2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende alicam canım ailede yok ama annem bana hamileyken çok yiyormuş hamurisi abur cubur falan. Bende 5 kilo doğmuşum zaten. Kesin şeker vardı sende diyorduk
Dikkat etmeli mutlaka

Eklentiler

• 8EF6F1C0-032B-4D53-A994-C045E5328E6B.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 7428007B-AF14-4DA4-8947-6A52BA1593BB.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 57
  • ABF9C1C5-44BE-4B15-BB02-A8B3A9639D67.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 70
Yaa çok guzel şeyler atıyor kızlar bende heyecan yaptım yarın biraz mağazaları gezeyim

R Rad__ bir türlü alintilayamadim canım çok güzelmiş mama sandaylesi senin ki kesin kız mı
Ya aslında ben 12. Haftada gittiğimde kıza benziyor demişti 16. Haftadan önce yanılma payı olur demişti. 14. Haftada başka doktora gittim o kesin kız dedi. Kendi doktorumun da demesini beklicem ama bence de kesin kız bacak arasını gördüm boştu

O sıcaklarda alışverişe çıkabileceğimi düşünmüyorum bir de koca göbekle utanırım ben
6. 7. Aya kadar bitirmeyi planlıyorum

Sıcak olayı var bide evet ay benim aklım yapamadıklarımda kalırsa diye son aylara bırakmak istiyorum geçen gün dolanıyordum bir yerde xxl model bi üst buldum tunik tarzı tam yazlık modunda olduğunda için hemen aldıım. Kıyafete bakarken dedim dedim sen kocaman göbeğimin yazlık kurtarıcısı olacaksın dedim

Ben daha hiç ne tişört ne kıyafet almadım bazı standart beden kemerli elbiselerim var onları giyerim hemen çıkarsa da karnım alana kadar
Bi hamile taytı aldım o da aşırı büyük şalvar gibi duruyor

Evdeyiz zaten ya aman yazın gezmeler olur belki o zamana alırız güzel ciciler

Dr gencmiydi tecbureli değil galiba net konuşmamış çünkü 15 haftada küçük değil belli oluyor cinsiyeti yada bebeğin pozisyonu uygun değildi
Yok aslında Dr öğretim üyesi yani üniversitede çalışıyor devlette ama Ünv dede derslere giriyor. Aklımı karıştırdı

Zaten yaza denk geldiğimiz için o taytla gececek hamileliğimiz biz hevese bir şeyler almayalım bence kendimize

Zaten yaza denk geldiğimiz için o taytla gececek hamileliğimiz biz hevese bir şeyler almayalım bence kendimize
Tayt normal oluyor göbek kısmı çuval durdu en küçük haline getirdim yine de baya bol ne zaman dolacak orası bilmiyorum. Daha hiç çıkmadı göbüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…