Bende cumartesi doktora gidiyorum bakalım hem yeni doktor hem bebişimi görücem sorucam bu ağrıları bide ben magnezyum içtiğim gece uyuyamıyorum ağrıdan içmediğimde sorun yok her şeyim bi garip
Bu magnezyumdan bir sen bir de ben fayda göremedik bebeğim, ama ben zararını da görmedim, sana zararı dokunuyor değiştirir belki doktorun. Bu yeni doktorunu ben de merak ediyorum.
Bu magnezyumdan bir sen bir de ben fayda göremedik bebeğim, ama ben zararını da görmedim, sana zararı dokunuyor değiştirir belki doktorun. Bu yeni doktorunu ben de merak ediyorum.
Bende önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız bebek istiyorum ama hiç bulantı kusma filan olmadı bende o yuzden sordum kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz acaba
Bende önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız bebek istiyorum ama hiç bulantı kusma filan olmadı bende o yuzden sordum kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz acaba
Bence takvimler bulantılar gibi şeylere aldırmamak lazım.
Benim hiç bulantım olmadı, bütün takvimlere göre erkek diyordu filan ama kızım olacak Allah’ın izniyle.
Allah hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin
Bende oğlumda hiç kusmadım mide bulantımda olmadı önceliğim sağlıklı hayırlı evlat olsunda gönlümde kızdan yana bu hamileliğimde de bulantı kusma yok bilgi almak için sormak istedim kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti
Bence takvimler bulantılar gibi şeylere aldırmamak lazım.
Benim hiç bulantım olmadı, bütün takvimlere göre erkek diyordu filan ama kızım olacak Allah’ın izniyle.
Allah hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin
Amin canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benimde Bi oglum var bide hayırlısı olsun tabi ama gönlüm kızdan yana bende hiç kusma bulantı olmadı fikir amaçlı sizden bilgi almak istedim teşekkür ederim cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiniz
Amin canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benimde Bi oglum var bide hayırlısı olsun tabi ama gönlüm kızdan yana bende hiç kusma bulantı olmadı fikir amaçlı sizden bilgi almak istedim teşekkür ederim cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiniz
ben sadece 1 hafta kustum o da 8.haftadan 9.haftaya kadar yemekten sonra bulantı olmuştu daha sonra geçti zaten öncesinde de yoktu benim ilk 3 ayım rahat geçti çok şükür bence bulantıyla falan alakası yok cinsiyetin bünyeye bağlı