Neden üçlü test yaptırıyor doktor canım? Gerçi bazı doktorlar ikili iyi de çıksa yaptırıyor herhalde.
Bana en son ikiliden sonra bisey diyen olmadı bakalım şimdiki doktor ne diyecek
Kızlar bende bu sabah açlık tokluk şekerime baktırdım sonunda. Rüyama girmişti artık idrarda da çıkınca googledan baktım pek iyi şeyler yazmiyordu 180 üstüne çıkarsa idrara geçer gibi vs.
Açlık 86 tokluk 124 çıktı doktor iyi dedi 140in altında olursa diye.
Bana biraz tokluk fazla geldi, en son 5. Haftada baktırdığımda açlık şekeri ölçülürken toktum 89 çıkmıştı.
Düzenli yürüyüşle bunu minimum düzeylerde tutmak mümkün müdür acaba
Kuzum gayet normal. Yürüyüş iyi gelir. Şeker cok hızlı dengelenebiliyor 5 dk da 25 birim düştüğü oldu. Kahvaltıda bi çay kaşığı tahin pekmez yemiştim cok cok yükseltip hızlıca düşmeye başlamıştı 45 dk dan sonra.
Benim de şeker konusunda ileriye yönelik endişelerim var. Ne olur ne olmaz karbonhidrattan filan olabildiğince uzak durmaya başlamak lazım
Şeker dengesi bi garip
Mmomtobe95Birbasak
kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama inşAllah geçer bulantılarınız.. benim annemde 9 ay boyunca aynı durumdaymış hatta hastanede beklerken sancılı sancılı wc ye gidiyormuş kadıncağız ama benim ilk gebeliğimde 13. haftada şimdi de 14.haftadan sonra bitti şükür.. şuan 15in içindeyim: ))
Neden üçlü test yaptırıyor doktor canım? Gerçi bazı doktorlar ikili iyi de çıksa yaptırıyor herhalde.
Bana en son ikiliden sonra bisey diyen olmadı bakalım şimdiki doktor ne diyecek
Aha vallahi aynıyız ya. Diyorum oğluşsan alınma yavrummm
Kuzum gayet normal. Yürüyüş iyi gelir. Şeker cok hızlı dengelenebiliyor 5 dk da 25 birim düştüğü oldu. Kahvaltıda bi çay kaşığı tahin pekmez yemiştim cok cok yükseltip hızlıca düşmeye başlamıştı 45 dk dan sonra.
Benim de şeker konusunda ileriye yönelik endişelerim var. Ne olur ne olmaz karbonhidrattan filan olabildiğince uzak durmaya başlamak lazım
Şeker dengesi bi garip
Evet yaa sanki hersey yükseltiyor gibi. Anneme diyorum dua et şimdiden çıkmasın ne yeriz sonra sabah yumurta peynir akşam yumurta peynir diye
Ama illaki gebelik döneminde bi yerden patlak veriyor sanırım. Özellikle son aylarda