Bugün ikili test sonucum düşük risk olarak çıktı doktor bir sıkıntı yok dedi nifty test yaptırmaktan vazgeçtim bende. 13+1iz bugün. Cinsiyeti söylemedi daha erken dedi 16.haftada cinsiyet için çağırdı. Bayramdan sonraya kaldı benim cinsiyeti öğrenmem
Bende hep aynı kıyafet giymek istemiştim hatta diktireceğim kumaşlarım da hazır benim de
Değişmez umarım ya bende korkuyorum değişirse diye ama bacak arasını gördüm boştu daha dolmaz heralde
Sen daha yeni görmüşsün bu saatten sonra değişmez benceBen 12. haftada gördüm boştu ama dolabilirde bakalım bende nifty sonucunu bekliyorum onda kesinleşir
Sen daha yeni görmüşsün bu saatten sonra değişmez benceBen 12. haftada gördüm boştu ama dolabilirde bakalım bende nifty sonucunu bekliyorum onda kesinleşir
Değişir diye bende korkumdan ısrar edemedim. Burda okuduk ya sonradan değişenleri. Şöyle bi bacak arasına baktı gördüm ben kız gibi geldi boştu ama bilmiyorum
aa şeffaf rengi de mi varmış kataloğunda yeşil gösteriyordu bizim burda da yeşil vardı ben birde nohut battaniye alacaktım aslında kalmamış 1 saatte nasıl bittiyse bu renk iyiymiş güle güle kullansın inşallah bebiş
Ya kabızlıkta filan bağırsaklar çalışsın diye magnezyum verildiğini duymuştum öyle bi şey mi acaba yine ben şok
benim de o kadar takviyeye rağmen kalsiyumum sınırda çıktı
Nırmıl yerlerde yuvarlanıp feryat etmediğimiz sürece normal ama tabi şimdilerde besin takviyeleri önerebiliyor doktorlar. Eylül anaları patır patır magnezyum içmeye başladılar mesela
Ben bi aydır diyorum hepinize için diye
Kabızlık sorunum geçmiçti minnoşum, ben o kadar kötüydüm ki ne söylediyse doğru düzgün anlayamadım. Bağırsaklarda çözünmüyor gibi bir şey belki de başka bir şey bilmiyorum.
aa şeffaf rengi de mi varmış kataloğunda yeşil gösteriyordu bizim burda da yeşil vardı ben birde nohut battaniye alacaktım aslında kalmamış 1 saatte nasıl bittiyse bu renk iyiymiş güle güle kullansın inşallah bebiş
Sağol canım burada pembe ve yeşil vardı birde şeffaf ben renksiz veya soft olanları daha çok seviyorum katlanır alacaktım evimde yer var koyarım dedim 100 tl tuttu herşeyiyle inanılmaz uygun
Tabii ki bi baktın normal de doğururum dedin hiç belli olmaz
Benim normal doğum kafamı kurcalıyor bu aralar yapsam mı diyorum sonra o an yapamazsam hem sancıyı çekip hem sezeryan da olmak istemem açıkçası kararsızım
Aslında uzmanlar doğuma eşin girmesini çok şey bulmuyorlar görmesini istemiyorlar yine de sen bilirsin
Normal olsa girmesin de sezaryen olacak bakmayıversin kesilen yere.
Yavrum benim krizim falan tutar tansiyonum düşer diye korkuyorum el ele tutuşmak sakinleştirir acıyı hafifletir senin haberin var mıııığğğğ?
benim de esim temizliyor , gecen sene ekim ayindan beri :)
RRad__
canim benim basindan beri tansiyon sorunum var . doktorum her gun fakli saatler de olcup , cizelge tutmami istemisti . Ben 1.5 aydir hafta bir o cizelgeyle birlikte doktora geliyorum. ilaclarimi ona gore arttirdi. benim de kucuk tansiyonumu 10-11 den 8 e zor dusurduler.
mutlaka hergun olc .
Birbasak
ve anurkoc
kizlar ben hala hic birsey almadim. arkadaslarimin cocuklarindan kalacak cok sey var. cinsiyeti bekliyoruz . Sanirim sadece yatak yanina alacagim kucuk besigi kendimiz alacagiz sallananan o kadar :)
Birbasak
ve anurkoc
kizlar ben hala hic birsey almadim. arkadaslarimin cocuklarindan kalacak cok sey var. cinsiyeti bekliyoruz . Sanirim sadece yatak yanina alacagim kucuk besigi kendimiz alacagiz sallananan o kadar :)
Ben de bunlar ve üç beş zıbın dışında bir şey almadım bebeğim, bez ve ıslak mendile yöneldik, temmuz gibi de beşik işini halledeceğiz sonra giyim işi kolay, hallolur.