Haklısın çiçeğim, inşallah ben de zamanla daha rahat bulacağım, bazen tuttuğum an duyuyorum, bazen de dolan babam dolan.Ama her geçen gün daha da güçlü daha da kolay bulmaya başladım ben. Bu bile büyüyüp geliştiğinin göstergesi bence.
Yarım saat önce çikolata üzerine bol soğuk su
Ayy kızlar bi şey sorcam yatar vaziyette benim alt karnımda sol tarafım şiş hep. Bebek ortada olur ama anlamadım sola mı çektiriyor organlar bilmiyorum. İdrar varken ekstra davul oluyor tuvalete çıkıyorum yine şiş avuçlayacağım nerdeyse
Başta idrar kesesi sandım ama günden güne oradan büyüyorum, ayakta bi şey belli olmuyor
Koridorda volta atayım ben.Valla kuzum çikolata yedim hareket pek etmemişti ama 2 sefer falan akşam gördüm çok hareketliydi. Genelde akşamları kuduruyor bunlar. Bir de odaya girmeden önce şöyle biraz hareket et merdiven falan çık öyle yaptım ben en son yürü gel diyince
Hadi insallah kuzum pek elini ayağını da görmedim görmek istiyorum aslında inşallah bu sefer görürüz sağlıkla gelsin minnoslarrMaşallah cool beye :) Sevimli minnoşlar çok yaa...
Bak şimdi farkı görürsün Diloşum bildiğin bir küçük insan. Çok hızlı büyüyorlar sağlıkla gelsinler inşallah..
Oyy canım benimm çok sağol
Yakın mı hastane kuzum? İyi o zaman sıra beklerken falan oturmuş olursan diye dedim. Pozisyonları değişiyor herhalde yürüyünceKoridorda volta atayım ben.Zaten ben hiç evden çıkmadığım için hastaneye yürüyerek gidiyoruz, bana yürüyüş olsun diye, voltaya bile gerek yok.
Hadi insallah kuzum pek elini ayağını da görmedim görmek istiyorum aslında inşallah bu sefer görürüz sağlıkla gelsin minnoslarr
Mest olmuştur o çikolatadan sonra.benim çocuk aç karna oynuyor ikidir ben bunu anladım yemek gönder diye çırpınıyor da olabilirçikolata yediğimde kolunu dahi kıpırdatmamıştı bayıldı galiba çocuk
Bimde de bir şey yakalayamadım, ona da ümidim yok.Kızlar aklınızda bulunsun yarın A101 e bebek malzemeleri geliyor yine
Hadi bakalım şafak 5 artıkOooo bak nasıl pamuş olarak gelcen buraya :))
20 dakika falan yürüyoruz minnoşum dönüşte taksi tabii, yoruluyorum.Yakın mı hastane kuzum? İyi o zaman sıra beklerken falan oturmuş olursan diye dedim. Pozisyonları değişiyor herhalde yürüyünce
Zaten yüzyıl savaşları gibi oldu bu market indirimleri. Ben yine kılıcımı çekip gitmeyi düşünüyorumBimde de bir şey yakalayamadım, ona da ümidim yok.
Az kalmış annesi güzel güzel havalı ultrason resimleriyle bekliyoruz siziHadi bakalım şafak 5 artık
kız neresi pipi ? ben hiç anlamadım. Yuvarlak içine alıpta koysaydın keşke fotoyuDilos6342 Diloşşşş kader arkadaşım gel sarılalım Aynısı oldu yaa erkek dedi doktor. Ama benim kesin bu sefer gözlerimle gördüm. 15 Dk. baktı doktor. Hatta pipisinin resmini bile çekti baak aşağıya ekliyorum. Doktor ortadaki çıkıntıyı görüyomusun diyo bide baktım gözüküpduruyo Allah var ya gönlüm erkekten yanaydı hep. O yüzden sevindim.Çin,rus, rüyalarım hep doğru çıktı erkek diyordu hepsi.
Sen bordo berelisin kesin.Zaten yüzyıl savaşları gibi oldu bu market indirimleri. Ben yine kılıcımı çekip gitmeyi düşünüyorumBimden hemen hepsinden almıştım, bakalım bir sefer de buraya düzenlemek istiyorum
Dogum tarihlerimz aynı görünüyor sağlıkla gelsin bebiş bana da %100 kız dediler ayrıntılıya kadar alışveriş yapmıycam ama benimki epey büyüktü 14+3 de kız denildi daha değişmez sanırımYok canım benim bugün gittiğim kontrolde gördüm erkek olduğunu. 11. haftada görememiştim ama doktorum tahminde bulunmuştu kız diye. 15. haftadan sonradan da değişmez herhalde öyle umuyorum en azından :)
Gerçekten bazı şeyler nasip.Doğru düşünüyosun iki doğum tarzının da artı ve eksisi var. Normal doğumda hemen ayağa kalkabiliyorsun, vücudundaki ödem vs hemen iniyor. Sütün hemen geliyor. Ama işte ileri yaşlar için idrar torbasında aşağılanma olabiliyormuş, idrar tutamama kaçırma vb gibi. Bir de saatlerce ağrıyı çekme ihtimali var bir de. Ona hiç girmeyeyim :)
Sezeryanda da sonuçta ameliyat izi dediğin gibi, süt gelmeme geç gelme ihtimali. Her durumu ayrı değerlendirmeli. Doktorun da motive etmesi önemli senin de motive olman ve kararlılığın önemli.
Eltim normal yapacağım diye tutturdu, rutin test kontrolleri de yaptırmamış. Bebeği normal doğurdu tamam ama enfeksiyon kaptı bebek 10 gün hastanede kaldı rahim ağzındaki enfeksiyondan.
Yani bazı şeyler nasip.
İnsanlar ne kadar densizmiş, ne demeye size 'sütün olmaz' demişler. Nasıl sinirlendim, hamile kadına senin sütün olmaz denir mi, zaten insan vesveselenmeye yer ararken bir de bunu tetiklemek... Başı sıkıntılı başlayan sonrasında güzel ilerleyen bir hikaye. Ne kadar sevindim sizin için. Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu.Gerçekten bazı şeyler nasip.
Ben oğlumu 2017 de normalde Nisan 15 gibi beklerken Mart 25 de doğdu .
Doğum şekline bile karar vermemistik ilk olduğu için fakat oğlum sağolsun anne karnında kaka yaptığı için acil olarak gittik ve muaynede acilmamin 6 cm olduğunu normal şartlarda da çok kolay normal doğum yapacağımı şöyledir ama zorunlu sezeryan oldum. Belden uyusmali olarak. Doktorum buna kendi karar verdi çünkü kan değerlerim çok düşmüştü . Bana sezeryan sırasında uyusuklugun geçer geçmez kalk yürü kendini zorlama amaa yüru ki ayağa çabuk kalkasin dedi onun dışında öncesinde aileme sütsüz Nescafe getirtti sırf baş ağrısı sorunu yasamayim diye ve Allah'ın hikmeti mi yoksa doktor bilgisi mi bilmiyorum ama doğumdan çıktım oğlumu emzirmek için verdiler o dakika sütüm geldi. Sonrasında da doktor kendi bana elma suyu ile vişne suyu getirdi süt için . Maşallah oğlum 19 ay emdi ve dolu dolu sütüm oldu. Ve ben 36 kiloyla hamile kalıp 56 kiloyla doğuma giren biriydim herkes bana senin sütun olmaz derken ben bunları yaşadım çok şükür ki şuan oğlum 5 yaşında ve gayaet sağlıklı. Not olarak da şunu ekleyim oğlum 3250 kg doğdu
Beni doktorum aradı telefonda öğrendim.Nifty sonucunu bekliyorum geçen salı kan verdim bakalım ne zaman çıkar, sonuç mail adresime gelecekmiş peki cinsiyeti bu testle öğrenen arkadaşlar doktor size telefonda mı söyledi yoksa tekrar kontrole mi gittiniz ?
Canım o gazdır bence ya, ama doktora sorsan tabii.Ayy kızlar bi şey sorcam yatar vaziyette benim alt karnımda sol tarafım şiş hep. Bebek ortada olur ama anlamadım sola mı çektiriyor organlar bilmiyorum. İdrar varken ekstra davul oluyor tuvalete çıkıyorum yine şiş avuçlayacağım nerdeyse
Başta idrar kesesi sandım ama günden güne oradan büyüyorum, ayakta bi şey belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?