- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
kız neresi pipi ? ben hiç anlamadım. Yuvarlak içine alıpta koysaydın keşke fotoyuTebrik ederim canım , hayırlı olsun :)
Aramıza hoşgeldiniz.Merhaba güzel anneler bende 10+4 hamileym. 6+7. Haftalarım kanamali geçti sonra bitti ama karın ağrım kasık ağrım arada tutan bel ağrım hiç geçmiyor ağrın oldukça progestan kullan demişti doktorum günde 3 kere kullanıyorum benm gibi ağrısı olan var mı içim hiç raaht değil eşim de pek takmıyor abartiyorim şikayet olsun diye diyorum sanıyor
hehehehSen bordo berelisin kesin.Yarın dahiliye randevum var, ona giderken uğrayayım bir bakalım, 11’e kadar bir şey kalır mı sence?
Kuzu normalde bi fincan kahve için bir şey olmaz diyorlar kendini kontrol edip cok içmediğin sürece moralini bozma benceKızlar ben günde 1 tane kahve içmeden duramıyorum halen ya of gözüm açılmıyor gözüm
evet aynı günlerimiz. Amin inşallah cümlemizin sağlıkla sıhhatle gelsin.. Bana da dün 15+1 de dedi erkek diye. 160 grammış hatta. Zaten epey şekillenmiş vücut yapıları falan bence de pek değişmez. Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsinDogum tarihlerimz aynı görünüyor sağlıkla gelsin bebiş bana da %100 kız dediler ayrıntılıya kadar alışveriş yapmıycam ama benimki epey büyüktü 14+3 de kız denildi daha değişmez sanırım
Kuzu tek hatam gözümü açar açmaz içmem ama yanına hani küçük minik kruvasanlar var ya ondan içiyorum sonrada kahvaltımı ediyorum yoğurt ayran yumurta hep tüketiyorum ama annem diyorki ben hiç kesmedim sizde arada sigara içiyordum kaçamak abartma dio ama vicdan işteKuzu normalde bi fincan kahve için bir şey olmaz diyorlar kendini kontrol edip cok içmediğin sürece moralini bozma bence
Bu daktır benimkinden de ilgili, asla kıskanmadım çok sevindim.Maşallah maşallah
İkili teste zeka testi diyor işte
Geçen herkes kendi doktorunu överken ben övememiştim benimki aşırı yoğun 2 dk anca kalıyordum içerde. Ama sürecimi neler yaşadığımı bildiği için hep onunla devam ederim diyordum buranın da en iyi hastanesiydi ama eski baya. Odaları da güzel değildir muhtemelen süslemeyle bile düzelmez en iyisi bu doktorla devam etmek
Bu beni normal doğurtur benceeski tahlillerime baktı bu hastaneye daha önce gitmiştim tüm bilgileri okudu çok şükür hamile kalmışsın dedi çocuk istemiyle gelmişsin filan evet dedim. Normal doğum için de bi problemin yok dedi.
E nabızdan da önceki tüm tahlillerimi açtı baktı diğer doktorun da istediği tahlilleri kontrol etti çok çiğ köfte yemişsin dedi toksoplasma pozitif filan ihihihidjdjdndndndn
Kuzu bence gözünü açar açma içme bariKuzu tek hatam gözümü açar açmaz içmem ama yanına hani küçük minik kruvasanlar var ya ondan içiyorum sonrada kahvaltımı ediyorum yoğurt ayran yumurta hep tüketiyorum ama annem diyorki ben hiç kesmedim sizde arada sigara içiyordum kaçamak abartma dio ama vicdan işteyurtdışında alkol bile alıyorlar bende bi kahveye takıldım
hehehehaynen indirim komandosuyum, çok güldürdün beni vallahi ben şimdi ofise gelirken uğradım 9 da bile pek birşey kalmamıştı. A101 ler 8,30 da açılıyormuş meğer. Ama bişeyler bulup aldım yine
teşekkür ederim canım benim çok sağolHayırlı olsun canım çok sevindimmaşallah oğluşa
Demir damlasınını? Gündüz içiyorum tok karnına benim ilaçlarım biraz mide bulantı durumuma bağlı oluyor canım bazı dönemlerde mide bulantım oluyorsa akşama bırakıyorum ve ya gündüz içiyorumKuzu bence gözünü açar açma içme bariben reflü için diyorum ileriki aylarda mide şikayetlerimiz artacak bebek büyüdükçe kahve mideyi mahvediyor. Ben de lise üni iş zamanları aralıksızzzz aç karna kupayla kahve içerdim offf mahvetmişim mideyi Ama yanında bi şey yiyor olman yine de iyi sanırım. Ama o da yağlı şekerli kruvasan
Demir takviyesini günün hangi saati içiyorsun sen ?
Sen bebişi düşünüp dikkat ediyorsun tabiki elinden geldikçe. zamanla düzene girer iyice üzme kendini
D vitamini damlası olmasın o dediğin.Demir damlasınını? Gündüz içiyorum tok karnına benim ilaçlarım biraz mide bulantı durumuma bağlı oluyor canım bazı dönemlerde mide bulantım oluyorsa akşama bırakıyorum ve ya gündüz içiyorum
Aramıza hoşgeldiniz.
Topikte en cok ve uzun süreli kanama yaşayanlardan biri de benim. 2. Trimester gerçekten umut oldu bunun için.
Kafanıza göre progestan almanızı cok yanlış buldum ilk defa böyle bi şey duydum burada. Rahim Kasılmasını önleyici özelliği doğru ama progestanı hep bi düzen içerisinde kullanmamı önerdi doktorum. Şahsen 14. Haftaya kadar günde 1, şimdi ise günde 2 kez aynı saatlerde kullanıyorum. Bir de haftada 1 iğnesini vurunuyorum.
Bence öncelikle başka bir doktora görünün.
Kanama için öncelikle doktorlar istirahat öneriyor.hareket kısıtlaması yapmadıysanız Ağrılar yaşamanız çok çok normal. Normalde de bel bacak ağrılı bir dönem zaten. Rahimdeki sızlamalar hafif ağrılar rahim büyüdüğü için oluyor zaten
Ağrılar kramplar için doktorlar genellikle kalsiyum magnezyum öneriyor.
Eşinizle de güzel bi üslupla konuşup başka bir doktora görünün bence.
Gebelikte başka vitamin takviyesi kullanıyor musunuz folik asit, omega 3
Al benden de o kadar, mesai olmasa bende kalkmam hayatta ama naparsınSabaha karşı uyuyorum zaten, hiçbir güç 8.30’da beni A101’e götüremezdi. Doktor randevum olmasa şu an da uyuyor olurdum.
En azından battaniye falan yakalayıp alayım bari.
Neler aldın kumandanım anlatsana biraz?
Yoo kafama göre kullanmıyorum progestana kanamamdan beri böyle kullanmamı istedi 1 ay gelme kötü bişe olmadıkça progestana da ağrın bitene kadar dev et dedi. Evde yemek yapmıyorum temizlik hiç yok hep yatıyorum ama ağrım hep devam ediyorum işten ciktm kanamamin olduğu gün öyle dikkat ediyorum ama yine de ağrım hep benle dün karın ağrısı geçtim şimdi içimde sızı ile güne başladım 12. Haftada gitmem lazm ama haftaya gitsem mi diyorum doktora artikAramıza hoşgeldiniz.
Topikte en cok ve uzun süreli kanama yaşayanlardan biri de benim. 2. Trimester gerçekten umut oldu bunun için.
Kafanıza göre progestan almanızı cok yanlış buldum ilk defa böyle bi şey duydum burada. Rahim Kasılmasını önleyici özelliği doğru ama progestanı hep bi düzen içerisinde kullanmamı önerdi doktorum. Şahsen 14. Haftaya kadar günde 1, şimdi ise günde 2 kez aynı saatlerde kullanıyorum. Bir de haftada 1 iğnesini vurunuyorum.
Bence öncelikle başka bir doktora görünün.
Kanama için öncelikle doktorlar istirahat öneriyor.hareket kısıtlaması yapmadıysanız Ağrılar yaşamanız çok çok normal. Normalde de bel bacak ağrılı bir dönem zaten. Rahimdeki sızlamalar hafif ağrılar rahim büyüdüğü için oluyor zaten
Ağrılar kramplar için doktorlar genellikle kalsiyum magnezyum öneriyor.
Eşinizle de güzel bi üslupla konuşup başka bir doktora görünün bence.
Gebelikte başka vitamin takviyesi kullanıyor musunuz folik asit, omega 3 gibi?
Ya bunlar ne güzel şeylerAl benden de o kadar, mesai olmasa bende kalkmam hayatta ama naparsın
Asker indirim kovalamak ciddiyet ister dermişimmm
Şaka bi yana teyzesi senin deyiminle pipiliye bunları bulabildim :))
Aman da minnoş sağlıkla kullansın güzel günlerde :)Günaydın kızlar ben de bi a101 yaptım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?