2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım o gazdır bence ya, ama doktora sorsan tabii.
Yok yok mesela kabızlık sonrası tuvaletten sonra sağ taraf iyice çöküyor sol iyice çıkık kalıyor. Bağırsaklar boşalınca daha da belli oluyor orası.
Sabahları artık espri oldu aramızda şişmiş yine diyor eşim
O kadar büyük gaz problemim yok zaten patikle evdeyim hep. İlk trimesterda daha çok yaşıyordum gazı ama 2. Gerçekten rahatlamaya başlıyor sanki vücut olarak.

Doktora geçen gidişimde dedim tabi ki olur öyle modundaydı ama bu kadar şiş değildi o zaman. Bakalım yine sorcam notlarımı aldım

Bana da eltim ben çocuğu emzirmeye uğraşırken aaa senin sütün yok mu benimki fışkırıyordu bu zamanlarda demişti ki sütüm vardı yani ben ses etmemiştim öteki eltim ağzına tıkamıştı lafı ne biçim konuşuyorsun diye o da kötü niyetle demedim demişti İnsanlar gerçekten densiz olabiliyor.

20 dakika falan yürüyoruz minnoşum dönüşte taksi tabii, yoruluyorum.

Vaktinde orda oluyoruz hemen çağırıyorlar pek beklemiyorum bebeğim, o kadar yürüdükten sonra o da yorulup uyumasın?
İnan bilmiyorum bebisim sen yine çikolatanı al eline bu bebisler kendine has

2. tri 1.den çok daha makbul Gaz azaldı şükür, vallahi ne rahatsız günlerdi.
Notlarının cevabını ara ara bizimle de paylaş emi :) Seve seve dinleriz.
Bu arada dediğin gibi d vitaminini sütle içmeye başladım bugün itibariyle. Çok teşekkürler çiçeğim.

Doktor randevusundan sonra ben genelde destan yazıyorum o öyleymiş bu böyleymiş diye doğumla alakalı sorularım olacak mesela gece planlanan öncesi ansızın suyum geldi. Benim hastaneye gitmem 1 buçuk -2 saat en en hızlı şekilde evden çıksam bile. E doktor ne ara gelecek öyle bi durumda napıyoz onu sorcam bugün biri doğurmuş sabah başka topikte. Su öyle hemen bitmezmiş azaldıkça yenilenmeye devam edermiş bunu okumak biraz rahatlattı ama yine de bilinmezlikler cok fena
Eneee d vitaminini içmeyi unuttum iyi hatırlattın ona da bi alarm kurayım en iyisi. Rica ederim çiçeğim şifa olsun

Bende su gelmemişti canım kan gelmişti bende su bekliyorum tabi korkmuştum annem korkma demişti nişan deniyormuş ona doğumun başladığını gösteriyor benim hastaneye gitmem 1 saati bulmuştu zaten sancım da yoktu doktoru çağırıyorlar özel hastanede isen geliyor zaten bende öyle olmuştu yani.

Kuzu nişan konusu da şaibeli. Nişandan Bir hafta sonra bile doğum olabiliyor. Hatta şu an arkadaşım yaşıyor 1 haftayı geçti hala sancısı bile yok.41 doldu artık sezaryen olcak böyle giderse.

Bir de hastane durumu Söyle ben kocaelideyim doktorum Avrupa yakasında o sebeple biraz endişelerim var ben gidene kadar baya zaman geçer zaten doktora önden haber vermek lazım

Olabilir o da ben nişanın gecesi doğum yaptım her gebelik her doğum birbirinden o kadar farklı ki yaşayıp göreceğiz bakalımBenim ilk doğumda şansım yaver gitti bakalım bu nasıl olur Allah hepimize kolaylıklar versin

Evet kontrole gitmekte muhakkak fayda var tabi ki. Planlanan sezaryen tarihi öncesi Ansızın doğum başlar diye endişeleniyorum ben de
Darısı şimdikine diyelim Allah herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin

ooo masallah cinsiyetler havada ucusmus bugun ay artik gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz ne guzel
Yalniz en basta herkes kiz kiz derken suan erkek orani daha fazla

-Sunshine canim benim beklenen dogum tarihini 14 kasim yapar misin ? dunku ultroson da oyle cikti ama bu grupta kalacagim kesin ekimde dogururum ben

10 iş günü mü dediler sonuç için bana öyle söylediler daha erken de çıkabilir dediler hatta inşallah çok uzamaz süre süreç

Çok teşekkür ederiz canım, topiğimizin ansiklopedisisin inşallah beklenenden erken olmaz doğumun olursa da sor elbette ama benim bile doğumumdan önce annem düşmüş, suyu gelmiş. Doğumuma da varmış daha. Sonrasında apar topar doktora gitmiş gene de doğumum sabahı bulmuş. Sıkıntı yapma, topiktekiler doğru demiş normal doğum hemen olmaz hele ki ilk doğumda
D vitamini önemli muhakkak al canım.

kızlar ben de bugün doktora gittim dün eşimle tartıştık sabaha kadar kasıklarıma kramplar girdi doktor muayenesi bitene kadar ağladım kalp atışını dinlet diyorum doktora çok korktum bebeğime bişey olacak diye
Başka bi doktora gittim bugün çok ilgiliydi anlat derdini diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum
Sanırım bu doktorla devam edicem. Diğeri 2 dk da bitiriyor kapıda saatlerce bekleyen hastaları var. ayaklarını ellerini gösterdi herşey normal dedi şükür. Cinsiyete baktı ne denmişti dedi kıza benzetmişti dedim kesin kız dedi. Hatta listeye ekleyebilirsin canım değişirse değiştiririz yine
-Sunshine

Kızlar bebişin suyu İçin havuç çok iyiymiş, suyu azalanlara hep havuç önerliyor.

Hem faydalı hem de böyle bir şeye etkisi var bol bol yiyelim :)
Havuç da ne şifalı bitkiymiş :) transferden sonra da tutunmaya yardımcıydı bol bol yemiştim :)
Şimdi de buna etkisini duymak şaşırttı. Hayatta herşeyin şifası doğada.

Kesin bir akrep geliyor bence de ekimin sonuna gelir senin doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…