- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
Ben yaptırdım canım bugün zamanı 12+2 çıktıKızlar 12+0 da ikili test yaptırabilir miyim sizce erken mi olur
Yahu bez al bez zamlanıyor sürekliYa kızlar sürekli biseyler alıyorsunuz kıskanıyorum benim cevrem beni resmen durduruyor ya yok onu alma daha erken bı dur cinsiyet netlessin dur dur valla bı gün cikicam herşeye saldiricam en sonunda bende bı muslin bez var bı de yıkamak için küvetin içine ağ varya ondan almıştımbu hafta sonu biseyler alayım
Aramıza hoşgeldinizSelam kızlar takipteyim sürekli ama ilk kez yazıyorum sat 27 aralık 3. Gebeliğim bebiş erkek listeye eklersenizherkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum ☺
Evet bana da dedi biz aslında 16. Haftada söyleriz kesin olarak diye ama bakayım dedi 14. Haftadaydim o zamanda o yüzden kesin konuşmadıBenim doktor da 16. Haftada kesin olur ama 20. Haftada da detaylı ultrason var o zamanı bekle demişti alışveriş için acele etme demişti vaktin çok filan
Ben artık ocean mummy multivitamin kullanıyorum onun içinde omega 3 mevcut.kızlar selam bana omega 3 tavsiyesi verebilir misiniz ? Hangisinden almalıyım
Bence erkek olsa görünürdü ya erkekler 12. Haftada yayıyorEvet bana da dedi biz aslında 16. Haftada söyleriz kesin olarak diye ama bakayım dedi 14. Haftadaydim o zamanda o yüzden kesin konuşmadı
İnşallah kuzum bakalım saatler kaldıCanım bugün hayırlı haberlerle gel insallah
Seninde rahmin tersti ya bisey sormak istiyorum, bana da bu zamana kadar rahmin ters dediler hep rahim filminde de sola eğik çıktı. İkisi aynı şey mi bilmiyorum.
Acaba hareketlerde daha geç hissetme gibi bisey olabilir mi? Rahim büyüdükce ortaya gelir diyorlar yokluyorum kendimi daha bisey yok. Yarın 16+0 seninde biraz daha ileri ya sorayım dedim biseyler hissettin mi hiç?
Bazen bacak bacak üstüne atarsam tabi artık kasıklarımdan sıkıyor gibi oluyor bi kaç kere öyleyken karıncalanma gibi böyle değişik bisey hissettim sonra bi daha da olmadı
Ben hiçbir şey almadımYa kızlar sürekli biseyler alıyorsunuz kıskanıyorum benim cevrem beni resmen durduruyor ya yok onu alma daha erken bı dur cinsiyet netlessin dur dur valla bı gün cikicam herşeye saldiricam en sonunda bende bı muslin bez var bı de yıkamak için küvetin içine ağ varya ondan almıştımbu hafta sonu biseyler alayım
Ya beze de iki arkadaşımiz var bebekler bir yaşında dediler ki sürekli bez değiştirdik Prima olsa bile birinde pişik yapmış ondan dolayı eşim de dedi ki doğduğunda alalım deneyerekYahu bez al bez zamlanıyor sürekli
Dinleme kimseyi kıyafetler alınır 2 günde
Nezaman gitcen bir daha?Nasıl heyecanlanmıştım ya, sormaz mıyım sonra bunların hesabını.
Evet benim ailemden de tuturdular erkek bence bilmem neBence erkek olsa görünürdü ya erkekler 12. Haftada yayıyor
Büyük ihtimal tatlım, benim de ara ara nadiren de olsa böyle titreşimler elimi koyduğumda hissediyorum. Psikolojik diye düşünmüştüm bilemedim, annem o bebek işte dedi.Benim geçen akşam karnımda titreşim gibi bişey olmuştu uzun sürede geçmedi heralde hareketiydi
Benim de abim hala erkek diyor öyle hissediyormuş ya doktor gördü diyorum kız görürsün diyorEvet benim ailemden de tuturdular erkek bence bilmem nekafamı karsitirdilar
Evet canımmm kesinlikle geç değil ama heves ediyorum böyle alsam seyretsem diyeİnşallah kuzum bakalım saatler kaldı
Evet benim rahmim ters, aslında ters rahim diye bir şey yok hepsi normal diyor doktorlar sadece dediğin gibi sola bakacağına atıyorum sağa bakıyor gibi. Benim annemin de Rahmi tersmiş mesela, genetik de olabilir.
Şöyle ters rahimde hareketlere ilişkin pek bir bilgim yok ama plesantanın önemli olduğunu biliyorum, mesela benim plesanta geçen kontrolde rahim ön duvarına yapışıkmış dolayısıyla önce karın yağ dokusu plesanta ve bebek geliyor gibi düşün, e plesanta da 2-3 cm olduğuma göre doğal olarak benim hissetmem biraz geç olacak mesela.
Sen de bir sonraki kontrolde plesanta nerde sor doktora.
Ama böyle bir durum olmasa da imzandan 16. Haftada olduğunu görüyorum yani 15 artı bir şey dimi? Zaten çok çok erken bu haftalarda hissedemeyiz ki. O kadar güçlü değil bebeklerimizin kasları.
Ben bası akşamlar göbeğimi açıp izliyorum pıt pıt bir şey oluyor mesela ama o damar atması normal bir insan da göbeğini açıp baksa öyle bir hareket görür zaten :)
Bir de çevremdeki yeni doğum yapan arkadaşlarıma da sordum, onlar hep 20-22 de hissetmiş.
Ben hiçbir şey almadım
Korkularımı yenmek için gittim dümdüz 3 tane zıbın aldım e-bebekten o kadar. Heves ediyorsan al tabi canım ama daha çok vaktimiz olacak geç kalmadın
Birbasak kuzucum çıkmışsın alıntılamamışım çok şükür her şey yolunda
E bahaneyle bir hafta sonra tekrar göreceksin
Şükürler olsun. Darısı 2 saat sonra başıma :)
Ben de 1 beden aktif bebek 2-3 beden premiumcare aldım riske girmeyeyim diye. Eksik kalan kısmı doğunca bakarız dedim. Her şey inanılmaz zamlanıyor kampanya bulmuşken alayım dedimYa beze de iki arkadaşımiz var bebekler bir yaşında dediler ki sürekli bez değiştirdik Prima olsa bile birinde pişik yapmış ondan dolayı eşim de dedi ki doğduğunda alalım deneyerek
Ayy yani beni de mahfettiler bı şey alma erkek o çocuk biz inanmıyoruz diyeBenim de abim hala erkek diyor öyle hissediyormuş ya doktor gördü diyorum kız görürsün diyor
Hisleri de çok kuvvetlidir biraz da o kafamı karıştırıyor bi de bacak kasılması erkekte olurmuş diyorlar her gören kesin erkek diyor belirtilerin filan ama yok kız yani kabullenin
Titreşimli telefon koymuşsun gibi oldu çok değişik ve güzeldi sonra bi daha olmadı kesin vişne suyundan sonra oldu bugün bi dhaa içeyim bakayım olacak mıBüyük ihtimal tatlım, benim de ara ara nadiren de olsa böyle titreşimler elimi koyduğumda hissediyorum. Psikolojik diye düşünmüştüm bilemedim, annem o bebek işte dedi.
Ahaha ya bende Prima alayım diyordum hatta bı yerde konuşmuştuk sonra kendi kullanan arkadaşlarımiz da sleepy yi kullanıyor çok memnun kalmışlar arada yarı yariya fark olunca bende dedim hiç birini almayayım en iyisi doğunca alayimcBen de 1 beden aktif bebek 2-3 beden premiumcare aldım riske girmeyeyim diye. Eksik kalan kısmı doğunca bakarız dedim. Her şey inanılmaz zamlanıyor kampanya bulmuşken alayım dedimarkadaşım da diyor ki bebeğin poposunu o kadar rahata alıştırma hahaha ucuz beze alışsın
20. Haftadan sonra da Söylemeye devam ederlerse doğuma kadar inanmam artıkAyy yani beni de mahfettiler bı şey alma erkek o çocuk biz inanmıyoruz diye
Yakında aylar boyu nasipse o tekmeler ve titreşimlerle hayatımıza devam edeceğiz.Titreşimli telefon koymuşsun gibi oldu çok değişik ve güzeldi sonra bi daha olmadı kesin vişne suyundan sonra oldu bugün bi dhaa içeyim bakayım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?