Çok az kaldı canım hissedersin yakındaKeşke bende hissetsem 14+5 hiç hissetmedim daha 16da başlıyormuş heralde
Akışına bırak her şey güzel olacakinsan ne kadar korksa da böyle okuyunca da çok heyecanlanıyor ya
1 hafta önce nişanı gelen bi arkadaşımın dün gece suyu geldi. 41. hafta bitiyodu artık açılması olmayınca 13 saatin sonunda sezaryenle aldı bebişini kucağına. allahım cok uzağız birbirimizden eşiyle konuştum bebiş de iyiymiş ama beni bir heyecan bastı anlatamam günler geçmiyor gibi geliyor :))
Öyle ağrı yapacak kadar kuvvetli vurmuyorlar kuzucuklaranasına çekmiş
ayyy anlatındaha çok anlatın
Canı çok tatlı insanlar can acımasından bahsediyorlar ama küçücük bebek ne can acıtacak, bizler güçlü kadınlarızBebek hareketlerinden konu açılmışken. Size bi korkumdan bahsedeceğim. Bebeğin özellikle son haftalarında kaburgalara filan içerilerde tekme atıp can yakmasından o kadar korkuyorum kiçok acıyor mu sağlıklı olsun yeterki tabi ama gaz sancısı bile insana neler ediyor düşündükçe fena oluyorum
Tesekkurler canim guzel dileklerin icinM momtobe95Birbasak kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama inşAllah geçer bulantılarınız.. benim annemde 9 ay boyunca aynı durumdaymış hatta hastanede beklerken sancılı sancılı wc ye gidiyormuş kadıncağız ama benim ilk gebeliğimde 13. haftada şimdi de 14.haftadan sonra bitti şükür.. şuan 15in içindeyim: ))
Bebek hareketlerinden konu açılmışken. Size bi korkumdan bahsedeceğim. Bebeğin özellikle son haftalarında kaburgalara filan içerilerde tekme atıp can yakmasından o kadar korkuyorum kiçok acıyor mu sağlıklı olsun yeterki tabi ama gaz sancısı bile insana neler ediyor düşündükçe fena oluyorum
Akışına bırak her şey güzel olacakben doğum zamanımı hatırlıyorum da aklım başımda değildi sanki başkası yaşıyordu ben uzaktan izliyordum her şey güzel gelişti ben kendime şaşırdım nasıl bu kadar dirayetli sakin durabildim diye İnan onu aldılar yanıma koydular ya hiç bir şey umrumda değildi alttan dikiş oldu mesela bebek büyük olduğundan doktorun ipini görüyorum düşün ama o yanımdaki mucizeye bakakaldım hiç bir şey umrumda değil ne utanma kaldı ne bir şey gözüm ondan başkasını görmedi Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
pammık gibi oldum pamıkÖyle ağrı yapacak kadar kuvvetli vurmuyorlar kuzucuklarBi baskı gibi içinde oynayan sertlik hissediliyor elini karnına koyunca bazen elinin altından bişey geçiyor kolu ve ya bacağı son 3 ay tabi en net hissedildiği zamanlar
aynen öyle her şeyin üstesinden geleceğiz inşallahCanı çok tatlı insanlar can acımasından bahsediyorlar ama küçücük bebek ne can acıtacak, bizler güçlü kadınlarız
Haftaya bugün tekrar gideceğiz bebeğim.Nezaman gitcen bir daha?
Kişiden kişiye değişiyordur bu canm ama zayıf bir hamileysen benm gibi işkenceye donebiliiyor içimi yırtıp çıkacak derdimBebek hareketlerinden konu açılmışken. Size bi korkumdan bahsedeceğim. Bebeğin özellikle son haftalarında kaburgalara filan içerilerde tekme atıp can yakmasından o kadar korkuyorum kiçok acıyor mu sağlıklı olsun yeterki tabi ama gaz sancısı bile insana neler ediyor düşündükçe fena oluyorum
Kuzum eminim senin kızın olacakAnasına çekmiş.
Kuzum eminim senin kızın olacak
Çikolata yedim ve su içtim minnoş.
yok canım yok öyle birşey olmuyor kaburgaya ulaşmıyor bile karın kısmında duruyor hep.. ben oturup izlerdim son zamanlarda kameraya da çekmiştim çok hareketliydi oğlum:) dışardan baya belli oluyordu hareketleri son zamanlarda.. koz kardeşim önüme oturup izlerdi:) sadece toplanıyordu bazen geriliyordu karnım o zaman az sancı oluyordu ama oda çok uzun sürmüyordu..
hayırlı uğurlu olsun ben internetten pantolon siparişine cesaret edemediğim için henüz tayt ile idare ediyorumHaftaya bugün tekrar gideceğiz bebeğim.
Bu arada ilk pantolonumu aldım, 38 beden aldım, bacak ve popo azıcık bol oldu ama olsun ilerde dolar diye daha küçük almadım.
benim de basenler var biraz ama üst beden cok ince kaburgalarım ele geliyo bayaKişiden kişiye değişiyordur bu canm ama zayıf bir hamileysen benm gibi işkenceye donebiliiyor içimi yırtıp çıkacak derdimbazen sert darbeler olur tepki verirdim doguruyorum sanirlardi
hem de yıkanabilir mis mis
maşallah gözün aydın canımBen döndüm ölçümlerimiz güzel çıktı ikili istemedim cinsiyetimiz de kızmış :) Yine de alışveriş yapma dedi ultrason fotosu çok komik poposunu dönmüş asla yüzünü göstermedi ben sırt yapısından anladım zaten ince narin bi kız olduğunu :)) Allah sağlık sıhhat versin cümlemizinkine bi oğlum vardı bunu da tattırsın inşallah
Haftaya da göstermezse daha 20.haftaya kadar gitmeyeceğim.Naz yapıyorlar benim ki de kapattı ya bacak arasını kaldı öylee cinsiyeti öğrenmemiz 1 ay sonrayaa
Haftaya da göstermezse daha 20.haftaya kadar gitmeyeceğim.
Iyi kapmışsın şoka çok güzel şeyler geldi oyuncaklarda çok güzeldi güle güle kullansın bebiş
Avm’de Defacto’ya girdik ilk, ben avm gezemiyorum başım dönüyor enerjim düşüyor.
hayırlı uğurlu olsun ben internetten pantolon siparişine cesaret edemediğim için henüz tayt ile idare ediyorumnerden aldın bakalım var mı model fikir olsun :)
hem de yıkanabilir mis misgüzelc günlerde pislesin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?