2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Erken merken ama gören görüyor söylemek istemedi heralde

Bende hep aynı kıyafet giymek istemiştim hatta diktireceğim kumaşlarım da hazır benim de
Değişmez umarım ya bende korkuyorum değişirse diye ama bacak arasını gördüm boştu daha dolmaz heralde
Sen daha yeni görmüşsün bu saatten sonra değişmez benceBen 12. haftada gördüm boştu ama dolabilirde bakalım bende nifty sonucunu bekliyorum onda kesinleşir

Aman dikkatli ol canım evde bi tansiyon aleti bulunsun
Sorucam bakalım canım inşallah yaparlar tam günü gününe gel dedi birde

Aman dikkatli ol canım evde bi tansiyon aleti bulunsun
Sorucam bakalım canım inşallah yaparlar tam günü gününe gel dedi birde
Aldım tansiyon aletini sürekli ölçüp moralimi bozmak istemediğimden bi kaç günde bir ölçüyorum

Bence günü gününe dediyse bi kaç gün önceden oradaki sağlık ocağını ayarla ki sıkıntı olmasın bazen sıkıntı yaratabiliyorlar

Bana bakın dümdük okulun dibinde yoksa bende gidemezdim müdüre bebeye birşeyler alıcam dedim tamam tamam diyor
aa şeffaf rengi de mi varmış kataloğunda yeşil gösteriyordu bizim burda da yeşil vardı ben birde nohut battaniye alacaktım aslında kalmamış 1 saatte nasıl bittiyse bu renk iyiymiş güle güle kullansın inşallah bebiş

Kabızlık sorunum geçmiçti minnoşum, ben o kadar kötüydüm ki ne söylediyse doğru düzgün anlayamadım. Bağırsaklarda çözünmüyor gibi bir şey belki de başka bir şey bilmiyorum.

Sağol canım burada pembe ve yeşil vardı birde şeffaf ben renksiz veya soft olanları daha çok seviyorum katlanır alacaktım evimde yer var koyarım dedim 100 tl tuttu herşeyiyle inanılmaz uygun

Nasıl çıkıyor peki tansiyonun canım?
Evet ne zaman gidecegimde belli olmadığı için önceden sorucam bakalim

Normal olsa girmesin de sezaryen olacak bakmayıversin kesilen yere.
Yavrum benim krizim falan tutar tansiyonum düşer diye korkuyorum el ele tutuşmak sakinleştirir acıyı hafifletir senin haberin var mıııığğğğ?

Kızlar kedisi olanlar kumu maskeyle mi temizliyorsunuz?
benim de esim temizliyor , gecen sene ekim ayindan beri :)

R Rad__ canim benim basindan beri tansiyon sorunum var . doktorum her gun fakli saatler de olcup , cizelge tutmami istemisti . Ben 1.5 aydir hafta bir o cizelgeyle birlikte doktora geliyorum. ilaclarimi ona gore arttirdi. benim de kucuk tansiyonumu 10-11 den 8 e zor dusurduler.
mutlaka hergun olc .

Birbasak ve anurkoc kizlar ben hala hic birsey almadim. arkadaslarimin cocuklarindan kalacak cok sey var. cinsiyeti bekliyoruz . Sanirim sadece yatak yanina alacagim kucuk besigi kendimiz alacagiz sallananan o kadar :)
Ben de bunlar ve üç beş zıbın dışında bir şey almadım bebeğim, bez ve ıslak mendile yöneldik, temmuz gibi de beşik işini halledeceğiz sonra giyim işi kolay, hallolur.

Hastanelerin kendi yaptıkları olursa çok yüksek bi fiyat olacağını sanmıyorum ama hastanede yoksa organizasyonlara bırakırsan fiyatı yüksek baya

Zaten ikramlık çikiletalar olmuş 300 400

Hastaneleri bilmiyorum artık doğuma yakın araştırırsın bakalım maddi durumun keyfin el verirse yaptırısın olmadı.

Her şeyy uçtu ya günden günden artıyor fiyatları doğum zamanına olur o 500-600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…