2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
haftaya bugün yine gideceğiz bebeğim, üzdü beni yaaa çok heyecanlanmıştım.
İnsalalh sağlıklı olsun da bende haftaya cumartesiye randevu aldım bekliyorum valalhi bana da kesin demediği için aynı şekilde heyecanla bekliyorum

İstediğin zaman gel bir daha bakalım dedi, bebeğim yürüdüm, salladık karnımı bayağı uğraştık.
Soğuk su içtin mi soğuk su
Bizde ailede genetik olarak var zaten o yüzden ben şeker cihazı aldım eve ölçmeye. Aç tok bakıyorum ara ara ne durumdayım. Böyle bi endişen varsa al kuzum ucuz bi şey zaten .
Nasıl heyecanlanmıştım ya, sormaz mıyım sonra bunların hesabını.
Dötünü ıstırırsın anasıııı

Canım çok düzenli beslenicez, tuzu şekeri hayatımızdan cikaricaz düzenli yürüyüş yapıcaz ve stres olmucaz.
Yoksa son zamanlarda daha çok zorlaniriz
Ben az tuzlu yemek yerim her zaman genetikte olunca çıkıyormuş demek ki. Stresten yükseliyor benim biliyorum

Evet ben bir hissettim gibi pit pıt ama belki gazdır deneyimli anneler anlıyor bence o yüzden kendini strese sokma son durumlar nasıl bu arada canım
Canım bu aylarda bağırsak hareketi diye sandığımız bazı hareketlilik bebek olma ihtimali yüksekmiş, annem söylemişti.
Çok çok hafif hissediyorsun ama bebek aslında :)

Canım bu aylarda bağırsak hareketi diye sandığımız bazı hareketlilik bebek olma ihtimali yüksekmiş, annem söylemişti.
Çok çok hafif hissediyorsun ama bebek aslında :)
Evet ama hissetmemek de sanırım normalmiş ilkinde çok anlamadan da ikincisinde master oluruz artık bende ilkini doğurdum ikincisi kaldı

Ya kızlar sürekli biseyler alıyorsunuz kıskanıyorum benim cevrem beni resmen durduruyor ya yok onu alma daha erken bı dur cinsiyet netlessin dur dur valla bı gün cikicam herşeye saldiricam en sonunda bende bı muslin bez var bı de yıkamak için küvetin içine ağ varya ondan almıştım bu hafta sonu biseyler alayım

Ben de hastane çantasına düzenleyici ve evde düzenlemek için prima ıslak mendil düzenleyici dışında bişey almadım 20. Haftadan sonra almaya başlarım ama dün bunu gördüm bayıldım alsam mı karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…