2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yavrum ben de çok tiksinmiştim çorbadan, şükrettim içince ya. Zamanla seninde çorba tiksintin geçer belki. Şehriye çorbası içebilir misin acaba?

Boşver başkası getirmesin, hem miden bulanır hem ben yağsız yaptım onlar çok yağ koyabilirler. Senin yiyebileceğin gibi yapman lazım.

Yeme içme yüzünden çok vicdan azabı çekiyorum ben de ama bebekler öyle ya da böyle kilo alırlar diye düşünüyorum, annem 9 ay kusmuş, ben tombik doğmuşum.

Bir tane cinsiyet tahmini yapan arkadaş vardıı nicki neydi jane ile başlıyordu

Doktor bana kurumuşsun dedi çok su içmen lazım ama ben maksimum 2 bardak içebiliyorum. 2 gündür ayran su içeyim biraz sıvı alayım diye daha kötü oldum su içmsem iyiyim
Yavrum ben 1 litreden fazla içemiyorum diye üzülüyordum 2 bardak çok az. Bana sen söylemiştin suyu soğuk iç diye, artık soğuk da mı içemiyorsun?

Bende gözümü 16. Haftaya diktim ilk hamileliğimde bitmişti 16 haftada. Suyu çok içen biri değildim, şimdi hiç zaten gitmiyor zorla içiyorum birşeyler yiyebilsem susasam içerim biraz boş mideye suda gitmiyor.. Yok cnm geçicek inşallah bak yavaş yavaş vücut sinyalleri vermeye başlamış artık alıştım hormonlara diyor.. sen çorba içebilmişsin bende bak 2 gündür azar azar yiyorum.. Yanlız kırmızı çizgim soğan ona tahammülüm yok çok fena yapıyor

Şehriyeden tiksindim aslında bi kaç kere içtiğim için sıkıldım da hem.

Ay yok zaten istemem güzel yapan yok ki benim gibi çok açık renk yapıyorlar ben öyle içemiyorum rengi güzel olmalı bir de ben normalde de mercimek sevmem ezogelin daha iyi yarın denesem mi limonlu dedin canım çekti belki içebilirim

Benim annem kusmamış ama pek sağlıklı beslendiği de söylenmez sürekli gözleme yiyordum dedi 6 kiloya yakın doğmuşum

Eşimle beraber dahiliye randevumuz vardı, hastaneye 1050 tl bıraktık. Bebeğimin rızkını hastane yiyor çıldırıyorum, mecbur sınırlayacağız bebeğim.
Yavrum biliyorsun şuan annemin oradayım burası küçük yer doktor muayenesi 150 tahliller 200 tuttu. Burda bile pahalanmis hersey. Ki hatayda randevu 250 tahliller 350 tutmuştu. Allah sonumuzu hayır etsin ya devlete gidecektim 2 hafta kadar dolu sıra. Hersey o kadar pahalı ki

İnşallah bebeğim, şöyle yavaş yavaş azalsa 16.haftanın bitmesiyle ilaç içmeden bulantısız bir güne uyansak.

Aslında çorbadan sonra umudum arttı gerçekten. Soğaaann başından beri beni de mahvediyor 5. Haftadan bu yana eve soğan girmedi, akşam üzeri etraftan kavrulan soğan kokuları yayılıyor, evde öğüre öğüre bir hal oluyorum.

R Rad__ Kötü günlerimizi kendi kendimize atlattık atlatıyoruz bizde 8 haftadır eşim ben yavrum biliyor ne çektiğimizi. Evde kadın hasta olunca evde ve evdekilerde kötü oluyor yemekleri eşim yapmaya çalıştı işte nekadar yapabildiyse neyse uzatmayım yazacak çok şey varda.. Rabbim sanada şifa versin cnm kimseden fayda yok eşinle beraber atlatırsınız bugünleri Rabbim yardım ediyor.

Balayı yokmuş ben bunu anladım bende aynı durumdayım. Kanama yok ama baş ağrısı tiksinme kasık ağrıları of of
Kanaman çok olursa veya sıklasırsa kuzum KBB uzmanları damar catladiysa yakıyorlar. Gebelikte yapıyorlar mı bilmiyorum ama aklında bulunsun

Çok üzülüyorum.

Alın yazımızda balayının hiçbir şekli yok galiba Diloşum.

Aktif kanama olursa giderim minnoşum, hapşırdığımda geliyor durağan bir kanama var, ama normalmiş işte.

Ayy valla şu 8 10 haftaları anlatmaya kelimeler yetmez. Ben 2,5 kilo verdim.. Allah'ın izniyle az kaldı..

Ne aldın de bakayım? Ben onları iptal ettim trendyoldan daha uygun fiyata bulup aldım.
Altındaki fiyatlara bakma toplam 184 tl ye aldım 3 saat boyunca hepsi indi

Eklentiler

• 9D08D402-4266-4AA2-A0F6-CE5CFDF8DEA9.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 3C78D9FD-7A39-46FE-BC1A-5A69A137E776.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 3F21DF67-C2BA-47A8-A6AF-B3FEB0D062CD.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 6C26966A-1EAD-4C7B-9F42-92B3E649064E.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 850B4386-9F88-483C-BB7D-4FDADBCADB37.webp
    17 KB · Görüntüleme: 60
  • 3F46B5A6-0AAF-4F70-8805-D0A6133E0BA7.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar, abim Turkiye ye gelicek onumuzdeki hafta.
Sizin hamilelik , bebek , uyku egitimi vs ilgili okuyup begendiginiz kitaplar var mi ?
Abim gelmisken getirebilir bana .

Altındaki fiyatlara bakma toplam 184 tl ye aldım 3 saat boyunca hepsi indi
Hele bunların minnoşluğuna. Hepsi birbirinden güzeeel hele o ayakları kurbağalıı. Güzel günlerde giysin inşallah minik minnoş.

Ben kıyafet işini son aya bırakacağım sanırım bebeğim. Zaten cinsiyeti de anca o zaman öğreniriz.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum İçerideki tüm kalıntıların boşalması ve o rahatlama İçin vajinal doğum en mantıklısı elbette sonrasında doğum korkusu çöreklenip vazgeçmezsem şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…