2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
13+6 da ögrendim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inş :)

Senin o sonucun gelmemiş miydii. Yoksa bu farklı bir test mi
Kuzu ikili test geldi düşük riskli çıktı ama 1/2500 1/3000 ler filan benim içim rahat etmedi dün kan verdim. Yani zaten kendimi tanıyorum garantici insanım bir şey varsa hazırlıksız yakalanmaktan nefret ederm en başta yaptrmam gerekirdi bu testi olasılıklar ihtimaller filan bana göre değil

Ben sana demiştim dimi sende benim gibi garanticisin

Ben sana demiştim dimi sende benim gibi garanticisin
Valla canım sorma yaaa. Keşke yaptırsaymışız bu güne kadar. Bizim doktor yurtdışındaki bi lab a göndertiyormuş dün hemşire yolladılar aldı kanımı. 6000 e patladı bize ama iç rahatlığından mühim değil. Hani genetik test yaptırmak bile daha sonucu gelmeden bi ferahlama sağladı bana
Artık ben de şey diyorum giden para olsun çocuğu çarşafa pamuklara sarar gene büyütürüm ben

Aaaa kız beni eklememiş benimde kız benim halen midem bulanıyor
11+1 kız dedi 13 de kız dedi sonra nifty sonucuda kız geldi ben halen mide bulantısı çekiyorum soğan kavurdum kusucaktım daha demin

Valla iyi ki yaptırdın ben burda çok anlattım aldırmak istemiyorsanızda yaptırın genden kaynaklı bir sürü hastalık var öncesinde önlem alınıyor para yerine konulur bak bende şimdi organ taramasına taktım peki kulağına gözüne bakılmıcak dimi benim ah şu pinpirikli hallerim

Evet dediğin çok doğru. Doğunca müdehale edilmesi gereken sorunlar olabilir belki belli mi olur ?
Organ taraması gözü kulağı derken ? Bu ayrıntılı ultrasonu mu diyorsun istersen onu da yaptırabilirsin tabi ki. Benimki yaptır dediz
Dün de hatta bi testten bahsetti dün yazmıştım adını AFP . Onun için kan verecekmişim genetik testte çıkmıyormuş o hastalık.
17+5 Te bakılacak. ayrıntılı ultrason daha sonra tabi.
Bu AFP testi mi ne sanırım üçlü testte bakılan bi değermiş öyle bir şeyler yazıyor. Omurga filan bir şeyler dedi doktor ama hiç duymadığım için hazırlıksız yakalandım aklımda kalmadı hiç

Böğğ günlerdir yemek yapamıyorum mercimek yemeği içerde pişiyor ben burda bayıldım
Ay dermanım olsa ben de yaparım aslında ama suan bulaşıklar birikti ağlamayı bırakıp güç toplaybilirsem gidip onları makineye yerleştircem
Bu hormonlar beni mahvetti için için ağlıyorum en ufak şeye

Ayrıntılı ultrason hani diyorlar ya organ tarama şimdi gözü görüyormu kulağı duyuyor mu bunlara bakamıyorlar dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…