Yok yok mesela kabızlık sonrası tuvaletten sonra sağ taraf iyice çöküyor sol iyice çıkık kalıyor. Bağırsaklar boşalınca daha da belli oluyor orası.Canım o gazdır bence ya, ama doktora sorsan tabii.
Bana da eltim ben çocuğu emzirmeye uğraşırken aaa senin sütün yok mu benimki fışkırıyordu bu zamanlarda demişti ki sütüm vardı yani ben ses etmemiştim öteki eltim ağzına tıkamıştı lafı ne biçim konuşuyorsun diye o da kötü niyetle demedim demiştiİnsanlar ne kadar densizmiş, ne demeye size 'sütün olmaz' demişler. Nasıl sinirlendim, hamile kadına senin sütün olmaz denir mi, zaten insan vesveselenmeye yer ararken bir de bunu tetiklemek... Başı sıkıntılı başlayan sonrasında güzel ilerleyen bir hikaye. Ne kadar sevindim sizin için. Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu.
2. bebişinizi de huzurla mutlulukla dünyaya getirin inşallah.
Teşekkür ederim canımBeni doktorum aradı telefonda öğrendim.
İnan bilmiyorum bebisim sen yine çikolatanı al eline bu bebisler kendine has20 dakika falan yürüyoruz minnoşum dönüşte taksi tabii, yoruluyorum.
Vaktinde orda oluyoruz hemen çağırıyorlar pek beklemiyorum bebeğim, o kadar yürüdükten sonra o da yorulup uyumasın?
2. tri 1.den çok daha makbulYok yok mesela kabızlık sonrası tuvaletten sonra sağ taraf iyice çöküyor sol iyice çıkık kalıyor. Bağırsaklar boşalınca daha da belli oluyor orası.
Sabahları artık espri oldu aramızda şişmiş yine diyor eşim
O kadar büyük gaz problemim yok zaten patikle evdeyim hep. İlk trimesterda daha çok yaşıyordum gazı ama 2. Gerçekten rahatlamaya başlıyor sanki vücut olarak.
Doktora geçen gidişimde dedim tabi ki olur öyle modundaydı ama bu kadar şiş değildi o zaman. Bakalım yine sorcam notlarımı aldım
Hadi inşallah bakalım şöyle düzgünce sağlıklı görsek yeterAz kalmış annesi güzel güzel havalı ultrason resimleriyle bekliyoruz sizi
Doktor randevusundan sonra ben genelde destan yazıyorum o öyleymiş bu böyleymiş diye2. tri 1.den çok daha makbulGaz azaldı şükür, vallahi ne rahatsız günlerdi.
Notlarının cevabını ara ara bizimle de paylaş emi :) Seve seve dinleriz.
Bu arada dediğin gibi d vitaminini sütle içmeye başladım bugün itibariyle.Çok teşekkürler çiçeğim.
Bende su gelmemişti canım kan gelmişti bende su bekliyorum tabi korkmuştum annem korkma demişti nişan deniyormuş ona doğumun başladığını gösteriyor benim hastaneye gitmem 1 saati bulmuştu zaten sancım da yoktu doktoru çağırıyorlar özel hastanede isen geliyor zaten bende öyle olmuştu yani.Doktor randevusundan sonra ben genelde destan yazıyorum o öyleymiş bu böyleymiş diyedoğumla alakalı sorularım olacak mesela gece planlanan öncesi ansızın suyum geldi. Benim hastaneye gitmem 1 buçuk -2 saat en en hızlı şekilde evden çıksam bile. E doktor ne ara gelecek öyle bi durumda napıyoz onu sorcam bugün biri doğurmuş sabah başka topikte. Su öyle hemen bitmezmiş azaldıkça yenilenmeye devam edermiş bunu okumak biraz rahatlattı ama yine de bilinmezlikler cok fena
Eneee d vitaminini içmeyi unuttum iyi hatırlattınona da bi alarm kurayım en iyisi. Rica ederim çiçeğim şifa olsun
Kuzu nişan konusu da şaibeli. Nişandan Bir hafta sonra bile doğum olabiliyor. Hatta şu an arkadaşım yaşıyor 1 haftayı geçtiBende su gelmemişti canım kan gelmişti bende su bekliyorum tabi korkmuştum annem korkma demişti nişan deniyormuş ona doğumun başladığını gösteriyor benim hastaneye gitmem 1 saati bulmuştu zaten sancım da yoktu doktoru çağırıyorlar özel hastanede isen geliyor zaten bende öyle olmuştu yani.
Maşallah sağlıkla gelsin kızçelerBenim ikizler kız olarak kendilerini gösterdiler
Olabilir o da ben nişanın gecesi doğum yaptım her gebelik her doğum birbirinden o kadar farklı ki yaşayıp göreceğiz bakalımKuzu nişan konusu da şaibeli. Nişandan Bir hafta sonra bile doğum olabiliyor. Hatta şu an arkadaşım yaşıyor 1 haftayı geçtihala sancısı bile yok.41 doldu artık sezaryen olcak böyle giderse.
Bir de hastane durumu Söyle ben kocaelideyim doktorum Avrupa yakasında o sebeple biraz endişelerim var ben gidene kadar baya zaman geçer zaten doktora önden haber vermek lazım
Evet kontrole gitmekte muhakkak fayda var tabi ki. Planlanan sezaryen tarihi öncesi Ansızın doğum başlar diye endişeleniyorum ben deOlabilir o da ben nişanın gecesi doğum yaptım her gebelik her doğum birbirinden o kadar farklı ki yaşayıp göreceğiz bakalımBenim ilk doğumda şansım yaver gitti bakalım bu nasıl olur Allah hepimize kolaylıklar versin
10 iş günü mü dediler sonuç için bana öyle söylediler daha erken de çıkabilir dediler hatta inşallah çok uzamaz süre süreçNifty sonucunu bekliyorum geçen salı kan verdim bakalım ne zaman çıkar, sonuç mail adresime gelecekmiş peki cinsiyeti bu testle öğrenen arkadaşlar doktor size telefonda mı söyledi yoksa tekrar kontrole mi gittiniz ?
Sonuç 15 gün içinde çıkıyor dediler.İş günü vs. demedi konuştuğum bayan bende daha erken çıkar diye umut ediyorum bakalım.10 iş günü mü dediler sonuç için bana öyle söylediler daha erken de çıkabilir dediler hatta inşallah çok uzamaz süre süreç
Doktor randevusundan sonra ben genelde destan yazıyorum o öyleymiş bu böyleymiş diyedoğumla alakalı sorularım olacak mesela gece planlanan öncesi ansızın suyum geldi. Benim hastaneye gitmem 1 buçuk -2 saat en en hızlı şekilde evden çıksam bile. E doktor ne ara gelecek öyle bi durumda napıyoz onu sorcam bugün biri doğurmuş sabah başka topikte. Su öyle hemen bitmezmiş azaldıkça yenilenmeye devam edermiş bunu okumak biraz rahatlattı ama yine de bilinmezlikler cok fena
Eneee d vitaminini içmeyi unuttum iyi hatırlattınona da bi alarm kurayım en iyisi. Rica ederim çiçeğim şifa olsun
Havuç da ne şifalı bitkiymiş :) transferden sonra da tutunmaya yardımcıydı bol bol yemiştim :)Kızlar bebişin suyu İçin havuç çok iyiymiş, suyu azalanlara hep havuç önerliyor.
Hem faydalı hem de böyle bir şeye etkisi var bol bol yiyelim :)
Kesin bir akrep geliyorooo masallah cinsiyetler havada ucusmus bugunay artik gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz ne guzel
Yalniz en basta herkes kiz kiz derken suan erkek orani daha fazla
-Sunshine canim benim beklenen dogum tarihini 14 kasim yapar misin ? dunku ultroson da oyle cikti ama bu grupta kalacagim kesin ekimde dogururum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?