2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı olsun inşallah canım bakiyorum pemve şeylere Almila'm falan diyorum sonra ya erkekse diyorum sonra alınma yavrum diyorum
Aha vallahi aynıyız ya. Diyorum oğluşsan alınma yavrummm
Kuzum gayet normal. Yürüyüş iyi gelir. Şeker cok hızlı dengelenebiliyor 5 dk da 25 birim düştüğü oldu. Kahvaltıda bi çay kaşığı tahin pekmez yemiştim cok cok yükseltip hızlıca düşmeye başlamıştı 45 dk dan sonra.
Benim de şeker konusunda ileriye yönelik endişelerim var. Ne olur ne olmaz karbonhidrattan filan olabildiğince uzak durmaya başlamak lazım
Şeker dengesi bi garip

M momtobe95 Birbasak kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama inşAllah geçer bulantılarınız.. benim annemde 9 ay boyunca aynı durumdaymış hatta hastanede beklerken sancılı sancılı wc ye gidiyormuş kadıncağız ama benim ilk gebeliğimde 13. haftada şimdi de 14.haftadan sonra bitti şükür.. şuan 15in içindeyim: ))

Neden üçlü test yaptırıyor doktor canım? Gerçi bazı doktorlar ikili iyi de çıksa yaptırıyor herhalde.
Bana en son ikiliden sonra bisey diyen olmadı bakalım şimdiki doktor ne diyecek
Bildiğim kadarıyla paketin içinde olunca yapıyor direk sonuç iyi çıktı ama

Çıldırırsın ya, bağdaş kurmuş oturmuş salla salla kaldıramadık. İnada bak. Doktor karnımla cebelleşti resmen eli kolu oynuyor bacaklarını açmadı sıpa.
Aaa çok şaşırdım Bi yürüseydin belki kalkardı ya. Bi daha ne zaman çağırdı doktor

Çıldırırsın ya, bağdaş kurmuş oturmuş salla salla kaldıramadık. İnada bak. Doktor karnımla cebelleşti resmen eli kolu oynuyor bacaklarını açmadı sıpa.
Ya seninki varya çok fena olacak yavrum ya resmen göstermemiş kuzum benim bı daha ne zaman gideceksin

Evet yaa sanki hersey yükseltiyor gibi. Anneme diyorum dua et şimdiden çıkmasın ne yeriz sonra sabah yumurta peynir akşam yumurta peynir diye
Ama illaki gebelik döneminde bi yerden patlak veriyor sanırım. Özellikle son aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…