2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Haklısın çiçeğim, inşallah ben de zamanla daha rahat bulacağım, bazen tuttuğum an duyuyorum, bazen de dolan babam dolan.

O şişliği doktoruna bir sorsana minnoşum, ne olur ne olmaz.

Koridorda volta atayım ben. Zaten ben hiç evden çıkmadığım için hastaneye yürüyerek gidiyoruz, bana yürüyüş olsun diye, voltaya bile gerek yok.

Hadi insallah kuzum pek elini ayağını da görmedim görmek istiyorum aslında inşallah bu sefer görürüz sağlıkla gelsin minnoslarr

Koridorda volta atayım ben. Zaten ben hiç evden çıkmadığım için hastaneye yürüyerek gidiyoruz, bana yürüyüş olsun diye, voltaya bile gerek yok.
Yakın mı hastane kuzum? İyi o zaman sıra beklerken falan oturmuş olursan diye dedim. Pozisyonları değişiyor herhalde yürüyünce

benim çocuk aç karna oynuyor ikidir ben bunu anladım yemek gönder diye çırpınıyor da olabilir çikolata yediğimde kolunu dahi kıpırdatmamıştı bayıldı galiba çocuk
Mest olmuştur o çikolatadan sonra. Ben aç evden çıkamam malum benim kusmalar bitmedi daha, ama geçen sefer çikolata yemiştim, az da olsa hareket etmişti.

Yakın mı hastane kuzum? İyi o zaman sıra beklerken falan oturmuş olursan diye dedim. Pozisyonları değişiyor herhalde yürüyünce
20 dakika falan yürüyoruz minnoşum dönüşte taksi tabii, yoruluyorum.

Vaktinde orda oluyoruz hemen çağırıyorlar pek beklemiyorum bebeğim, o kadar yürüdükten sonra o da yorulup uyumasın?

kız neresi pipi ? ben hiç anlamadım. Yuvarlak içine alıpta koysaydın keşke fotoyu Tebrik ederim canım , hayırlı olsun :)

Zaten yüzyıl savaşları gibi oldu bu market indirimleri. Ben yine kılıcımı çekip gitmeyi düşünüyorum Bimden hemen hepsinden almıştım, bakalım bir sefer de buraya düzenlemek istiyorum
Sen bordo berelisin kesin. Yarın dahiliye randevum var, ona giderken uğrayayım bir bakalım, 11’e kadar bir şey kalır mı sence?

Nifty sonucunu bekliyorum geçen salı kan verdim bakalım ne zaman çıkar, sonuç mail adresime gelecekmiş peki cinsiyeti bu testle öğrenen arkadaşlar doktor size telefonda mı söyledi yoksa tekrar kontrole mi gittiniz ?

Yok canım benim bugün gittiğim kontrolde gördüm erkek olduğunu. 11. haftada görememiştim ama doktorum tahminde bulunmuştu kız diye. 15. haftadan sonradan da değişmez herhalde öyle umuyorum en azından :)
Dogum tarihlerimz aynı görünüyor sağlıkla gelsin bebiş bana da %100 kız dediler ayrıntılıya kadar alışveriş yapmıycam ama benimki epey büyüktü 14+3 de kız denildi daha değişmez sanırım

Gerçekten bazı şeyler nasip.
Ben oğlumu 2017 de normalde Nisan 15 gibi beklerken Mart 25 de doğdu .
Doğum şekline bile karar vermemistik ilk olduğu için fakat oğlum sağolsun anne karnında kaka yaptığı için acil olarak gittik ve muaynede acilmamin 6 cm olduğunu normal şartlarda da çok kolay normal doğum yapacağımı şöyledir ama zorunlu sezeryan oldum. Belden uyusmali olarak. Doktorum buna kendi karar verdi çünkü kan değerlerim çok düşmüştü . Bana sezeryan sırasında uyusuklugun geçer geçmez kalk yürü kendini zorlama amaa yüru ki ayağa çabuk kalkasin dedi onun dışında öncesinde aileme sütsüz Nescafe getirtti sırf baş ağrısı sorunu yasamayim diye ve Allah'ın hikmeti mi yoksa doktor bilgisi mi bilmiyorum ama doğumdan çıktım oğlumu emzirmek için verdiler o dakika sütüm geldi. Sonrasında da doktor kendi bana elma suyu ile vişne suyu getirdi süt için . Maşallah oğlum 19 ay emdi ve dolu dolu sütüm oldu. Ve ben 36 kiloyla hamile kalıp 56 kiloyla doğuma giren biriydim herkes bana senin sütun olmaz derken ben bunları yaşadım çok şükür ki şuan oğlum 5 yaşında ve gayaet sağlıklı. Not olarak da şunu ekleyim oğlum 3250 kg doğdu

İnsanlar ne kadar densizmiş, ne demeye size 'sütün olmaz' demişler. Nasıl sinirlendim, hamile kadına senin sütün olmaz denir mi, zaten insan vesveselenmeye yer ararken bir de bunu tetiklemek... Başı sıkıntılı başlayan sonrasında güzel ilerleyen bir hikaye. Ne kadar sevindim sizin için. Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu.
2. bebişinizi de huzurla mutlulukla dünyaya getirin inşallah.

Canım o gazdır bence ya, ama doktora sorsan tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…