2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaa o yaşa kadar devam mı diyorsun canim okula başlayınca biraz uysallasir diye düşünüyorum ama okula gidiyor mu oğlun
Yani çocuğun yapısı mizacı kolay kolay değişmiyor bir tık olgunlaşıyor sadece anasınıfına gidiyor şuan seneye ilkokula başlayacak inatlık dediğim dediklik devam Bir de sakın büyük konuşmayın arkadaşlar özellikle ilk bebeği olacak arkadaşlar ben kimseyi kınamadım ama büyük konuşmuştum yok sallamam yok telefon tablet vermem çocuk bir doğdu karakter olarak ne benimle ne eşimle alakası yok inat mı inat biz bir süre sonra ona ayak uydurduk

Aynn size katılıyorum benimde baştan beri lekelenmeler var dün doktora gittim 5. Aya kadar 12saat arayla fitile devam dedi keyfine gore alınacak bişey değil değil hiçbir ilaç keyife gore kullanılmaz hamilelikte ekstra bi hassasiyetlazjm bu konuda

Oo maşallah tam abi olunacak yaş :)
Amin Allah sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hiii aynı şeyi bızde yaşadık çevremde bı kaç çocuğu gördükçe tövbe demiştim yani kınamak değilde içimden gecirmis bulundum keşke bulunmasaydim hepsi var şimdi çocukta canları sağolsun napalim bir şekilde buyuyecekler oğlun tam 1.sinifa başlayacak doğum yapacaksın yardımcı olacak kimse var mı canım zor olacak

Ben bi kere fitil sonrası tuvalete gidince çoğu çıkmıştı. Yenisini koymuştum ama o bile yüksek doz etkisi yapmıştı titreye titreye uyuyakalmıştım sonra bi daha tövbe:)
Arkadaş için başka bi doktor görüşü almak en mantıklısı bence de işte herkesin kendi kararı :)

Evet kara kara düşünüyorum canım zamanlama biraz yanlış oldu ama annem sağolsun hep yanımda ona güveniyorum biraz

R Rad__ Kuzum hayırlı olsun öncelikle kızın sağ salim gelsin inşallahh
Bu eşleri napmali bilmiyorum bende dün baş ağrısından en son acildeydim iki serum yedim hala geçmemişti.
Hep sinir stres nolucak ben anca pazartesi görücem, Allah korusun bebislerimizi

İnşallah geçer bebeğim teşekkür ederim, bekliyorum bakalım. Şunun şurasında 16.haftaya ne kaldı ki?

Ne burcu oğlunuz merak ettim :)

Diloşcum çok geçmiş olsun
Bol bol nefes egzersizi yap ki başın rahatlasın. Memleket sana hiç iyi gelmedi.

Hele benim küçüğüm 1.sınıfa, büyüğüm ortaokula başlayacak, baya şenlikli olacak ama şimdiden düşünüp stres olmak istemiyorum, geçen yıldan sonra kendime bir söz verdim, herşeyi planlayıp proglamlamayacağım

Maviş ve azman kardeşler. Allah kolaylık versin beneğim. Bir de sabır.
Hahahah sen çok yaşa emi Amin canim inşallah gittin mi doktoraaa
Evet kara kara düşünüyorum canım zamanlama biraz yanlış oldu ama annem sağolsun hep yanımda ona güveniyorum biraz
Ohh çok şükür yardımcı olacak birisi var en azından canim Allah ömürler versin baş tacı

Selam kızlar, aldığınız cicileri sağlıkla kullansın tatlı bebişler
Kızlar İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz, pozitif iyi bir doktor var mı

Yaa en azından büyüğün biraz da olsa aklı eriyoedur artık yardımcı olur sana annesi dediğin gibi ne kadar planlarsan planla farklı gelişiyor olaylar

Bugün dahiliye doktoruma geldim bebeğim, çarpıntım çok artmış her şeyime baktırıyor bugün burdayım. Tansiyon da yerlerde maşallah, nasıl hayatta kaldıysam.
Aman aman çok dikkat et ekstra etkiliyor böyle şeyler hamilelikten dolayı bende şekerden korkuyorum aile de çıktı bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…