2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kuzum tebrik ederim kizin icin
aman kocayida bosver sallama , kendini uzmeye degmez , yavrularimiz herseyi hissediyor .

Boşver kocayı onlar biraz şey neyse
Ağlama tatlım ya bugünlere kolay gelmedin sen de, bebeğinden daha değerli hiçbişey yok bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun

kuzum tebrik ederim kizin icin
aman kocayida bosver sallama , kendini uzmeye degmez , yavrularimiz herseyi hissediyor .
Teşekkür ederim
Hissetmişti biliyor musun hiç hareket etmedi elini başının kenarlarına koymuştu geçen sefer resmen halay çekiyordu. O kadar uzun bakmasına rağmen hiç hareket ettiğini görmedim

R Rad__ canım bende 3 gündür öyleydim hep tartışma ağlama ben gitmedim doktora halen inşallah sağlıklıdır
Allah hakkımızı bırakmasın onlara ya gerçekten hamileyim diye beddua etmek istemiyorum ama çok sinirliyim geçecek gibi de değil. Ben bebeğim için bağımlı olduğum sigarayı bırakmışım başım çatlıyor kıyamıyorum bi parol içmeye.Strese girmemek için oyalıyorum sürekli kendimi. Onların umrunda bile değil. Güzelim telefonumu kırdım sinirden 2000 TL ye yaptırdım bugün keşke kafasına fırlatsaydım

Boşver kocayı onlar biraz şey neyse
Ağlama tatlım ya bugünlere kolay gelmedin sen de, bebeğinden daha değerli hiçbişey yok bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım
Evet kolay gelmedim o da biliyor neden üstüme geliyor
Annesi tarafından eğitimsiz yetiştirilen insanların sonu bu. Sadece kendine bağımlı hale getirmiş sanki annesi hamile benden çok titriyor üstüne başını yesin

Hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah oğluşa

Üzülmeyin kızlar 3 günden sonra çok şükür düzeldik eskisi gibiyiz artık korkularınıda yendi sanırım bir geçişti bu
Neyden korkuyormuş acaba bizim korkmamız gerekirken onlara ne oluyorsa.
İyi çok şükür sevindim adına bana 3 gün yetmez ama

Çok yerinde bir tespit maalesef eğitim ailede başlar ve onlardan aldığı terbiye ile o çocuk davranır.

Tam bir hafta sonra az önce yine iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm. Yani kesemde kanama alanı yok ben bunu rahimin büyümesine bağlıyorum ağrılarım dün başlamıştı. Yarın sabah yaptırcam iğnemide. Hayırlısıyla şu 4. Ayda bi dolsa nefes alsak artık

Eşinin problemi şey olabilir mi minnoşum, göbek kordonu kesilmemiş erkek sendromu.
Jdjdjdjdn güldürdün valla tam olarak o sendromu yaşıyor. Az kaldı ama hissediyorum. zaten bi ayağı çukur yaşında ama benden dinç görmen lazım. Gamsız insanlar çok yaşıyor bunu anladım

Jdjdjdjdn güldürdün valla tam olarak o sendromu yaşıyor. Az kaldı ama hissediyorum. zaten bi ayağı çukur yaşında ama benden dinç görmen lazım. Gamsız insanlar çok yaşıyor bunu anladım
Yollayacaksın anasının evine, sana gelirse görecek ki kapı duvar. Kendi kordonunu kendi kesip gelir sonra.

Bebeğim benim suyum gece 3te evde geldi bacaklarımdan aka aka rezalet hastaneye gittim bez bağladılar ahahah doktor git yatışın yapılsın dedikten sonra uyumaya devam etti :) sabah geldi kontrole o sürede suyum az az hep aktı yine de tam bitmedi zaten bitse bile bebek susuz da duruyo belli müddet ebeler doktor o kadar rahat ki ben de sanıyordum su aktı hemen doğum olmak zorunda öyle değilmiş
Benim bu sefer ki korkum planlanan zamandan önce gelirse genel anestezi alamam spinalden aşırı korkuyorum genel için sabaha kadar aç kalman gerekiyor çünkü acil durumda belden yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…