2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Analarımız bile benziyor, benimki de bana hamileyken 9ay bulantı çekmiş. Canını sevdiğim gel bir öpem.

Ya çok heyecanlıyım geç kaldık şimdi gidiyoruz, bakalım bir pipili de benden gelecek mi? Değişebilir ama minnoş sana çok erken söylemiş.

O kadar gerçekti ki ama
Canım bugün hayırlı haberlerle gel insallah
Seninde rahmin tersti ya bisey sormak istiyorum, bana da bu zamana kadar rahmin ters dediler hep rahim filminde de sola eğik çıktı. İkisi aynı şey mi bilmiyorum.
Acaba hareketlerde daha geç hissetme gibi bisey olabilir mi? Rahim büyüdükce ortaya gelir diyorlar yokluyorum kendimi daha bisey yok. Yarın 16+0 seninde biraz daha ileri ya sorayım dedim biseyler hissettin mi hiç?
Bazen bacak bacak üstüne atarsam tabi artık kasıklarımdan sıkıyor gibi oluyor bi kaç kere öyleyken karıncalanma gibi böyle değişik bisey hissettim sonra bi daha da olmadı

Kızlar ya herkes gidiyor muayineye çok canım çekiyor
Benim daha bir hafta var adam üç haftada bir çağırıyor patlicam artık kız mı değil mi kesin öğrenmek istiyorum kız fikrine çok alıştım değişirse tuhaf hissedeceğim ilk başta erkek desekesin ona da alisacaktim değişirse üzülürdüm çok degisuk bir kafa

Canım çoğu insan beşinci aydan itibaren hissediyor

Tam olarak aynı hisleri paylaşıyoruz
Ben de yarın gidiyorum bakalım 3. De de kız derse kesin inanırım sanırım

Tam olarak aynı hisleri paylaşıyoruz
Ben de yarın gidiyorum bakalım 3. De de kız derse kesin inanırım sanırım
Hayırlısı olsun inşallah canım bakiyorum pemve şeylere Almila'm falan diyorum sonra ya erkekse diyorum sonra alınma yavrum diyorum

Kızlar bende bu sabah açlık tokluk şekerime baktırdım sonunda. Rüyama girmişti artık idrarda da çıkınca googledan baktım pek iyi şeyler yazmiyordu 180 üstüne çıkarsa idrara geçer gibi vs.
Açlık 86 tokluk 124 çıktı doktor iyi dedi 140in altında olursa diye.
Bana biraz tokluk fazla geldi, en son 5. Haftada baktırdığımda açlık şekeri ölçülürken toktum 89 çıkmıştı.
Düzenli yürüyüşle bunu minimum düzeylerde tutmak mümkün müdür acaba

Evet ben bir hissettim gibi pit pıt ama belki gazdır deneyimli anneler anlıyor bence o yüzden kendini strese sokma son durumlar nasıl bu arada canım
Bir iki kere bende de oldu ama elimi koyunca itibar edemiyorum pek iyi şükür canım pazartesi kontrolüm var benimde 3 hafta beklemiş olucam senin haftaya ne zaman?

Bence dengelenir canım tatlıdan uzak dur olabildiğince bneim de tansiyon yüksek çıktı pazartesi tekrar olcecegiz

Bir iki kere bende de oldu ama elimi koyunca itibar edemiyorum pek iyi şükür canım pazartesi kontrolüm var benimde 3 hafta beklemiş olucam senin haftaya ne zaman?
23 Nisan'da benim canım cumartesi gideceğim üçlü testte yaptıracağım

O sıcaklarda alışverişe çıkabileceğimi düşünmüyorum bir de koca göbekle utanırım ben
6. 7. Aya kadar bitirmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…