Bir cinsiyetzede daha :)) Bana ilk 11. haftada kız demişti. Şuanda 15+1 deyim erkeğe döndü. Aynı haftalarda yaşamışız olanları resmen. Ama bu saatten sonra pek değişmez artık herhalde. Ben gözlerimle gördüm en azından :)) Ama yine de acaba kalıyo insanın aklında ufak da olsa. 20. haftayı bekliycem kendimi alıştırmak için
Bu sefer hangi pozisyonda yakalicaz bakalım sanki hareketlerini hissetsem yerinde durmucakmis gibi geliyor
O doktora bağlı canım işte özelde olsa devlette olsa. Bazıları gerçekten hakkıyla yapıyor bu işi. İnşallah bırakıp gitmez
Bir cinsiyetzede daha :)) Bana ilk 11. haftada kız demişti. Şuanda 15+1 deyim erkeğe döndü. Aynı haftalarda yaşamışız olanları resmen. Ama bu saatten sonra pek değişmez artık herhalde. Ben gözlerimle gördüm en azından :)) Ama yine de acaba kalıyo insanın aklında ufak da olsa. 20. haftayı bekliycem kendimi alıştırmak için
11. haftada sen bişeyler görmüşmüydün canım bana 12 de bacak arasını gösterdi boş diye bende ilk gebeliğimde oğlumun pipisi 12. haftadan önce görüldüğü için erkek olsa çoktan gösterirdi diye düşündüm ama sen böyle yazınca acaba dedim şimdi
En son renkli gördüğümde çok değişikti kıpır kıpır acildeki doktor da bi durmuyor ki göreyim demişti cinsiyeti için minnak bi bebek gibiydi o zaman şimdi iyice değişmiştir merak ediyorum
Dua kalkanı oluşturalım gitmesin sakınnn
11. haftada sen bişeyler görmüşmüydün canım bana 12 de bacak arasını gösterdi boş diye bende ilk gebeliğimde oğlumun pipisi 12. haftadan önce görüldüğü için erkek olsa çoktan gösterirdi diye düşündüm ama sen böyle yazınca acaba dedim şimdi
Yok canım benim bugün gittiğim kontrolde gördüm erkek olduğunu. 11. haftada görememiştim ama doktorum tahminde bulunmuştu kız diye. 15. haftadan sonradan da değişmez herhalde öyle umuyorum en azından :)
Canım vallahi ben bi gofreti yuvarladım gittim. Çok mutlu olmuş olacak ki direkt bacak arasını gösterdi hiç uğraştırmadı Bide ayaklarını salladı arada ama döndüremedik yüzünü ne yaptıysak kafayı gömmüş oraya, yeri rahattı çikiletasını yiyordu zaar
Ayy kızlar bi şey sorcam yatar vaziyette benim alt karnımda sol tarafım şiş hep. Bebek ortada olur ama anlamadım sola mı çektiriyor organlar bilmiyorum. İdrar varken ekstra davul oluyor tuvalete çıkıyorum yine şiş avuçlayacağım nerdeyse
Başta idrar kesesi sandım ama günden güne oradan büyüyorum, ayakta bi şey belli olmuyor
Valla kuzum çikolata yedim hareket pek etmemişti ama 2 sefer falan akşam gördüm çok hareketliydi. Genelde akşamları kuduruyor bunlar. Bir de odaya girmeden önce şöyle biraz hareket et merdiven falan çık öyle yaptım ben en son yürü gel diyince
benim çocuk aç karna oynuyor ikidir ben bunu anladım yemek gönder diye çırpınıyor da olabilir çikolata yediğimde kolunu dahi kıpırdatmamıştı bayıldı galiba çocuk
En son renkli gördüğümde çok değişikti kıpır kıpır acildeki doktor da bi durmuyor ki göreyim demişti cinsiyeti için minnak bi bebek gibiydi o zaman şimdi iyice değişmiştir merak ediyorum
Dua kalkanı oluşturalım gitmesin sakınnn