Evet yaa sanki hersey yükseltiyor gibi. Anneme diyorum dua et şimdiden çıkmasın ne yeriz sonra sabah yumurta peynir akşam yumurta peynir diye
Ama illaki gebelik döneminde bi yerden patlak veriyor sanırım. Özellikle son aylarda
Bizde ailede genetik olarak var zaten o yüzden ben şeker cihazı aldım eve ölçmeye. Aç tok bakıyorum ara ara ne durumdayım. Böyle bi endişen varsa al kuzum ucuz bi şey zaten .
Canım bu aylarda bağırsak hareketi diye sandığımız bazı hareketlilik bebek olma ihtimali yüksekmiş, annem söylemişti.
Çok çok hafif hissediyorsun ama bebek aslında :)
Canım bu aylarda bağırsak hareketi diye sandığımız bazı hareketlilik bebek olma ihtimali yüksekmiş, annem söylemişti.
Çok çok hafif hissediyorsun ama bebek aslında :)
Ya kızlar sürekli biseyler alıyorsunuz kıskanıyorum benim cevrem beni resmen durduruyor ya yok onu alma daha erken bı dur cinsiyet netlessin dur dur valla bı gün cikicam herşeye saldiricam en sonunda bende bı muslin bez var bı de yıkamak için küvetin içine ağ varya ondan almıştım bu hafta sonu biseyler alayım
Ya kızlar sürekli biseyler alıyorsunuz kıskanıyorum benim cevrem beni resmen durduruyor ya yok onu alma daha erken bı dur cinsiyet netlessin dur dur valla bı gün cikicam herşeye saldiricam en sonunda bende bı muslin bez var bı de yıkamak için küvetin içine ağ varya ondan almıştım bu hafta sonu biseyler alayım
Ben de hastane çantasına düzenleyici ve evde düzenlemek için prima ıslak mendil düzenleyici dışında bişey almadım 20. Haftadan sonra almaya başlarım ama dün bunu gördüm bayıldım alsam mı karar veremedim
Selam kızlar takipteyim sürekli ama ilk kez yazıyorum sat 27 aralık 3. Gebeliğim bebiş erkek listeye eklerseniz herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum ☺