2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Neyden korkuyormuş acaba bizim korkmamız gerekirken onlara ne oluyorsa.
İyi çok şükür sevindim adına bana 3 gün yetmez ama
Yok benim ki cinselliktende korkuyorduya bize bişi olcak die çok şükür düzeldi kavgalarda beni yıprattı bende onu ama düzeldik sana niye yetmiyor 3 gün okadar mı

Yok benim ki cinselliktende korkuyorduya bize bişi olcak die çok şükür düzeldi kavgalarda beni yıprattı bende onu ama düzeldik sana niye yetmiyor 3 gün okadar mı
Bu da haftada bir olsun dedi korkusundan. Artık onu da bulamayacak
O uzatmayı seviyor kafası konuşmayınca rahat devam etsin

Şaka maka ben hala senin oğlun olacağını düşünüyorum neden acaba?
Bende öyle düşünüyordum baktık o kadar pipiyi bulamadık
Bu haftadan sonra değişmez heralde yoksa bamyaydı da mı göremedik
Bana da senin oğlun olacak gibi geliyor
Cuma günü bacaklarını açarsa benimki gibi hemen gösterir sürekli açık bacakları gelin bakın der gibi ajdjdjdj

Kızlar ben galiba bebişi hissediyorum karnımın tam ortasında bugün ultrasonla doktorun baktığı yerde suyun içinde bişey gibi titreşim gibi hissediyorum ayyy bebiş mi acaba ya ilk defa böyle hissettim

Canım yapayım tabi ki. Ama ultrason değil de sat a göre olan kalsa daha mantıklı günler ileri geri kayar cünkü çocuk ilerde bile gitse gününü bekliyor diyor doktorlar bu bi değişken değil. Doktor sat ı değiştirdiyse başka tabi evet ekimde gelebilir

Oh duydukça rahatlıyorum valla ben bebenin sağlığı sıkıntıya girer diye cok korkuyordum
Ekleyeyim canım. Elimizde değil bu dönemde ekstra kırılıp üzülüyoruz ama lütfen bu kadar üzme kendini
Canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah’ın izniylez kırmızıya dönerse artarsa filan doktoruna git muhakkak
Aaaa. Ay çok rahatlattı bu konuşmalar beni ya.
Sezaryen için değil mi bu dediğin. Spinal epidural mevzusunu da hiç detaylı araştırmadım henüz

Ne bileyim seni gördükçe oğlan çocuğu geliyor aklıma. Ben de oğlum olacak gibi hissediyorum başından beri minnoşum, cinsiyeti ne olursa olsun çok sevineceğim yeter ki öğreneyim.

Ne bileyim seni gördükçe oğlan çocuğu geliyor aklıma. Ben de oğlum olacak gibi hissediyorum başından beri minnoşum, cinsiyeti ne olursa olsun çok sevineceğim yeter ki öğreneyim.
Bende öyle hissediyordum hala inanamıyorum kız olacağına şimdiden favoriye attım bişeyler çok tatlı şeyleri var kızların
Öğrenirsin bence ya normalde kızlar hemen göstermez derler benimki 12. Haftada açtı gösterdi

Benim favladımlarımı görsen hep erkek bebek giysileri. 12.haftada açmadı hiç bacaklarını doktor çok uğraşmıştı, bari bu sefer açsa. Civciv çıkacak kuş çıkacak dırırım

aaa oyle mii, ben daha uzman doktor goremedigim icn cahilim bu konularda

Sağol canım öyle yapcam şuan açık kahve olduğu için endişelenmiyorum geçecek inşallah

Benim favladımlarımı görsen hep erkek bebek giysileri. 12.haftada açmadı hiç bacaklarını doktor çok uğraşmıştı, bari bu sefer açsa. Civciv çıkacak kuş çıkacak dırırım
Benim erkek de vardı kaldırcam onları favdan
Bence gösterecek ve pipiyi göreceksin bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…