2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar dün akşam ve bugün tek taraflı hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? 13+5 iz 14 olucaz yine rahim büyüyor herhalde diyorum.

Zamanında bakmislardi sinüzit falan yok dediler bana ama burnumdaki et şiş aman bi ağlamayayım bi de tıkanıyor hemen. Onlardan dolayı stres olmadım canım ya uzaklık meselesi işte illa bi kavga oluyor.
Benimde annem tansiyon hastası ama şeker yok kimsede, ama benim erken çıkacak gibi inşallah sadece gebelikle sınırlı kalır. Erkenden de çıkmasın diye dua ediyorum. Sağlık ocağından niye aradılar ki beni kimse aramıyor en son 9. Haftada gitmiştim 20. Haftada gel tahlil yapılacak aşı olacak dedi ebe. Ama o haftalarda da burdayım burda yaparlar mi acaba ?

İnşallah beybisi teşekkür ederim. Ben de ay ısını söylemiştim. Bebişle alakalı değil tamamen bağırsaklarınla alakalı dedi.
Ya kabızlıkta filan bağırsaklar çalışsın diye magnezyum verildiğini duymuştum öyle bi şey mi acaba yine ben şok
benim de o kadar takviyeye rağmen kalsiyumum sınırda çıktı

kızlar dün akşam ve bugün tek taraflı hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? 13+5 iz 14 olucaz yine rahim büyüyor herhalde diyorum.
Nırmıl yerlerde yuvarlanıp feryat etmediğimiz sürece normal ama tabi şimdilerde besin takviyeleri önerebiliyor doktorlar. Eylül anaları patır patır magnezyum içmeye başladılar mesela
Ben bi aydır diyorum hepinize için diye

Ayy benimde öyle ağlayınca nefessiz kalıyorum o et yüzünden

Şeker çıkmaz belki ya neden çıksın ki dikkat edersek sıkıntı olmaz. Ben şekerden ziyade tansiyondan korkuyorum gebelik zehirlenmesi olunca sıkıntılı baya ama annemin de hipertansiyon ve ilaç da kullanmamış hiç gebelikte hepsini gününde doğurmuş hemi de evde

Ben sağlık ocağına gittiğimde bazı tahliller yaptırdım bi de o zamanlar beta takibi yaptırıyordum gebelik olduğunu biliyorlardı 14. Haftama girdiğim gibi aradılar belki yine gel filan derler takip için bugün aradım meşguldü yarın gidip tahlil yaptırınca konuşurum bakalım dertleri neymiş
Orda da yaparlar sıkıntı olmaz bende o haftalarda burda olmam ailemin yanına gidince orda yaptırırım bir de doktoruma sormadan da aşı olmak istemem ulaşabilirsem o zaman yaptırırım zorunlu mu sanki ya aşı olmak istemiyorum ben

Ah bu cahillik... Eşinin yanında olmasına sevindim. Bu çok önemli.

Benimkide açtı hemen Çok hayallerim var benimde aynı kıyafetleri giyerim kızımla Hele ilk doğumgünü kombini bile hazır analı kızlıBu kadar hayalden sonra doktor erkek derse vay halime

ben daha dün doktora gittim decavit e devam dedi birkaç hafta sonra kan ilacına başlatacakmış şimdi verirsem mideni rahatsız eder dedi. hiç magnezyum falan demedi ya ama decavit multivitamin içinde magnezyum da var.

Kızlar ben üşüttüm sanırım boğazım şiş hafif ve baş ağrım var inanılmaz ne önerirsiniz çok fenayım

Kızlar ben üşüttüm sanırım boğazım şiş hafif ve baş ağrım var inanılmaz ne önerirsiniz çok fenayım
Limonlu ılık sıcağa yakın su içine çok az bal koy iç, benim öyle azalmıştı. geçmiş olsun canım.
Ya da sıcak süt içebilirsin o da iyi geliyor.

Ya çok güzel oluyor evet ama ne biliyim o masrafa çocuga daha iyi şeyler almak geçiyor aklımda. Ya şu ortamda en kötüsünü yap 1000 mal olur diye düşünüyorum süslemesiydi ikramlıgıydı hediyesiydi kapı süsüydü derken. Onun yerine diyorum minnoşuma daha kaliteli araba alsam. Kapı süsü kesin yapılır da süsleme bilemiyorum

Kız yok kapattı bacak arasını sıpa hani doktor uğrastı hatta sonra dedi alttan bakalım istersen daha net görürüm dedi bende sorun olmayacaksa sıkıntı yok bakalım dedim alttan baktı ona rağmen göremedi

Ben en son idrar tahlili yaptırdığımda seker çıktı doktorda seker yuklemesini erken yaptıralım demişti. 5. Haftada bende kan tahlili yaptirmistim hemde tokken, açlık şekeri 89 çıkmıştı doktor çok iyi demişti o yüzden kafam rahatti. O yüzden kendim yarın tekrar baktiricam kuzum. Sende bi baktirirsin genel tahlil olarak hepsine bende öyle yapicam
Tansiyona da aman dikkat et benim annemde hipertansiyon hastası ama sonradan oldu. Benimde hep aklımda şuan olmasa bile belki son aylarda iyice etkileyebilir.
Bana ebe aşı konusunda ebe tembihledi mutlaka bu tarihte gel diye kağıt bile verdi bende doktora sormadım hiç

Benimkide açtı hemen Çok hayallerim var benimde aynı kıyafetleri giyerim kızımla Hele ilk doğumgünü kombini bile hazır analı kızlıBu kadar hayalden sonra doktor erkek derse vay halime
Bende hep aynı kıyafet giymek istemiştim hatta diktireceğim kumaşlarım da hazır benim de
Değişmez umarım ya bende korkuyorum değişirse diye ama bacak arasını gördüm boştu daha dolmaz heralde

Hastanelerin kendi yaptıkları olursa çok yüksek bi fiyat olacağını sanmıyorum ama hastanede yoksa organizasyonlara bırakırsan fiyatı yüksek baya

Zaten ikramlık çikiletalar olmuş 300 400

Kız senin ondan kanaman olmuş olmasın alttan muayeneden sonra kanama olabiliyormuş yürüyüşten olacağını sanmıyorum

10. Haftadaym bı aya yakın hep yattim şimdi ufak tefek bulaşık yikasam yemek yapsam ağrılarım zirve yapıyor. Bence hep yattık vucutta alıştı şimdi tepki gösteriyor yatmaya alistiysa hareketlerimize de alışır herhalde :)

Sanırım bizde genetik ama hamilelikte çıkıyor sonrada ileriki yaşlarda hep yüksek seyrediyor

Doktoruna sorarsın canım aşıyı. Bir de kağıdın yanındaysa oradaki bi sağlık ocağına yaptırabilirsin sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…