Al benden de o kadar, mesai olmasa bende kalkmam hayatta ama naparsın
Asker indirim kovalamak ciddiyet ister dermişimmm
Şaka bi yana teyzesi senin deyiminle pipiliye bunları bulabildim :))
Sevsinleeer şunların minnoşluğuna bak bebek eşyaları benim başımı döndürüyor Allahım. Yarım saat sonra çıkacağım, bakalım bana yine sadece çıngırak mı kalmış olacak?
Sevsinleeer şunların minnoşluğuna bak bebek eşyaları benim başımı döndürüyor Allahım. Yarım saat sonra çıkacağım, bakalım bana yine sadece çıngırak mı kalmış olacak?
Yoo kafama göre kullanmıyorum progestana kanamamdan beri böyle kullanmamı istedi 1 ay gelme kötü bişe olmadıkça progestana da ağrın bitene kadar dev et dedi. Evde yemek yapmıyorum temizlik hiç yok hep yatıyorum ama ağrım hep devam ediyorum işten ciktm kanamamin olduğu gün öyle dikkat ediyorum ama yine de ağrım hep benle dün karın ağrısı geçtim şimdi içimde sızı ile güne başladım 12. Haftada gitmem lazm ama haftaya gitsem mi diyorum doktora artik
Doktorunuz ağrınız oldukça progestan kullanmanızı istemiş bi önceki mesajda yazdınız. Günde 3 taneye kadar kullanıyorum demişsiniz. Bu kafaya göre kullanmak değil mi bugün az ağrınız olsa 2 tane alacaksınız anladığım kadarıyla ?
Geçmiş olsun.
Aktüeller internet sitedinde olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii mavişim. Bime geldiğinde sadece çıngırak kalmıştı da ben de elim boş dönmeyeyim dedim, yıkık yıkık çıngırakla döndüm.
Aktüeller internet sitedinde olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii mavişim. Bime geldiğinde sadece çıngırak kalmıştı da ben de elim boş dönmeyeyim dedim, yıkık yıkık çıngırakla döndüm.
Aşkım ben bu çocukla markete değil iki adım atsam rezil ediyor insanı biseyi tutturdu mu tutturuyor hiç sevmediğim bütün çocuk özelliklerini taşıyor inat mi inat sarı tüylü kendini yerlere atıyor o yüzden kalsın bacım ben evde mutluyum
Aşkım ben bu çocukla markete değil iki adım atsam rezil ediyor insanı biseyi tutturdu mu tutturuyor hiç sevmediğim bütün çocuk özelliklerini taşıyor inat mi inat sarı tüylü kendini yerlere atıyor o yüzden kalsın bacım ben evde mutluyum
Bizde de annem A101 den aradı şimdi ne alayım diyo. Yine her şey varmış bu saate kalmış bizim orda. Kumaş kalitelerine güvenmediğim için kıyafet aldırmadım sadece kış Bebesi olcak diye patik ile örgü yelek eklettim. Banyo havlusu, müslin örtü, bebek pikesi, bi de tutturdu penye battaniye cok güzel duruyor alcam diye dedim al ağız mendili filan da ekledi sanırım bizde bebeğin eşyalarını resmen annem düzüyor
Evrene olumlu mesajlar gönderelim tatlış anne :))
Rabbim sana da, bulantı çeken tüm hamiş anneleri de kurtarsın artık çok çektiniz yaa, üzülüyorum seni başından beri okudukça. Allah feraha çıkarsın biran önce
çok teşekkür ederim 9 yaşında oda bundan önce 2 defa hamile kaldım biri 7 haftalık biri de 13 haftalıkken kalbi durmustu ondan dolayı da biraz panik halindeyim inşallah bu sefer sağlıklı olsun dualarınızı bekliyorum