2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim odayı halam alcak eşim kamerayıda almış bende ucuza düşürmezsem almıyorum inan ilk 6 aylıkken çok çabuk küçülüyormuş çok para vermem kıyafete çok dışarı bile çıkaramıcaz kış ama yazın Allah izin verirse palazlanmış olcak 10 aylıkken biraz kendini gösteren şeyler alırım şimdi kusucak sıçacak günde 4-5 kere en az üst değiştircekmişiz

Kızlar bez stoklarken hangi numaralardan ne kadar almak stoklamak lazım ya aramızda başlayanlar var mı stoklamaya

Sen yaparsın ben inanıyorum, bir ıkınmada fıt diye doğuracaksın. inşallah minnoşum.

O bebe bir şekilde çıkacak oradan.

E onlar hazırsa al tabi bebeğim biraz da bez al, bol bol şeaapacakları için bez önemli.

Evet kıyafetleri ben de 9-12 aylık alacağım çoğunu, mendilleri unutma, çok mendil annecim.

E onlar hazırsa al tabi bebeğim biraz da bez al, bol bol şeaapacakları için bez önemli.

Evet kıyafetleri ben de 9-12 aylık alacağım çoğunu, mendilleri unutma, çok mendil annecim.
Bimden 10 tane ağız mendili aldım yok bez almıcam ben neye tahriş yapcağını bilmiyorum o riske girmicem bebeğim her şeyi olduktan sonra bi bezi alırız o anlık ihtiyaca göre

Bimden 10 tane ağız mendili aldım yok bez almıcam ben neye tahriş yapcağını bilmiyorum o riske girmicem bebeğim her şeyi olduktan sonra bi bezi alırız o anlık ihtiyaca göre
Anladım yavrum. Prima benim gözümde süper kahraman gibi oldu, risksiz gibi duruyor, inşallah öyledir yoksa yanarım çünkü daha alacağım. Bir de her değişimde pişik kremi sürmeyi planlıyorum.

Anladım yavrum. Prima benim gözümde süper kahraman gibi oldu, risksiz gibi duruyor, inşallah öyledir yoksa yanarım çünkü daha alacağım. Bir de her değişimde pişik kremi sürmeyi planlıyorum.
Benim minik gider prima alırım sleepy e götü uyar çıldırırım ben bepantene pişik kremi stoklarım ve ıslak mendil ama bez çok riskli aman bebeğim her şeyini hazır etcez emersede sadece bezi olcak onuda Allah güç versin o an alınır

Oyle bir deger yok malesef. Ense kalinligi 0.9 çıkmıştı. Burnuna bakamadi çünkü poposu dönüktü
Oyy minişim benim, ense kalınlığı çok iyi esas fikri o veriyor zaten içiniz rahat olsun ultrasonda başka sorun çıkardı zaten sorun olsa

Ahahahhh Doğmadan laf sokuyor çocuğa huysuz ana.

Ben de toplamda üç paket alacağım bebeğim, gerisi doğduktan sonra inşallah.

Deminden beri ağlıyorum, doğumdan sonra bebeğimle alındığımız odada hayal ettim de kendimi.

Ben de tlcde hamile olduğumu bilmiyordum izleyip izleyip ağlardım ahahhahs

Ben de tlcde hamile olduğumu bilmiyordum izleyip izleyip ağlardım ahahhahs
Ağlamalı zırlamalı filmlere dizilere olsa neyse, oturdun obeziteye mi ağladın yoksa.

Obezite ile savaşan insanlar hep dualarımdadır, allah yardımcıları olsun, bu da dip not.

İnsanlık ölmüş ya insan en azından teklif eder yalandan yapayım der yok. Ramazan ayında da evlerine misafir almıyorlar valla pes nasıl bereketleri oluyor anlamıyorum. Pandemiyi bahane ettiler şimdi gerçek yüzleri çıktı ortaya. Amaan iyi oldu kim bana ne yaptıysa ben de onu yaparım bundan sonra. önceki yaptıklarım da bana kalsın.

Eşimi salsalar yardımcı olacak da salmıyorlar

Kizlar, abim Turkiye ye gelicek onumuzdeki hafta.
Sizin hamilelik , bebek , uyku egitimi vs ilgili okuyup begendiginiz kitaplar var mi ?
Abim gelmisken getirebilir bana .
Bu kitap canım belki yurtdışında vardır amerikada çalışma yapan türk bir kadın yazmış

Eklentiler

• 6CC77C7B-1484-44F8-9C5A-949D1FB1E63E.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 56
Bende prima düşünüyorum etrafımdan önerilerde prima ve sleepy bionatural canımcım ama primada parfumlu diye duymuştum sanırım o kafama takılıyor

Bende prima düşünüyorum etrafımdan önerilerde prima ve sleepy bionatural canımcım ama primada parfumlu diye duymuştum sanırım o kafama takılıyor
Bebitom başka marka kalmadı hepsi sızdırıyor pişik yapıyor, tecrübeli annelerin söylediklerine göre en garantisi prima.

Tabii her bebeğin teni özel, hangisini sevecek bilemiyoruz ama o parfüm olayından haberim yoktu kesin mi acaba araştıralım bir.

Alın yazımızda balayının hiçbir şekli yok galiba Diloşum.

Aktif kanama olursa giderim minnoşum, hapşırdığımda geliyor durağan bir kanama var, ama normalmiş işte.
Aklında bulunsun diye dedim kuzum, ablam bi kere yaşamıştı kanaması durmuyordu tamponla kaç gün durdurmaya çalıştılar bu sefer genzinden geldi. Sonra isinin ehli doktor denk geldi de 2dk da yaktı damarı çatlamış kesildi hemen.
Allah korusun yaşanmasın da aklınızda bulunsun
Hayallerimin arasından her türlü balayı fikri silineli çok oldu yavrum

Ayy Allah korusun inşallah yaşamam minnoşum ürkütücü.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, kbb aklıma gelmezdi yoksa, her şeyi doktorumuza sorup ‘normal’ cevabını aldığımız için…

Benim de yavaş yavaş silindi Diloşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…