Belliydi zaten bebeğim ya, bir eğilip kalksam nefes nefese kalıyorum, troid ilacı da çarpıntıyı arttırıyormuş.Aman aman çok dikkat et ekstra etkiliyor böyle şeyler hamilelikten dolayı bende şekerden korkuyorum aile de çıktı bu aralar
Valla hiiiiç anlamıyorum. Ekstra bi sonuç kağıdı oluyor orda bu değerlere göre risk oranları yazıyor.Kızlar daha doktora gitmeme var papp a 2653 t-hcg 164.9 çıkmış anlayan varmı nt 1.70
Aaa ben şokKızlar dahiliye doktoruma d vit kullanmak istediğimi söyledim, hamilelikte önermiyorum D vitamini dedi, yağda emildiğinden mi bir şey söyledi tam hatırlayamadım. Yarın da kadın doğum doktoruma soracağım.
Ben deAaa ben şok
Kuzu kullandığımız multivitaminlerin içinde bile var.
Yağda çözünüyor ebet o yüzden sütle filan içiveriyoz
Hiç şaşırmadım :) Koç=inat bir de akrepler onlar da yarışır yani koçla :)
Aynen ya. Kuzu benimki de günlük 9 damla dedi üstelik.Ben de
Ben de her sabah 3 damla d vitamini kullanıyorum. Doktorlar arasındaki bu görüş farklılıkları neden bu kadar keskin?
Birbasak
Çok çok geçmiş olsunBugün dahiliye doktoruma geldim bebeğim, çarpıntım çok artmış her şeyime baktırıyor bugün burdayım.Tansiyon da yerlerde maşallah, nasıl hayatta kaldıysam.
Evet biliyorumHiç şaşırmadım :) Koç=inat bir de akrepler onlar da yarışır yani koçla :)
Ooo iki terazi kadınıEvet biliyorumBu bebeğim Allah izin verirse benimle aynı burç olacak Terazi
Aslında geçirmemişim pozitif demek geçirmemişsin anlamında demek neden öyle söyledi bilmiyorum. O testlerin bir negatif biri pozitif çıkması lazım benim ikisi de pozitifti sanırım geçirmedim anlamında diğer doktor dikkat et hatta demişti kedi köpeklerle çok temas etme diye bu espiri mi yaptı anlamadımAy benimde canım da çok etli çiğ köfte istiyor yiyemiyorum siz geçirmiş mi çıktınız?Birde gerçekten çok yer misiniz ?
Özel odası vardır her hastanenin ya ne demek kocaları almıyorlar bi o eksiktiBu daktır benimkinden de ilgili, asla kıskanmadım çok sevindim.
Çok sevindim minnoşum senin adına, bu hastane odaları meselesi benim de kafamı mesgul ediyor daha konuşamadım burda eşimden başka kimsem yok, eğer özel odaları yoksa erkekleri almazlar bunu konuşmam lazım, tabii bir de ameliyata eşimin de gireceğini.
Yani benim de mecburen hastane ve doktor değiştirme ihtimalim var.
Bu hafta ben de toksoplazma testi isteyeceğim sonuçtan korkuyorum ya, ürkütücü şeyler yazıyorlar.Gerçi bizim doktorlar aşırı pozitif, sıfır sıkıntıyla atlatırız.
Teşekkür ederim bebeğim
Ay ben
Yok yok düzenli 3 tane ağrın olmazsa kullanmayı kes kutu bitince dedi ama devam ediyor diye yenisine başladımDoktorunuz ağrınız oldukça progestan kullanmanızı istemiş bi önceki mesajda yazdınız. Günde 3 taneye kadar kullanıyorum demişsiniz. Bu kafaya göre kullanmak değil mi bugün az ağrınız olsa 2 tane alacaksınız anladığım kadarıyla ?
Geçmiş olsun.
Canım öncelikle geçmiş olsun, hamilelikte küçük tansiyon daha önemli diye biliyorum ablamın son zamanda çıkmıştı çünkü küçük 1 bile yükselse hemen gel demişti son ayındaTeşekkür ederim bebeğim
Benim baş ağrısı kas ağrısı hala geçmedi 2 gündür sinirden kasıldım heralde bacaklarım tutmuyor resmen. Allah bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize yoksa doğumdan sonra ilk işimiz psikiyatri servisi olacak
Canım senin tansiyon problemin olabilir mi? Bi takip et istiyorsan günde 3 kez ölçüp benim baş ağırlarımın sebebi tansiyon bir de dün doktor bana coraspin verdi günde yarım iç dedi senin gibi hastalarda dikkatli oluruz dedi hem kilo var hem yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi olmasın diye. Valla dün coraspini aldıktan sonra narkoz almış gibi rahatladım baş ağrılarım geçti sakinleştim resmen kanım çoğaldı katılaştı ondan mı yoksa gerçekten tansiyondan mı bilemedim.
Ölçünce çok yüksek değil benim 13-9 en fazla ama yine de gebelikte çok heralde kardiyoloji uzmanı tansiyon ilacı da yazmıştı 14-9 olursa içersin diye hiç olmadı bakalım coraspin düzeltir inşallah yüksek tansiyon da sinir yapıyor sanırım
Bir de günde yarım saat yürüyüş yap dedi tansiyonunu düşürür rahatlatır. Riskim yok mu dedim rahim ağzı uzunluğuna baktı 4 mm çıktı gayet iyi dedi bi sıkıntı yok dün başladım artık günde yarım saat en az yürürüm bebişimle
Aynn benim doktorum da 9 damla dedi.Her gün yeni bişey çıkıyo onceki gebeliğimde d vitaminim çok düşüktü doktora d vitamini yazar mısınız dedim kadjn gebelikte d vitamini önermiyoruz demişti şimdi de kullandırıyolarAynen ya. Kuzu benimki de günlük 9 damla dedi üstelik.
Kızlar dün bütün gün afedersiniz kustum. Bu sabah da kahverengi akıntım geldi pazar gününden sonra yoruldum baya ayakta falan kaldım ondan mıdır acaba geçen hafta gitmiştim doktora herşey yolundaydı. Progesteron kullanıyorum dün kustuğum için gece içtim acaba ondan mı oldu 13 haftadayım bu haftalar yaşayan var mı bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?