Bende 20. Haftayı beklicem hem detaylıda o haftaymış heralde artık cinsiyeti söyler 17 gitsem yine keSin konuşmazBeklediik o kadar napalıım bekleriz artık senin gene ileri net bir şey söylerdi haftaya öğrenirsin artıkay duygulanıyorum ben 16.-20. Haftalardan bahsediyoruuz. Daha 12+4 ama bu kadar büyüyeceğini düşününce heycanlanıyorum ben ilerliyor haftalarımız
Geçmeeeemm.
Bende waikiki açık renk kot aldım yaza hazır gelsin diye en uygunu orası dünde siyah tayt aldım l beden tuhafiyeden 50 tlyeAvm’de Defacto’ya girdik ilk, ben avm gezemiyorum başım dönüyor enerjim düşüyor.
Hemen orda buldum giydim çok rahattı aldım, dümdük kot, ben internette görüyordum hafif yırtıkımsı şeyler hoşuma gitmişti ama.hemen alıp çıkmak istedim. Herkes almalı çok rahaaat.
Senin alt açma şeysi bağlamalı mağlamalıydı daha hoştu bunu da öyle sandım ama değilmiş, doğsa da kirletse artık.
Gelmiş ve bitmiş yeni haberimiz oldu, Evimize çok yakın bu şok, çalışanlarla ahbap olduk bilsem kataloğu kapıp bunları ayırın derdim.Iyi kapmışsın şoka çok güzel şeyler geldi oyuncaklarda çok güzeldi güle güle kullansın bebiş
Bir dahakini lcw’den bakayım, orda hamile giyim daha çok. 50 tlye nasıl yakaladın helal olsun, hayatta uygun fiyata denk gelmem bahtsızlığıma bak.Bende waikiki açık renk kot aldım yaza hazır gelsin diye en uygunu orası dünde siyah tayt aldım l beden tuhafiyeden 50 tlyeartık rahatlık önemli yaz gelsede elbise giysek uğraşmasak
Ben de öyleyimm, içim içime sığmıyor, Günden güne büyüyorlar.Beklediik o kadar napalıım bekleriz artık senin gene ileri net bir şey söylerdi haftaya öğrenirsin artıkay duygulanıyorum ben 16.-20. Haftalardan bahsediyoruuz. Daha 12+4 ama bu kadar büyüyeceğini düşününce heycanlanıyorum ben ilerliyor haftalarımız
ben de gezemiyorum henüzAvm’de Defacto’ya girdik ilk, ben avm gezemiyorum başım dönüyor enerjim düşüyor.
Hemen orda buldum giydim çok rahattı aldım, dümdük kot, ben internette görüyordum hafif yırtıkımsı şeyler hoşuma gitmişti ama.hemen alıp çıkmak istedim. Herkes almalı çok rahaaat.
Senin alt açma şeysi bağlamalı mağlamalıydı daha hoştu bunu da öyle sandım ama değilmiş, doğsa da kirletse artık.
O günlerde gelecek inşallah çiçeğim, düşünüyorum da çok haklısın bu durumda iki adım atmaya korkardım.ben de gezemiyorum henüzinş bi kaç alışverişlik çıkabilirim doktorla konuşup. şimdilerde hemen çıkıp geri dönüyoruz cesaret edemiyorum çok yürümeye. zaten eşimsiz dışarı çıkmak şuan korkulu rüyam
aynen bağlamalıydı ama daha tuzluydu. senin aldığını gördüm ben de cepteşokta. alsam mı diyorum biri kirlenince diğerini kullanırım hemen diye.
Senin yaramaz inşallah gösterir haftaya bende gidiyorum bebeğim ama yeni doktora çorlu reyapla anlaştık doğum için ondan doktorumu değiştiriyorum bakalım çok iyi diyorlar inşallah frekans tutar benim kız napıyormuş merak ediyorum uçuk çıktı bende kocaman günlerin sıkıntısı çıktı sanırım bide teyzem yoğun bakımda her şey üstüsteHaftaya bugün tekrar gideceğiz bebeğim.
Bu arada ilk pantolonumu aldım, 38 beden aldım, bacak ve popo azıcık bol oldu ama olsun ilerde dolar diye daha küçük almadım.
inşallah.O günlerde gelecek inşallah çiçeğim, düşünüyorum da çok haklısın bu durumda iki adım atmaya korkardım.Tamamen geçsin Allahın izniyle inşallah.
Çok mantıklı, çünkü ben tekrar denk gelirsem alacağım bir tane daha.
Bu arada canım doktorum bana biraz kızdı cihaz aldım diye.Cihazın bir zararı yok ama duyamadığın zaman evham yapacağını biliyorum, senlik bir şey mi bu hiç dedi.
Ve o da D vit. önermediğini söyledi. Tıptaki bu karşıt fikirler yüzünden saçımı başımı yolasım geliyor.
kuzum rabbim şifa versin bir an önce toparlanır inşallah.Senin yaramaz inşallah gösterir haftaya bende gidiyorum bebeğim ama yeni doktora çorlu reyapla anlaştık doğum için ondan doktorumu değiştiriyorum bakalım çok iyi diyorlar inşallah frekans tutar benim kız napıyormuş merak ediyorum uçuk çıktı bende kocaman günlerin sıkıntısı çıktı sanırım bide teyzem yoğun bakımda her şey üstüste
Benim 12 de şak diye açtı utanmazHaftaya da göstermezse daha 20.haftaya kadar gitmeyeceğim.
Doktorla görüştükten sonra anlaşsaydınız keşke minnoşum, inşallah seversin doktorunu.Senin yaramaz inşallah gösterir haftaya bende gidiyorum bebeğim ama yeni doktora çorlu reyapla anlaştık doğum için ondan doktorumu değiştiriyorum bakalım çok iyi diyorlar inşallah frekans tutar benim kız napıyormuş merak ediyorum uçuk çıktı bende kocaman günlerin sıkıntısı çıktı sanırım bide teyzem yoğun bakımda her şey üstüste
Ee yiğidin malı meydanda olurBenim 12 de şak diye açtı utanmaz
Bazen çok uğraşmama rağmen duyamadan kapatıyorum, keyfim kaçıyor yalan yok, ama ah gitti vah gitti triplerşne girmiyorum.inşallah.
niye kızıyo ya nolcak alışırsın hem pataküte duyuluyo artık. duyamama kısmı 3-5 saniye sürüyo bende ancak:)
evham yapıyo musun peki nasıl etkiliyor seni cihazı kullanmak ?
bu d vit konusunu merak ettim neden önermediğini söyledi mi? gerçekten ilginç bi karşıtlık
kuzum rabbim şifa versin bir an önce toparlanır inşallah.
yeni doktorun hayırlı olsun inşallah anlaşırsınız. keşke önden muayene olsaydın hiç gitmeden doğum paketi mi aldınız?
Hiçte içemiyorum ya bebiş için değer ama aklımda bulunsunDilos6342 tatlım, şekerle alakalı asıl mesajı bulamadım alıntılayamadım. Benim bir arkadaşım en başından beri şekeri vardı hamilelikte. Kefir önerdiler. İğne harici kefir onu düzene soktu. Günde 1 bardak. Dene istersen.
AhahahaHer yerin oynuyor da neden bacakları kapatıp oturuyorsun, sıra gecesinde çiğ köfte yoğuruyordu sanki.
Canım çıktın mı kontrolden?İnşallah kuzum bakalım saatler kaldı
Evet benim rahmim ters, aslında ters rahim diye bir şey yok hepsi normal diyor doktorlar sadece dediğin gibi sola bakacağına atıyorum sağa bakıyor gibi. Benim annemin de Rahmi tersmiş mesela, genetik de olabilir.
Şöyle ters rahimde hareketlere ilişkin pek bir bilgim yok ama plesantanın önemli olduğunu biliyorum, mesela benim plesanta geçen kontrolde rahim ön duvarına yapışıkmış dolayısıyla önce karın yağ dokusu plesanta ve bebek geliyor gibi düşün, e plesanta da 2-3 cm olduğuma göre doğal olarak benim hissetmem biraz geç olacak mesela.
Sen de bir sonraki kontrolde plesanta nerde sor doktora.
Ama böyle bir durum olmasa da imzandan 16. Haftada olduğunu görüyorum yani 15 artı bir şey dimi? Zaten çok çok erken bu haftalarda hissedemeyiz ki. O kadar güçlü değil bebeklerimizin kasları.
Ben bası akşamlar göbeğimi açıp izliyorum pıt pıt bir şey oluyor mesela ama o damar atması normal bir insan da göbeğini açıp baksa öyle bir hareket görür zaten :)
Bir de çevremdeki yeni doğum yapan arkadaşlarıma da sordum, onlar hep 20-22 de hissetmiş.
Ben hiçbir şey almadım
Korkularımı yenmek için gittim dümdüz 3 tane zıbın aldım e-bebekten o kadar. Heves ediyorsan al tabi canım ama daha çok vaktimiz olacak geç kalmadın
Birbasak kuzucum çıkmışsın alıntılamamışım çok şükür her şey yolunda
E bahaneyle bir hafta sonra tekrar göreceksin
Şükürler olsun. Darısı 2 saat sonra başıma :)
benim 3 günde alt göbüşüm kocaman oldu anlamadımBazen çok uğraşmama rağmen duyamadan kapatıyorum, keyfim kaçıyor yalan yok, ama ah gitti vah gitti triplerşne girmiyorum.
Ya bıraksııın biliyor mu o ben ne yaşıyorum, o cihaz bana iyi geliyor kusura bakmasın daktırcığım.
Vitamin konusunun hiç üzerinde duramadık çünkü ben başka şeyler konuşma peşindeydim.
ay olur valla-Sunshine İsmini şimdi eklemeyelim Meryem vardı aklımda ama Miray,Hazel vs geldikçe geliyo bi anket yapcam burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?