Bilemiyorum çiçeğim, yarın diğer doktoruma da sorayım ona göre hareket edeceğim.Aaa ben şok
Kuzu kullandığımız multivitaminlerin içinde bile var.
Yağda çözünüyor ebet o yüzden sütle filan içiveriyoz
Minnoşum tsh geçen ay 0,67 idi bu ay 3’e yükselmiş doktor da şaşırdı ilaç kullanıyordum çünkü, kalp atışı sınırdaymış biraz daha artarsa kalp ilacı kullanacakmışım falan.Çok çok geçmiş olsunÇabuk yoruluyorum filan deyince hipertiroid de olabilir sende inşallah TSH da bakılır.
Bugün sordum, suitimiz bile var dediler, misafirler için falan, benim misafirim yok özel oda yeterli.Özel odası vardır her hastanenin ya ne demek kocaları almıyorlar bi o eksikti
Ben bu hastanenin doğumhanesinde bi işlem geçirdim gerçekten de eşimi almadılar içeri 2 saat yatışım vardı tek başıma bekledim doğuma erkekleri almıyorlar ama benimki doğum değildi ki
Odaya geçince sıkıntı çıkmaz bence normal ziyaretçi bile alınıyor artık. Sen konuşursun almazlarsa değiştirirsin hastaneyi. Sen genel anestezi yaptırmayacak mısın baygınsan kocanın ne işi var orda
Benim eşimi alsalar ameliyata benden önce narkozsuz bayılır kan tutuyor adamı djdjdjddjjf
Toksoplazma şeyi de o kadar önemli bişey değil biraz dikkatli olmak gerekiyor çiğ ete çok dokunmamaya çalışıyorum dokununca ellerimi yıkıyorum iyice. Senin kedin vardı belki pozitif bile çıkarsın
Evet canım küçük daha önemliymiş 9 üstü olursa sıkıntı olurmuş.Canım öncelikle geçmiş olsun, hamilelikte küçük tansiyon daha önemli diye biliyorum ablamın son zamanda çıkmıştı çünkü küçük 1 bile yükselse hemen gel demişti son ayında
Dün acilde ölçüldü 12/6 çıktı küçük düşmüş sanırım biraz
Bi kere daha olduğunda o zaman da 13 çıkmıştı küçük kaç bilmiyorum normal dediler ikisine de.
Bu arada benim baş ağrılarım önceden beri var ne zaman ağlasam güneşe çıksam biraz rüzgar çarpsa hemen alnımda ağrı başlar. Dün de yarım ağrı vardı genelde de hep sağ tarafım ağrıyor. Bilmiyorum vertigoda var bende bazen ağrım olduğunda ilaçlardan içiyordum iyi geliyordu. O da tansiyonu oynatıyor düşürüyor genelde ama migren de var diye düşünüyorum artık
Parol zaten gram etki etmiyor ama aklımda hem tansiyon aleti hemde şeker aleti almak var. Bakalım yarında tahlil yaptiricam inşallah yüksek çıkmaz seker.
En son idrarda çıkmıştı çünkü
Yani dediğim gibi biraz sinir olsam ağlasam başlar baş ağrısı uyudum uyandım karanlıkta durdum geçmedi. Bi geldi mi de inatçı gitmiyor
Bu arada bahaneyle bi yerlere yürüyorum kuzum her gün insallah sıkıntısız atlatırız şu süreci
Doktorun izin verir bence ya da yine coviti bahane ederler gibime geldiBugün sordum, suitimiz bile var dediler, misafirler için falan, benim misafirim yok özel oda yeterli.Sezaryene eşinizi almazlar dedi. Bunu canım doktoumla görüşmem lazım.
Ben genel anestezi istemiyorum o anı hatırlamak istiyorum. Bebeğimi çıkarıp ce eee yapsınlar.
Ben çıkmadım daha çıngırak bile kalmamıştır artık
Benim kesin kız demesine rağmen bekliyorum alışveriş için 16. Haftada bi daha kız derse bişeyler alırım ama kesin olarak 20. Haftayı beklerim detaylı ultrasonda çok değişen gördükBugün avm gittim sabahtan evden çıkarken dedim bebişime bir şeyler alayım o kadar alacak şeyden alacak hiç bir şey bulamadım niye cinsiyet belirsizliğiunisex çok şey aldım artık kızsa cicili bicili erkekse de cool şeyler almak istiyorum
Doktorun izin verir bence ya da yine coviti bahane ederler gibime geldi
Ay çok heyecanlı ama benim tansiyonum dayanmaz aşağıda bi işlem olduğunu bilmek bile beni strese sokar genel anestezi istiyorum o yüzden. Rahim filmini bile genel anesteziyle çekildim
Benim kesin kız demesine rağmen bekliyorum alışveriş için 16. Haftada bi daha kız derse bişeyler alırım ama kesin olarak 20. Haftayı beklerim detaylı ultrasonda çok değişen gördük
Ya benim hastaneye gelecek olanlar olur mu bilmiyorum ailesinden hiçbir şey görmediğim için ona da gelmezler diye düşünüyorum inşallah gelmezlerO covitdeb dolayı doğuma alınma bitti diye biliyorum ben. İşte hastanede ziyaretçi vs yasaktı ya onlarda bitmiş sanırım. İnternette okumuştum. Hastane ziyareti keşkee bitmese orası ayrıdahiç sevmiyorum ya ben kendimde yapmam 40 çıkmamıs anneyi bebeği ziyaret etmeyii 40 çıksın öyle görmekte fayda var da işte gel bunu biziim toplumumuza anlat
Göstermeyenleri anlamıyorum ya benimki sürekli açık pozisyondaO kadar güzel kız kıyafetli vs vardı kii çok hoşuma gitti çok tatlılardıbir de ben kız hissediyorum dedim bir çılgınlık yapsam kendimi mi dinlesem diye sonra vazgeçtim gösterseydi miniğim bi kendinii 1 ay sonraya kaldı bizim cinsiyet işi
Normalde ben de öyleyim ama onu doğar doğmaz görmek istiyoruum.Doktorun izin verir bence ya da yine coviti bahane ederler gibime geldi
Ay çok heyecanlı ama benim tansiyonum dayanmaz aşağıda bi işlem olduğunu bilmek bile beni strese sokar genel anestezi istiyorum o yüzden. Rahim filmini bile genel anesteziyle çekildim
Çok yükselmiş, inşallah ilaçsız ya da ilaçlı normale dönersin bir an önce. Bebişin iyi sömürmüş magnezyumu demek :)Minnoşum tsh geçen ay 0,67 idi bu ay 3’e yükselmiş doktor da şaşırdı ilaç kullanıyordum çünkü, kalp atışı sınırdaymış biraz daha artarsa kalp ilacı kullanacakmışım falan.
Bu arada magnezyum takviye kullanmama rağmen çok düşüktü magnezyum ilacı yazdı.
İnsallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza doğumdan önce yine iyi sütun olmaz demeleri sonrasında da sensiz kaynanam in lafları göğüslerim yara oldu çığlık cigliga emzirdim tepemde bana emzirmek zorundasın çocuk sarilik olur diyip durdu daha 6 günlükken sırtıma kahve döküldü yandım birden sütüm kesildi ilk başta eşim çay felan aldı iki de bir naz yapıyor seneler. Ama çok şükür ki eşim hiç bir zaman karistirmadi hep susturdu. Şimdiki hamileliğimde yanımda asla istemiyorum diyorum doğumda da sonrasında da eşimde saygı duyuyor çok şükür densiz insan çok çıkıyor o yüzden aslında laflara bakmamak gerekiyorİnsanlar ne kadar densizmiş, ne demeye size 'sütün olmaz' demişler. Nasıl sinirlendim, hamile kadına senin sütün olmaz denir mi, zaten insan vesveselenmeye yer ararken bir de bunu tetiklemek... Başı sıkıntılı başlayan sonrasında güzel ilerleyen bir hikaye. Ne kadar sevindim sizin için. Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu.
2. bebişinizi de huzurla mutlulukla dünyaya getirin inşallah.
İnşallah beybisi teşekkür ederim. Ben de ay ısını söylemiştim. Bebişle alakalı değil tamamen bağırsaklarınla alakalı dedi.Çok yükselmiş, inşallah ilaçsız ya da ilaçlı normale dönersin bir an önce. Bebişin iyi sömürmüş magnezyumu demek :)
Tabii ki bi baktın normal de doğururum dedin hiç belli olmazNormalde ben de öyleyim ama onu doğar doğmaz görmek istiyoruum.Tabii bunu doktorumla kararlaştırırız onun fikri önemli benim için. Belki son an çık kırkıyırım bini bıyıltın diyebilirim.
Sağ salim olsun da nasıl olursa olsun.
Yani beni kırmaz gibi geliyor, muayeneye bile onsuz girmeyen kadın doğuma girer mi? Bir torpil yapsın n’olur yani.
amin inşallah teşekkür ederiz canım senin oğluşun da hayırlı olsunAman da minnoş sağlıkla kullansın güzel günlerde :)
Hayırlı olsun kızın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?