2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ağlamalı zırlamalı filmlere dizilere olsa neyse, oturdun obeziteye mi ağladın yoksa.

Obezite ile savaşan insanlar hep dualarımdadır, allah yardımcıları olsun, bu da dip not.
Kız yok ağır yaşamlar değil, bu programın adı hamile olduğumu bilmiyordum. bak atayım mesela bir bölümünü ayy çok fena çokk

Tansiyon da etkileyebilir kuzum güneşte sıcakta dikkat et şuan basincta arttığı için bunları yaşıyoruz sanırım. Aman daha fazlası olmasın rahat rahat geçirelim
Alnuma yazdı kader silemedum..

Anasına bak kızını al kenarına bak bezini al boşuna dememişler bebeğim ay sağ boşluğuma bi sancı girdi 1 saat yerimden kımıldayamadım delirdim ne gariplikler oluyor bize ya

Kız yok ağır yaşamlar değil, bu programın adı hamile olduğumu bilmiyordum. bak atayım mesela bir bölümünü ayy çok fena çokk

Beni güldürdü bu kız. Tuvalette bir bebek vaaar. Ne olacaktı kaka yaptığını mı sandın şeker kız.

Tansiyon da etkileyebilir kuzum güneşte sıcakta dikkat et şuan basincta arttığı için bunları yaşıyoruz sanırım. Aman daha fazlası olmasın rahat rahat geçirelim
Alnuma yazdı kader silemedum..
Dışarı çıksam da güneş görsem. Amin minnoşum inşallah, artık bir fire verse de az dinlensek.

Şimdi rüyamda elimde mikrofon bu şarkıyı söylerim ben, dilime doladın.

Anasına bak kızını al kenarına bak bezini al boşuna dememişler bebeğim ay sağ boşluğuma bi sancı girdi 1 saat yerimden kımıldayamadım delirdim ne gariplikler oluyor bize ya
O ne güzel söz kız ilk defa duydum.
Ağrı sancı deli gibi arrtı, büyüyor diye düşünüp geçiyoruz bakalım minnoşum, tek sebebi bu olsun da.

Beni güldürdü bu kız. Tuvalette bir bebek vaaar. Ne olacaktı kaka yaptığını mı sandın şeker kız.
Tam doğum yaparken büyük tuvaletini yapma hissi gelir 9-10 cm açıklık olduğunda. Ve bir miktar da yaparsın...

O ne güzel söz kız ilk defa duydum.
Ağrı sancı deli gibi arrtı, büyüyor diye düşünüp geçiyoruz bakalım minnoşum, tek sebebi bu olsun da.
Bende cumartesi doktora gidiyorum bakalım hem yeni doktor hem bebişimi görücem sorucam bu ağrıları bide ben magnezyum içtiğim gece uyuyamıyorum ağrıdan içmediğimde sorun yok her şeyim bi garip

Kızlar çin takvimine göre cinsiyeti tutan ya da tutmayan oldu mu? Bir de 12. haftada cinsiyeti belli olan oldu mu?

Ben ilk çocuk prima ultra care filan ikinci bimden jenny willy eheh şaka bi yana sleepy alırım heralde ondan memnun kalmıştım

Mide bulantım bitti mide kazınmaları başladı bende,sürekli acıkıyorum sanki imdatttBir de 8 5 oturuyorum hep bu kontrole gidince egzersiz yapabilir miyim diye soracağım doktora.

Mide bulantım bitti mide kazınmaları başladı bende,sürekli acıkıyorum sanki imdatttBir de 8 5 oturuyorum hep bu kontrole gidince egzersiz yapabilir miyim diye soracağım doktora.
Gözün aydın canım. Benim ne zaman bitecek acaba 2 ilaç alıyorum ama kusmalarım devam. Çok yoruldum, bebek artık kandan beslenmiyormuş, yemem gerek ama olmuyor, çok üzülüyorum

Eşimi Salsalar derken özel değilse ne demek istedin cnm? İşden dolayı mı yada başka bir sebep mi?

Gözün aydın canım. Benim ne zaman bitecek acaba 2 ilaç alıyorum ama kusmalarım devam. Çok yoruldum, bebek artık kandan beslenmiyormuş, yemem gerek ama olmuyor, çok üzülüyorum
Geçer inşallah canım seninde bir an önce zor biliyorum ben de öyleydim yesem olmuyordu yemesem olmuyordu bu haftadan itibaren daha iyiyim enerjim de daha iyi önceden her boşlukta uyuyasım geliyordu. Canım hiç bir şey yapmsk istemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…