2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende 20. Haftayı beklicem hem detaylıda o haftaymış heralde artık cinsiyeti söyler 17 gitsem yine keSin konuşmaz

Bende waikiki açık renk kot aldım yaza hazır gelsin diye en uygunu orası dünde siyah tayt aldım l beden tuhafiyeden 50 tlye artık rahatlık önemli yaz gelsede elbise giysek uğraşmasak

Iyi kapmışsın şoka çok güzel şeyler geldi oyuncaklarda çok güzeldi güle güle kullansın bebiş
Gelmiş ve bitmiş yeni haberimiz oldu, Evimize çok yakın bu şok, çalışanlarla ahbap olduk bilsem kataloğu kapıp bunları ayırın derdim.

Oyuncaklara içim gidiyor ama dizginliyorum kendimi.

Bende waikiki açık renk kot aldım yaza hazır gelsin diye en uygunu orası dünde siyah tayt aldım l beden tuhafiyeden 50 tlye artık rahatlık önemli yaz gelsede elbise giysek uğraşmasak
Bir dahakini lcw’den bakayım, orda hamile giyim daha çok. 50 tlye nasıl yakaladın helal olsun, hayatta uygun fiyata denk gelmem bahtsızlığıma bak. Ben de bir an önce elbise sezonunu açmak istiyorum püfür püfüüür.

Ben de öyleyimm, içim içime sığmıyor, Günden güne büyüyorlar.

ben de gezemiyorum henüz inş bi kaç alışverişlik çıkabilirim doktorla konuşup. şimdilerde hemen çıkıp geri dönüyoruz cesaret edemiyorum çok yürümeye. zaten eşimsiz dışarı çıkmak şuan korkulu rüyam

aynen bağlamalıydı ama daha tuzluydu. senin aldığını gördüm ben de cepteşokta. alsam mı diyorum biri kirlenince diğerini kullanırım hemen diye.

O günlerde gelecek inşallah çiçeğim, düşünüyorum da çok haklısın bu durumda iki adım atmaya korkardım. Tamamen geçsin Allahın izniyle inşallah.

Çok mantıklı, çünkü ben tekrar denk gelirsem alacağım bir tane daha.

Bu arada canım doktorum bana biraz kızdı cihaz aldım diye. Cihazın bir zararı yok ama duyamadığın zaman evham yapacağını biliyorum, senlik bir şey mi bu hiç dedi.
Ve o da D vit. önermediğini söyledi. Tıptaki bu karşıt fikirler yüzünden saçımı başımı yolasım geliyor.

Haftaya bugün tekrar gideceğiz bebeğim.
Bu arada ilk pantolonumu aldım, 38 beden aldım, bacak ve popo azıcık bol oldu ama olsun ilerde dolar diye daha küçük almadım.
Senin yaramaz inşallah gösterir haftaya bende gidiyorum bebeğim ama yeni doktora çorlu reyapla anlaştık doğum için ondan doktorumu değiştiriyorum bakalım çok iyi diyorlar inşallah frekans tutar benim kız napıyormuş merak ediyorum uçuk çıktı bende kocaman günlerin sıkıntısı çıktı sanırım bide teyzem yoğun bakımda her şey üstüste

inşallah.

niye kızıyo ya nolcak alışırsın hem pataküte duyuluyo artık. duyamama kısmı 3-5 saniye sürüyo bende ancak:)
evham yapıyo musun peki nasıl etkiliyor seni cihazı kullanmak ?

bu d vit konusunu merak ettim neden önermediğini söyledi mi? gerçekten ilginç bi karşıtlık

kuzum rabbim şifa versin bir an önce toparlanır inşallah.
yeni doktorun hayırlı olsun inşallah anlaşırsınız. keşke önden muayene olsaydın hiç gitmeden doğum paketi mi aldınız?

Doktorla görüştükten sonra anlaşsaydınız keşke minnoşum, inşallah seversin doktorunu.

Bir ara biz de sürekli tartışıyorduk, ne zaman canım sıkılsa ağzımın içinde yara çıkar haftalarca geçmez, seninki de öyle olmuş işte, üzüntüden.

Teyzene rabbim şifa versin tez vakitte inşallah minnoşum.

kızlar benim şimdiden bir hamile taytım hamile eşofmanım ve hamile pantolonum var normal pantolonlarım taytlarım olmuyor sıkıyor çok 3 haftadır hiç kilo almamışım ama ilk zamanlar birden aldım 3 kilo şimdilik öyle devam

Bazen çok uğraşmama rağmen duyamadan kapatıyorum, keyfim kaçıyor yalan yok, ama ah gitti vah gitti triplerşne girmiyorum.
Ya bıraksııın biliyor mu o ben ne yaşıyorum, o cihaz bana iyi geliyor kusura bakmasın daktırcığım.

Vitamin konusunun hiç üzerinde duramadık çünkü ben başka şeyler konuşma peşindeydim.

Canım çıktın mı kontrolden?
En son bende bebiş plesantaya sarılır gibi duruyordu öyle gördüm ama bisey demedi doktor. Bu sefer gittiğimde sorucam
Yarın 16+0 canım ilk gebeliği olup bu haftalarda sağa geçti veya kıpırdandi diyenleri okuyunca sabirsizlaniyor insan

benim 3 günde alt göbüşüm kocaman oldu anlamadım düne göre bugün bam güm gidiyor
sen de peşimden geliyosun gün gün büyüyolar anası gün geçtikçe kolayca duyulacak

ee neler konuştun var mı güzel bilgiler

-Sunshine İsmini şimdi eklemeyelim Meryem vardı aklımda ama Miray,Hazel vs geldikçe geliyo bi anket yapcam burda :)
ay olur valla
miray hazel güzel tınılar ama :) yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…