşıksın sende seviyorsun çok kabul eeeet.. :)
Ahahahah yaa seviyorum ama ne yalan söyleyeyim hafta bir mutlaka boşamak isteyeceğim davranışlar sergiliyor.

Bir cinsiyetzede daha :)) Bana ilk 11. haftada kız demişti. Şuanda 15+1 deyim erkeğe döndü. Aynı haftalarda yaşamışız olanları resmen. Ama bu saatten sonra pek değişmez artık herhalde. Ben gözlerimle gördüm en azından :)) Ama yine de acaba kalıyo insanın aklında ufak da olsa. 20. haftayı bekliycem kendimi alıştırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…