2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kaç kilo aldın Benimde böyle şimdiden 5 kilo aldım 15 kiloyla kapatırım diyordum zor heralde
Bu benim 4 kilo vermis halim. Hala almaya baslamadim. 61 le kaldim. Suan 57 yim. İyi bir durum mu kötü mu anlamadim. Çünkü agzima hicbisey koyamadim ilk ay yeni vitaminlere basladim bakalim onlar kilo aldiriyormus.

Bu benim 4 kilo vermis halim. Hala almaya baslamadim. 61 le kaldim. Suan 57 yim. İyi bir durum mu kötü mu anlamadim. Çünkü agzima hicbisey koyamadim ilk ay yeni vitaminlere basladim bakalim onlar kilo aldiriyormus.
Ee nasıl cıktı o göbek bende 49la başladım 54 çıktım ben hiç kusmadım işte belkide ondan aldım 3 ayda bu kadar

Kizlar D vitamini ve demir hapini ne zaman alıyorsunuz. Doktor bana demir yani kan olani gece yatmadan ic dedi gunde 1 tane. D vitamininide gun icinde iciyorum. Dogru mu yapiyorum.

Ee nasıl cıktı o göbek bende 49la başladım 54 çıktım ben hiç kusmadım işte belkide ondan aldım 3 ayda bu kadar
Ben yemesemde o kadar kustum ki. Diyorum bunlar onceki ay yediklerim mi acaba. Onceden daha cok hamile gibi görünüyordum sonra dümdüz oldu simdi hafif çıktı. Ben kiloyu heryerden kaybediyorum o yuzden gobek şişsede cok fark edilmeyecek heralde. Yuzum küçüldü kız çöktüm resmen. Ne zaman hamişliğin tadini çıkaracağım

Bir de beni düşün. Oğlan çocuklarını oldum olası çok severim, kız çıkarsa da dünyalar benim olur. İkisinden de istiyorum ya niye ikiz değiller.
Ahaha aynısını uzun süre ben de tekrarladım. Biri olsa diğerinde aklım kalıyor allahım alalım kucağa da rahat edelim artık
Kizlar D vitamini ve demir hapini ne zaman alıyorsunuz. Doktor bana demir yani kan olani gece yatmadan ic dedi gunde 1 tane. D vitamininide gun icinde iciyorum. Dogru mu yapiyorum.
Demir için emiliminde sorun olmasın diye gece önerebiliyorlar.Demir’i Yemekten iki saat sonra ya da 1 saat önce alabilirsiniz. Peşinden süt yumurta ürünleri tüketmeyin ama C vitamini ile alırsanız meyve suyu örneğin emilimi artar. Sabahları aç karna içiyorum ben de.
D vitamini de yağda çözündüğü için zaten kıvamı da yağ gibi, kahve yanı su bardağında süte katıp shot atıyorum

Zaman su gibi akıyor, o günler de gelecek.
Kız minnoş sen bana kahvaltıdan sonra öneriyorlar dedin, ben takviyeleri kahvaltının ardından hemen içiyorum, bu arada soru? Benim niye D vitaminim yok, herkesin var bende niye yok.

Tost perileri geldi bana, kocayı mutfağa yolladım, kan ilacını içmek için tekrar acıkmayı bekleyeceğim yihhih.

Multivitamin kahvaltıdan sonra çiçeğim. Tok karna.
Ben Demir ilacından bahsettim o mesajda
Şifa olsun bebişe kan olsun amniyon sıvısı olsun

D vitamini yazmamışım onu da gidince bi sor istersen benim doktor doğumdan sonra da kesin devam edeceksin dedi Demir ve D vitamini için. Ben multivitamin de alacağım o ayrı

Aminn minnoşum benim İsteyeceğim hemen onu da not alıyorum, ben de doğumdan sonra devam etmek istiyorum ama farklı markalarla.

Bu arada bir kilo daha vermişim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Aminn minnoşum benim İsteyeceğim hemen onu da not alıyorum, ben de doğumdan sonra devam etmek istiyorum ama farklı markalarla.

Bu arada bir kilo daha vermişim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Üzülecek hiçbir şey yok çiçeğim bebiş beslenir senden ama sen güçsüz düşme tabi ah düzelecek bu günleriniz inşallah.

Merhaba güzel anneler bende 10+4 hamileym. 6+7. Haftalarım kanamali geçti sonra bitti ama karın ağrım kasık ağrım arada tutan bel ağrım hiç geçmiyor ağrın oldukça progestan kullan demişti doktorum günde 3 kere kullanıyorum benm gibi ağrısı olan var mı içim hiç raaht değil eşim de pek takmıyor abartiyorim şikayet olsun diye diyorum sanıyor

Nub mub anlamam ben, tahmin de sevmem net olsun net.
Bende inanmazdım benimkinde doğru çıktı
Ama diğer hiçbişey tutmadı bende yok çirkinleşme sivilcelenme tam tersi bende pco olduğu için arasıra sivilce çıkardı küçük akneler filan hamilelikte aşırı güzelleştim kızım beni böyle güzelleştirdiyse kim bilir kendi ne güzeldir

Benimde yoktu bugünkü doktor yazdı d vitamini kan ilacı magnezyum coraspin. Çok sevdim bunu aşırı ilgili galiba onda doğurcam
Ense ölçümüne baktırdım dediğim halde tekrar baktı zeka testi ister misin dedi yok dedim imza aldı istemediğime dair. Ense ölçümü 1.3 mm çıktı burun kemiğini de gördü. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü kafasını ölçtü hepsinden ayrı foto verdi diğeri 1 tane veriyordu

Maşallah de prensesime, en çok annelerin nazarı değermiş çocuklarına.
İlgili bir doktormuş sevdim, bence de devam et baksana sen de ısınmışsın hem.
Zeka testi de mi varmış bak benim doktora nazar değiyor gözümden düştü düşecek.

Maşallah maşallah

İkili teste zeka testi diyor işte
Geçen herkes kendi doktorunu överken ben övememiştim benimki aşırı yoğun 2 dk anca kalıyordum içerde. Ama sürecimi neler yaşadığımı bildiği için hep onunla devam ederim diyordum buranın da en iyi hastanesiydi ama eski baya. Odaları da güzel değildir muhtemelen süslemeyle bile düzelmez en iyisi bu doktorla devam etmek
Bu beni normal doğurtur bence eski tahlillerime baktı bu hastaneye daha önce gitmiştim tüm bilgileri okudu çok şükür hamile kalmışsın dedi çocuk istemiyle gelmişsin filan evet dedim. Normal doğum için de bi problemin yok dedi.
E nabızdan da önceki tüm tahlillerimi açtı baktı diğer doktorun da istediği tahlilleri kontrol etti çok çiğ köfte yemişsin dedi toksoplasma pozitif filan ihihihi djdjdndndndn

Ay benimde canım da çok etli çiğ köfte istiyor yiyemiyorum siz geçirmiş mi çıktınız?Birde gerçekten çok yer misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…