Yavrum ben de çok tiksinmiştim çorbadan, şükrettim içince ya. Zamanla seninde çorba tiksintin geçer belki. Şehriye çorbası içebilir misin acaba?Abahahah kesin kahkaha atardım
Benim mercimek yapmaya cesaretim yok tek yaptığım domatesti ondan da tiksindim
Çevremde bi tane müslüman yok ki şu kadına bi çorba yapıp gönderelim desin
Bu kötü beslenmeyle bebişler beslenip kilo alacak mı acaba en çokta o takılıyor kafama. Ben bir de omega 3Ü de alamıyorum herşey kokuyor magnezyumu bile zor yuttum bugün
Yavrum ben 1 litreden fazla içemiyorum diye üzülüyordum 2 bardak çok az.Doktor bana kurumuşsun dedi çok su içmen lazım ama ben maksimum 2 bardak içebiliyorum. 2 gündür ayran su içeyim biraz sıvı alayım diye daha kötü oldum su içmsem iyiyim
Bende gözümü 16. Haftaya diktim ilk hamileliğimde bitmişti 16 haftada. Suyu çok içen biri değildim, şimdi hiç zaten gitmiyor zorla içiyorum birşeyler yiyebilsem susasam içerim biraz boş mideye suda gitmiyor.. Yok cnm geçicek inşallah bak yavaş yavaş vücut sinyalleri vermeye başlamış artık alıştım hormonlara diyor.. sen çorba içebilmişsin bende bak 2 gündür azar azar yiyorum.. Yanlız kırmızı çizgim soğan ona tahammülüm yok çok fena yapıyorYa sende mi bendensin.2 hafta sonra(16.haftada) bitmezse ben inanmıyorum sonrasında geçeceğine. Gücüm kalmadı.
Su içebiliyor musun? Bu konuda biraz zorlamamız lazım. Ben hep dolaba koyuyorum suyu, soğuk olmazsa içemiyorum.
Şehriyeden tiksindim aslında bi kaç kere içtiğim için sıkıldım da hem.Yavrum ben de çok tiksinmiştim çorbadan, şükrettim içince ya. Zamanla seninde çorba tiksintin geçer belki. Şehriye çorbası içebilir misin acaba?
Boşver başkası getirmesin, hem miden bulanır hem ben yağsız yaptım onlar çok yağ koyabilirler. Senin yiyebileceğin gibi yapman lazım.
Yeme içme yüzünden çok vicdan azabı çekiyorum ben de ama bebekler öyle ya da böyle kilo alırlar diye düşünüyorum, annem 9 ay kusmuş, ben tombik doğmuşum.
Soğuk içebiliyorum ama içmeye korkuyorum su çok içtiğim gün kötü oluyorumYavrum ben 1 litreden fazla içemiyorum diye üzülüyordum 2 bardak çok az.Bana sen söylemiştin suyu soğuk iç diye, artık soğuk da mı içemiyorsun?
Amin inşallah kuzummSorma aşkım ya benim hep aklımda o günler ve gerçekten çok duygusalşimdi ikimizinde oğluşu oluyor Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Yavrum biliyorsun şuan annemin oradayım burası küçük yer doktor muayenesi 150 tahliller 200 tuttu. Burda bile pahalanmis hersey. Ki hatayda randevu 250 tahliller 350 tutmuştu. Allah sonumuzu hayır etsin ya devlete gidecektim 2 hafta kadar dolu sıra. Hersey o kadar pahalı kiEşimle beraber dahiliye randevumuz vardı, hastaneye 1050 tl bıraktık. Bebeğimin rızkını hastane yiyor çıldırıyorum, mecbur sınırlayacağız bebeğim.
İnşallah bebeğim, şöyle yavaş yavaş azalsa 16.haftanın bitmesiyle ilaç içmeden bulantısız bir güne uyansak.Bende gözümü 16. Haftaya diktim ilk hamileliğimde bitmişti 16 haftada. Suyu çok içen biri değildim, şimdi hiç zaten gitmiyor zorla içiyorum birşeyler yiyebilsem susasam içerim biraz boş mideye suda gitmiyor.. Yok cnm geçicek inşallah bak yavaş yavaş vücut sinyalleri vermeye başlamış artık alıştım hormonlara diyor.. sen çorba içebilmişsin bende bak 2 gündür azar azar yiyorum.. Yanlız kırmızı çizgim soğan ona tahammülüm yok çok fena yapıyor
Balayı yokmuş ben bunu anladım bende aynı durumdayım. Kanama yok ama baş ağrısı tiksinme kasık ağrıları of ofEvet normalmiş, baş dönmem ve halsizliğim arşa yükseldi, çarpıntım coştu kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor en ufak hareketimde, bulantım geçmiyor akşama kadar öğürüyorum, otururken bile kasık ve vajinal batmalar yizünden çığlık atıyorum. Hepsi normal olsa kaç yazar anam ağlıyor anaaam. Sinirlerim çok bozuk.
Çok üzülüyorum.Yavrum biliyorsun şuan annemin oradayım burası küçük yer doktor muayenesi 150 tahliller 200 tuttu. Burda bile pahalanmis hersey. Ki hatayda randevu 250 tahliller 350 tutmuştu. Allah sonumuzu hayır etsin ya devlete gidecektim 2 hafta kadar dolu sıra. Hersey o kadar pahalı ki
Alın yazımızda balayının hiçbir şekli yok galiba Diloşum.Balayı yokmuş ben bunu anladım bende aynı durumdayım. Kanama yok ama baş ağrısı tiksinme kasık ağrıları of of
Kanaman çok olursa veya sıklasırsa kuzum KBB uzmanları damar catladiysa yakıyorlar. Gebelikte yapıyorlar mı bilmiyorum ama aklında bulunsun
Ayy valla şu 8 10 haftaları anlatmaya kelimeler yetmez. Ben 2,5 kilo verdim.. Allah'ın izniyle az kaldı..İnşallah bebeğim, şöyle yavaş yavaş azalsa 16.haftanın bitmesiyle ilaç içmeden bulantısız bir güne uyansak.
Aslında çorbadan sonra umudum arttı gerçekten. Soğaaann başından beri beni de mahvediyor 5. Haftadan bu yana eve soğan girmedi, akşam üzeri etraftan kavrulan soğan kokuları yayılıyor, evde öğüre öğüre bir hal oluyorum.
Dayanamadım 184 tl ye 11 parça aldımBebek bakım örtüsü aldım ben de.
Ne aldın de bakayım? Ben onları iptal ettim trendyoldan daha uygun fiyata bulup aldım.Dayanamadım 184 tl ye 11 parça aldım
Altındaki fiyatlara bakma toplam 184 tl ye aldım 3 saat boyunca hepsi indiNe aldın de bakayım? Ben onları iptal ettim trendyoldan daha uygun fiyata bulup aldım.
Hele bunların minnoşluğuna.Altındaki fiyatlara bakma toplam 184 tl ye aldım 3 saat boyunca hepsi indi
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorumİstersen kus bebeği.Hiç gülecek halim yoktu çok yaşa ya.
Vajinal dikiş beni daha çok korkutuyor ne bileyim. Ama yapabilen herkes vajinal doğum yapmalı tabii.
Çok takılma şimdiden, son iki ay hep onu düşüneceğiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?