2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Akışına bırak her şey güzel olacak ben doğum zamanımı hatırlıyorum da aklım başımda değildi sanki başkası yaşıyordu ben uzaktan izliyordum her şey güzel gelişti ben kendime şaşırdım nasıl bu kadar dirayetli sakin durabildim diye İnan onu aldılar yanıma koydular ya hiç bir şey umrumda değildi alttan dikiş oldu mesela bebek büyük olduğundan doktorun ipini görüyorum düşün ama o yanımdaki mucizeye bakakaldım hiç bir şey umrumda değil ne utanma kaldı ne bir şey gözüm ondan başkasını görmedi Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu

Canı çok tatlı insanlar can acımasından bahsediyorlar ama küçücük bebek ne can acıtacak, bizler güçlü kadınlarız

Tesekkurler canim guzel dileklerin icin benim bugun tam 12+0 , bakalim insallah az kalmistir gecer benim de

yok canım yok öyle birşey olmuyor kaburgaya ulaşmıyor bile karın kısmında duruyor hep.. ben oturup izlerdim son zamanlarda kameraya da çekmiştim çok hareketliydi oğlum:) dışardan baya belli oluyordu hareketleri son zamanlarda.. koz kardeşim önüme oturup izlerdi:) sadece toplanıyordu bazen geriliyordu karnım o zaman az sancı oluyordu ama oda çok uzun sürmüyordu..

pammık gibi oldum pamık
Canı çok tatlı insanlar can acımasından bahsediyorlar ama küçücük bebek ne can acıtacak, bizler güçlü kadınlarız
aynen öyle her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah

Kişiden kişiye değişiyordur bu canm ama zayıf bir hamileysen benm gibi işkenceye donebiliiyor içimi yırtıp çıkacak derdim bazen sert darbeler olur tepki verirdim doguruyorum sanirlardi

Ben döndüm ölçümlerimiz güzel çıktı ikili istemedim cinsiyetimiz de kızmış :) Yine de alışveriş yapma dedi ultrason fotosu çok komik poposunu dönmüş asla yüzünü göstermedi ben sırt yapısından anladım zaten ince narin bi kız olduğunu :)) Allah sağlık sıhhat versin cümlemizinkine bi oğlum vardı bunu da tattırsın inşallah

Haftaya bugün tekrar gideceğiz bebeğim.
Bu arada ilk pantolonumu aldım, 38 beden aldım, bacak ve popo azıcık bol oldu ama olsun ilerde dolar diye daha küçük almadım.
hayırlı uğurlu olsun ben internetten pantolon siparişine cesaret edemediğim için henüz tayt ile idare ediyorum nerden aldın bakalım var mı model fikir olsun :)
Kişiden kişiye değişiyordur bu canm ama zayıf bir hamileysen benm gibi işkenceye donebiliiyor içimi yırtıp çıkacak derdim bazen sert darbeler olur tepki verirdim doguruyorum sanirlardi
benim de basenler var biraz ama üst beden cok ince kaburgalarım ele geliyo baya ben de bundan endişeleniyorum işte neyse vereceğim tepkiler karşısında telaşını eşim düşünsün
Eki Görüntüle 3048754
Şok da bu bebek tek kalmış, ne yapsaydık almasa mıydık?
hem de yıkanabilir mis mis güzelc günlerde pislesin yavrum
maşallah gözün aydın canım ekliyorum tabloya isim var mı

Haftaya da göstermezse daha 20.haftaya kadar gitmeyeceğim.

Beklediik o kadar napalıım bekleriz artık senin gene ileri net bir şey söylerdi haftaya öğrenirsin artık ay duygulanıyorum ben 16.-20. Haftalardan bahsediyoruuz. Daha 12+4 ama bu kadar büyüyeceğini düşününce heycanlanıyorum ben ilerliyor haftalarımız

Avm’de Defacto’ya girdik ilk, ben avm gezemiyorum başım dönüyor enerjim düşüyor.

Hemen orda buldum giydim çok rahattı aldım, dümdük kot, ben internette görüyordum hafif yırtıkımsı şeyler hoşuma gitmişti ama. hemen alıp çıkmak istedim. Herkes almalı çok rahaaat.

Senin alt açma şeysi bağlamalı mağlamalıydı daha hoştu bunu da öyle sandım ama değilmiş, doğsa da kirletse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…