Yolladım git dedim gitmedi yüzsüzYollayacaksın anasının evine, sana gelirse görecek ki kapı duvar. Kendi kordonunu kendi kesip gelir sonra.
Öff geçin yatak odasına ne sinir kalır ne bir şey. Uzatıp da yeğenimi üzmeyin pls.Yolladım git dedim gitmedi yüzsüz
Yok benim ki cinselliktende korkuyorduya bize bişi olcak die çok şükür düzeldi kavgalarda beni yıprattı bende onu ama düzeldik sana niye yetmiyor 3 gün okadar mıNeyden korkuyormuş acaba bizim korkmamız gerekirken onlara ne oluyorsa.
İyi çok şükür sevindim adına bana 3 gün yetmez ama
Ayrı odalardayız kızım da şimdiden tanısın babasını bilsin ona göre gelsinÖff geçin yatak odasına ne sinir kalır ne bir şey. Uzatıp da yeğenimi üzmeyin pls.
Bu da haftada bir olsun dedi korkusundan. Artık onu da bulamayacakYok benim ki cinselliktende korkuyorduya bize bişi olcak die çok şükür düzeldi kavgalarda beni yıprattı bende onu ama düzeldik sana niye yetmiyor 3 gün okadar mı
Şaka maka ben hala senin oğlun olacağını düşünüyorum neden acaba?Ayrı odalardayız kızım da şimdiden tanısın babasını bilsin ona göre gelsin
Benimkide öle bırbır ben konuşuyorum benim ki bırakmaz başka odaya Allahtan küs kalamaz laf atar soru sorarBu da haftada bir olsun dedi korkusundan. Artık onu da bulamayacak
O uzatmayı seviyor kafası konuşmayınca rahat devam etsin
Bende öyle düşünüyordum baktık o kadar pipiyi bulamadıkŞaka maka ben hala senin oğlun olacağını düşünüyorum neden acaba?
Benimki uzatıyor baya bende uzatmayı sevmem. Bu seferki ağırdı hamileyim çekemem kendi gelip barışsın o zaman bakarızBenimkide öle bırbır ben konuşuyorum benim ki bırakmaz başka odaya Allahtan küs kalamaz laf atar soru sorar
Canım yapayım tabi ki. Ama ultrason değil de sat a göre olan kalsa daha mantıklı günler ileri geri kayar cünkü çocuk ilerde bile gitse gününü bekliyor diyor doktorlar bu bi değişken değil. Doktor sat ı değiştirdiyse başka tabiooo masallah cinsiyetler havada ucusmus bugunay artik gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz ne guzel
Yalniz en basta herkes kiz kiz derken suan erkek orani daha fazla
-Sunshine canim benim beklenen dogum tarihini 14 kasim yapar misin ? dunku ultroson da oyle cikti ama bu grupta kalacagim kesin ekimde dogururum ben
Oh duydukça rahatlıyorum valla ben bebenin sağlığı sıkıntıya girer diye cok korkuyordumÇok teşekkür ederiz canım, topiğimizin ansiklopedisisininşallah beklenenden erken olmaz doğumun olursa da sor elbette ama benim bile doğumumdan önce annem düşmüş, suyu gelmiş. Doğumuma da varmış daha. Sonrasında apar topar doktora gitmiş gene de doğumum sabahı bulmuş. Sıkıntı yapma, topiktekiler doğru demiş normal doğum hemen olmaz hele ki ilk doğumda
D vitamini önemli muhakkak al canım.
Ekleyeyim canım. Elimizde değil bu dönemde ekstra kırılıp üzülüyoruz ama lütfen bu kadar üzme kendinikızlar ben de bugün doktora gittim dün eşimle tartıştık sabaha kadar kasıklarıma kramplar girdi doktor muayenesi bitene kadar ağladım kalp atışını dinlet diyorum doktora çok korktum bebeğime bişey olacak diye
Başka bi doktora gittim bugün çok ilgiliydi anlat derdini diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum
Sanırım bu doktorla devam edicem. Diğeri 2 dk da bitiriyor kapıda saatlerce bekleyen hastaları var. ayaklarını ellerini gösterdi herşey normal dedi şükür. Cinsiyete baktı ne denmişti dedi kıza benzetmişti dedim kesin kız dedi. Hatta listeye ekleyebilirsin canım değişirse değiştiririz yine
-Sunshine
Canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah’ın izniylez kırmızıya dönerse artarsa filan doktoruna git muhakkakTam bir hafta sonra az önce yine iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm. Yani kesemde kanama alanı yok ben bunu rahimin büyümesine bağlıyorum ağrılarım dün başlamıştı. Yarın sabah yaptırcam iğnemide. Hayırlısıyla şu 4. Ayda bi dolsa nefes alsak artık
Aaaa. Ay çok rahatlattı bu konuşmalar beni ya.Bebeğim benim suyum gece 3te evde geldi bacaklarımdan aka aka rezalet hastaneye gittim bez bağladılar ahahah doktor git yatışın yapılsın dedikten sonra uyumaya devam etti :) sabah geldi kontrole o sürede suyum az az hep aktı yine de tam bitmedi zaten bitse bile bebek susuz da duruyo belli müddet ebeler doktor o kadar rahat ki ben de sanıyordum su aktı hemen doğum olmak zorunda öyle değilmiş
Benim bu sefer ki korkum planlanan zamandan önce gelirse genel anestezi alamam spinalden aşırı korkuyorum genel için sabaha kadar aç kalman gerekiyor çünkü acil durumda belden yapıyolar
Ne bileyim seni gördükçe oğlan çocuğu geliyor aklıma.Bende öyle düşünüyordum baktık o kadar pipiyi bulamadık
Bu haftadan sonra değişmez heralde yoksa bamyaydı da mı göremedik
Bana da senin oğlun olacak gibi geliyor
Cuma günü bacaklarını açarsa benimki gibi hemen gösterir sürekli açık bacakları gelin bakın der gibi ajdjdjdj
Bende öyle hissediyordum hala inanamıyorum kız olacağınaNe bileyim seni gördükçe oğlan çocuğu geliyor aklıma.Ben de oğlum olacak gibi hissediyorum başından beri minnoşum, cinsiyeti ne olursa olsun çok sevineceğim yeter ki öğreneyim.
Benim favladımlarımı görsen hep erkek bebek giysileri.Bende öyle hissediyordum hala inanamıyorum kız olacağınaşimdiden favoriye attım bişeyler çok tatlı şeyleri var kızların
Öğrenirsin bence ya normalde kızlar hemen göstermez derler benimki 12. Haftada açtı gösterdi
aaa oyle mii, ben daha uzman doktor goremedigim icn cahilim bu konulardaCanım yapayım tabi ki. Ama ultrason değil de sat a göre olan kalsa daha mantıklı günler ileri geri kayar cünkü çocuk ilerde bile gitse gününü bekliyor diyor doktorlar bu bi değişken değil. Doktor sat ı değiştirdiyse başka tabievet ekimde gelebilir
Sağol canım öyle yapcam şuan açık kahve olduğu için endişelenmiyorum geçecek inşallahCanım yapayım tabi ki. Ama ultrason değil de sat a göre olan kalsa daha mantıklı günler ileri geri kayar cünkü çocuk ilerde bile gitse gününü bekliyor diyor doktorlar bu bi değişken değil. Doktor sat ı değiştirdiyse başka tabievet ekimde gelebilir
Oh duydukça rahatlıyorum valla ben bebenin sağlığı sıkıntıya girer diye cok korkuyordum
Ekleyeyim canım. Elimizde değil bu dönemde ekstra kırılıp üzülüyoruz ama lütfen bu kadar üzme kendini
Canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah’ın izniylez kırmızıya dönerse artarsa filan doktoruna git muhakkak
Aaaa. Ay çok rahatlattı bu konuşmalar beni ya.
Sezaryen için değil mi bu dediğin. Spinal epidural mevzusunu da hiç detaylı araştırmadım henüz
Benim erkek de vardı kaldırcam onları favdanBenim favladımlarımı görsen hep erkek bebek giysileri.12.haftada açmadı hiç bacaklarını doktor çok uğraşmıştı, bari bu sefer açsa. Civciv çıkacak kuş çıkacak dırırım
Ne göreceksek görelim artık.Benim erkek de vardı kaldırcam onları favdan
Bence gösterecek ve pipiyi göreceksin bu sefer
Nubunu da görmediniz mi ordan bi tahmin yürütürdükNe göreceksek görelim artık.Babasının kız bebek diye içi gidiyor ama o da erkek hissediyor. Meraktan orta yerimizden çatlayacağız.
Nub mub anlamam ben, tahmin de sevmem net olsun net.Nubunu da görmediniz mi ordan bi tahmin yürütürdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?