2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aslında cihaz beni rahatlatıyor ama cinsiyet için çok heyecanlanıyorum bebeğim, gidelim bakalım bir, hem suyu nasıl, gelişimi nasıl hepsini öğrenelim.
Ay ben de şimdi dinledim atlı koşturuyo sanki göbek deliğime çıkmış iyice

Bana 11+0 da kız dedi 13+3 te baya baya kız gibi duruyor dedi 15+0 da gidicem erkek demez herhalde

Heheheh merakla bekliyoruz havalı pozlarını. Hareketli olacak maşallah belli ki :)
Kesinikle haklısın, inşallah tek isteğim o..

11. haftada sen bişeyler görmüşmüydün canım bana 12 de bacak arasını gösterdi boş diye bende ilk gebeliğimde oğlumun pipisi 12. haftadan önce görüldüğü için erkek olsa çoktan gösterirdi diye düşündüm ama sen böyle yazınca acaba dedim şimdi

Heheheh merakla bekliyoruz havalı pozlarını. Hareketli olacak maşallah belli ki :)
Kesinikle haklısın, inşallah tek isteğim o..
En son renkli gördüğümde çok değişikti kıpır kıpır acildeki doktor da bi durmuyor ki göreyim demişti cinsiyeti için minnak bi bebek gibiydi o zaman şimdi iyice değişmiştir merak ediyorum
Dua kalkanı oluşturalım gitmesin sakınnn

Yok canım benim bugün gittiğim kontrolde gördüm erkek olduğunu. 11. haftada görememiştim ama doktorum tahminde bulunmuştu kız diye. 15. haftadan sonradan da değişmez herhalde öyle umuyorum en azından :)

Ay inşallah gösteriiir, ne yesem içsem acaba giderken.
Canım vallahi ben bi gofreti yuvarladım gittim. Çok mutlu olmuş olacak ki direkt bacak arasını gösterdi hiç uğraştırmadı Bide ayaklarını salladı arada ama döndüremedik yüzünü ne yaptıysak kafayı gömmüş oraya, yeri rahattı çikiletasını yiyordu zaar

Benimki az daha aşağıda minnoşum, çıkası yok.

Sabah biraz huzursuz uyandım, dinleyeyim dedim bir. Yine dolana dolana buldum, gerisi aşk.
Ama her geçen gün daha da güçlü daha da kolay bulmaya başladım ben. Bu bile büyüyüp geliştiğinin göstergesi bence.

Yarım saat önce çikolata üzerine bol soğuk su

Ayy kızlar bi şey sorcam yatar vaziyette benim alt karnımda sol tarafım şiş hep. Bebek ortada olur ama anlamadım sola mı çektiriyor organlar bilmiyorum. İdrar varken ekstra davul oluyor tuvalete çıkıyorum yine şiş avuçlayacağım nerdeyse
Başta idrar kesesi sandım ama günden güne oradan büyüyorum, ayakta bi şey belli olmuyor

Valla kuzum çikolata yedim hareket pek etmemişti ama 2 sefer falan akşam gördüm çok hareketliydi. Genelde akşamları kuduruyor bunlar. Bir de odaya girmeden önce şöyle biraz hareket et merdiven falan çık öyle yaptım ben en son yürü gel diyince

Maşallah cool beye :) Sevimli minnoşlar çok yaa...

Bak şimdi farkı görürsün Diloşum bildiğin bir küçük insan. Çok hızlı büyüyorlar sağlıkla gelsinler inşallah..

Oyy canım benimm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…