Benim odayı halam alcak eşim kamerayıda almış bende ucuza düşürmezsem almıyorum inan ilk 6 aylıkken çok çabuk küçülüyormuş çok para vermem kıyafete çok dışarı bile çıkaramıcaz kış ama yazın Allah izin verirse palazlanmış olcak 10 aylıkken biraz kendini gösteren şeyler alırım şimdi kusucak sıçacak günde 4-5 kere en az üst değiştircekmişiz
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum İçerideki tüm kalıntıların boşalması ve o rahatlama İçin vajinal doğum en mantıklısı elbette sonrasında doğum korkusu çöreklenip vazgeçmezsem şayet
Benim odayı halam alcak eşim kamerayıda almış bende ucuza düşürmezsem almıyorum inan ilk 6 aylıkken çok çabuk küçülüyormuş çok para vermem kıyafete çok dışarı bile çıkaramıcaz kış ama yazın Allah izin verirse palazlanmış olcak 10 aylıkken biraz kendini gösteren şeyler alırım şimdi kusucak sıçacak günde 4-5 kere en az üst değiştircekmişiz
Bimden 10 tane ağız mendili aldım yok bez almıcam ben neye tahriş yapcağını bilmiyorum o riske girmicem bebeğim her şeyi olduktan sonra bi bezi alırız o anlık ihtiyaca göre
Bimden 10 tane ağız mendili aldım yok bez almıcam ben neye tahriş yapcağını bilmiyorum o riske girmicem bebeğim her şeyi olduktan sonra bi bezi alırız o anlık ihtiyaca göre
Anladım yavrum. Prima benim gözümde süper kahraman gibi oldu, risksiz gibi duruyor, inşallah öyledir yoksa yanarım çünkü daha alacağım. Bir de her değişimde pişik kremi sürmeyi planlıyorum.
Anladım yavrum. Prima benim gözümde süper kahraman gibi oldu, risksiz gibi duruyor, inşallah öyledir yoksa yanarım çünkü daha alacağım. Bir de her değişimde pişik kremi sürmeyi planlıyorum.
Benim minik gider prima alırım sleepy e götü uyar çıldırırım ben bepantene pişik kremi stoklarım ve ıslak mendil ama bez çok riskli aman bebeğim her şeyini hazır etcez emersede sadece bezi olcak onuda Allah güç versin o an alınır
Benim minik gider prima alırım sleepy e götü uyar çıldırırım ben bepantene pişik kremi stoklarım ve ıslak mendil ama bez çok riskli aman bebeğim her şeyini hazır etcez emersede sadece bezi olcak onuda Allah güç versin o an alınır
RRad__
Kötü günlerimizi kendi kendimize atlattık atlatıyoruz bizde 8 haftadır eşim ben yavrum biliyor ne çektiğimizi. Evde kadın hasta olunca evde ve evdekilerde kötü oluyor yemekleri eşim yapmaya çalıştı işte nekadar yapabildiyse neyse uzatmayım yazacak çok şey varda.. Rabbim sanada şifa versin cnm kimseden fayda yok eşinle beraber atlatırsınız bugünleri Rabbim yardım ediyor.
İnsanlık ölmüş ya insan en azından teklif eder yalandan yapayım der yok. Ramazan ayında da evlerine misafir almıyorlar valla pes nasıl bereketleri oluyor anlamıyorum. Pandemiyi bahane ettiler şimdi gerçek yüzleri çıktı ortaya. Amaan iyi oldu kim bana ne yaptıysa ben de onu yaparım bundan sonra. önceki yaptıklarım da bana kalsın.
Kizlar, abim Turkiye ye gelicek onumuzdeki hafta.
Sizin hamilelik , bebek , uyku egitimi vs ilgili okuyup begendiginiz kitaplar var mi ?
Abim gelmisken getirebilir bana .
Aklında bulunsun diye dedim kuzum, ablam bi kere yaşamıştı kanaması durmuyordu tamponla kaç gün durdurmaya çalıştılar bu sefer genzinden geldi. Sonra isinin ehli doktor denk geldi de 2dk da yaktı damarı çatlamış kesildi hemen.
Allah korusun yaşanmasın da aklınızda bulunsun
Hayallerimin arasından her türlü balayı fikri silineli çok oldu yavrum
Aklında bulunsun diye dedim kuzum, ablam bi kere yaşamıştı kanaması durmuyordu tamponla kaç gün durdurmaya çalıştılar bu sefer genzinden geldi. Sonra isinin ehli doktor denk geldi de 2dk da yaktı damarı çatlamış kesildi hemen.
Allah korusun yaşanmasın da aklınızda bulunsun
Hayallerimin arasından her türlü balayı fikri silineli çok oldu yavrum