2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aman aman çok dikkat et ekstra etkiliyor böyle şeyler hamilelikten dolayı bende şekerden korkuyorum aile de çıktı bu aralar
Belliydi zaten bebeğim ya, bir eğilip kalksam nefes nefese kalıyorum, troid ilacı da çarpıntıyı arttırıyormuş.

Sen de çok dikkat et bana sordu az önce ailende şeker hastası var mı diye.

Hatta dedim ki hocam açlık tokluk şekeri mi her neyse bakın ben tedirgin oluyorum dedim, şeker yüklemesi yapılacak ilerde, şimdi gerek yok dedi.

Kızlar daha doktora gitmeme var papp a 2653 t-hcg 164.9 çıkmış anlayan varmı nt 1.70

Kızlar daha doktora gitmeme var papp a 2653 t-hcg 164.9 çıkmış anlayan varmı nt 1.70
Valla hiiiiç anlamıyorum. Ekstra bi sonuç kağıdı oluyor orda bu değerlere göre risk oranları yazıyor.
Benimki de gelen sonuçlara göre düşük riskli çıkmış. Ama benim içim rahat etmedi fetal dna yaptıracağım.

Kızlar dahiliye doktoruma d vit kullanmak istediğimi söyledim, hamilelikte önermiyorum D vitamini dedi, yağda emildiğinden mi bir şey söyledi tam hatırlayamadım. Yarın da kadın doğum doktoruma soracağım.

Kızlar dahiliye doktoruma d vit kullanmak istediğimi söyledim, hamilelikte önermiyorum D vitamini dedi, yağda emildiğinden mi bir şey söyledi tam hatırlayamadım. Yarın da kadın doğum doktoruma soracağım.
Aaa ben şok
Kuzu kullandığımız multivitaminlerin içinde bile var.
Yağda çözünüyor ebet o yüzden sütle filan içiveriyoz

Bugün dahiliye doktoruma geldim bebeğim, çarpıntım çok artmış her şeyime baktırıyor bugün burdayım. Tansiyon da yerlerde maşallah, nasıl hayatta kaldıysam.
Çok çok geçmiş olsun Çabuk yoruluyorum filan deyince hipertiroid de olabilir sende inşallah TSH da bakılır.

Ay benimde canım da çok etli çiğ köfte istiyor yiyemiyorum siz geçirmiş mi çıktınız?Birde gerçekten çok yer misiniz ?
Aslında geçirmemişim pozitif demek geçirmemişsin anlamında demek neden öyle söyledi bilmiyorum. O testlerin bir negatif biri pozitif çıkması lazım benim ikisi de pozitifti sanırım geçirmedim anlamında diğer doktor dikkat et hatta demişti kedi köpeklerle çok temas etme diye bu espiri mi yaptı anlamadım
Evet çok yerdim ama etsiz çiğ köfte gebelikte de yedim çok ama yine etsiz olandan

Özel odası vardır her hastanenin ya ne demek kocaları almıyorlar bi o eksikti
Ben bu hastanenin doğumhanesinde bi işlem geçirdim gerçekten de eşimi almadılar içeri 2 saat yatışım vardı tek başıma bekledim doğuma erkekleri almıyorlar ama benimki doğum değildi ki

Odaya geçince sıkıntı çıkmaz bence normal ziyaretçi bile alınıyor artık. Sen konuşursun almazlarsa değiştirirsin hastaneyi. Sen genel anestezi yaptırmayacak mısın baygınsan kocanın ne işi var orda
Benim eşimi alsalar ameliyata benden önce narkozsuz bayılır kan tutuyor adamı djdjdjddjjf

Toksoplazma şeyi de o kadar önemli bişey değil biraz dikkatli olmak gerekiyor çiğ ete çok dokunmamaya çalışıyorum dokununca ellerimi yıkıyorum iyice. Senin kedin vardı belki pozitif bile çıkarsın

Teşekkür ederim bebeğim

Benim baş ağrısı kas ağrısı hala geçmedi 2 gündür sinirden kasıldım heralde bacaklarım tutmuyor resmen. Allah bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize yoksa doğumdan sonra ilk işimiz psikiyatri servisi olacak

Canım senin tansiyon problemin olabilir mi? Bi takip et istiyorsan günde 3 kez ölçüp benim baş ağırlarımın sebebi tansiyon bir de dün doktor bana coraspin verdi günde yarım iç dedi senin gibi hastalarda dikkatli oluruz dedi hem kilo var hem yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi olmasın diye. Valla dün coraspini aldıktan sonra narkoz almış gibi rahatladım baş ağrılarım geçti sakinleştim resmen kanım çoğaldı katılaştı ondan mı yoksa gerçekten tansiyondan mı bilemedim.
Ölçünce çok yüksek değil benim 13-9 en fazla ama yine de gebelikte çok heralde kardiyoloji uzmanı tansiyon ilacı da yazmıştı 14-9 olursa içersin diye hiç olmadı bakalım coraspin düzeltir inşallah yüksek tansiyon da sinir yapıyor sanırım

Bir de günde yarım saat yürüyüş yap dedi tansiyonunu düşürür rahatlatır. Riskim yok mu dedim rahim ağzı uzunluğuna baktı 4 mm çıktı gayet iyi dedi bi sıkıntı yok dün başladım artık günde yarım saat en az yürürüm bebişimle

Yok yok düzenli 3 tane ağrın olmazsa kullanmayı kes kutu bitince dedi ama devam ediyor diye yenisine başladım

Canım öncelikle geçmiş olsun, hamilelikte küçük tansiyon daha önemli diye biliyorum ablamın son zamanda çıkmıştı çünkü küçük 1 bile yükselse hemen gel demişti son ayında
Dün acilde ölçüldü 12/6 çıktı küçük düşmüş sanırım biraz
Bi kere daha olduğunda o zaman da 13 çıkmıştı küçük kaç bilmiyorum normal dediler ikisine de.
Bu arada benim baş ağrılarım önceden beri var ne zaman ağlasam güneşe çıksam biraz rüzgar çarpsa hemen alnımda ağrı başlar. Dün de yarım ağrı vardı genelde de hep sağ tarafım ağrıyor. Bilmiyorum vertigoda var bende bazen ağrım olduğunda ilaçlardan içiyordum iyi geliyordu. O da tansiyonu oynatıyor düşürüyor genelde ama migren de var diye düşünüyorum artık
Parol zaten gram etki etmiyor ama aklımda hem tansiyon aleti hemde şeker aleti almak var. Bakalım yarında tahlil yaptiricam inşallah yüksek çıkmaz seker.
En son idrarda çıkmıştı çünkü
Yani dediğim gibi biraz sinir olsam ağlasam başlar baş ağrısı uyudum uyandım karanlıkta durdum geçmedi. Bi geldi mi de inatçı gitmiyor
Bu arada bahaneyle bi yerlere yürüyorum kuzum her gün insallah sıkıntısız atlatırız şu süreci

Aynen ya. Kuzu benimki de günlük 9 damla dedi üstelik.
Aynn benim doktorum da 9 damla dedi.Her gün yeni bişey çıkıyo onceki gebeliğimde d vitaminim çok düşüktü doktora d vitamini yazar mısınız dedim kadjn gebelikte d vitamini önermiyoruz demişti şimdi de kullandırıyolar

Canım bende dün doktora gittim her şey yolundaydıı dün biraz dışarda vakit geçirdim sabah kalktım kırmızı kanamam oldu. Seni bilmiyorum da ben 5. Haftadan beri yatıyorum bugün 12+3 olduk bence onun etkisi gibi geldi bana. Yani psikolojimide hazırladım yalan yok dün doktorum artık normal hayatına başla dedi bu hem senin hem sağlıgın için diye bende başladım normal hayatımı yaşamaya o yüzden bir kaç gün lekelenme bekliyorum 7 hafta az bir süre değil cünkü vücud en ufak harekete tepki verecej gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…