Kuzu ikili test geldi düşük riskli çıktı ama 1/2500 1/3000 ler filan benim içim rahat etmedi dün kan verdim. Yani zaten kendimi tanıyorum garantici insanım bir şey varsa hazırlıksız yakalanmaktan nefret ederm en başta yaptrmam gerekirdi bu testi olasılıklar ihtimaller filan bana göre değil
Ben sanki sende nifty yaptırdın diye hatırladım o yüzden sordum. İyi yaptırmıssım tabi için nasıl rahat edecekse. Hiç bir sorun çıkmaz umarıım güzel sonuçlar alırsıın
Ben sanki sende nifty yaptırdın diye hatırladım o yüzden sordum. İyi yaptırmıssım tabi için nasıl rahat edecekse. Hiç bir sorun çıkmaz umarıım güzel sonuçlar alırsıın
ben sadece 1 hafta kustum o da 8.haftadan 9.haftaya kadar yemekten sonra bulantı olmuştu daha sonra geçti zaten öncesinde de yoktu benim ilk 3 ayım rahat geçti çok şükür bence bulantıyla falan alakası yok cinsiyetin bünyeye bağlı
Ben direk kız hissediyorum ya rüyalarımda da kız çocugu gördüm hep. Bir de 12. Hafta kontrolünde kendisini saklayınca dedim kesin kız bu. Kız çocukları saklıyormus kendini cünkü Doktor da hiç bi fikirde bulunmadıı mecbur 16. Haftayı bekliycez
Memeden kesme filan dedin de biz şimdi nasıl yapıcaz oda kaç kerece olacak altını nasıl temizlicez ek gıdada önce ne vericez acıktığını nasıl anlıcaz belki gazı var sanıcam ama çocuk açsa kafamda deli sorular. Kitap arıyorum bulamadım düzgün bişey. bir de banyo yaptırmaktan da korkuyorum ben
Memeden kesme filan dedin de biz şimdi nasıl yapıcaz oda kaç kerece olacak altını nasıl temizlicez ek gıdada önce ne vericez acıktığını nasıl anlıcaz belki gazı var sanıcam ama çocuk açsa kafamda deli sorular. Kitap arıyorum bulamadım düzgün bişey. bir de banyo yaptırmaktan da korkuyorum ben
Yavrum ben ebebekte bir kitap gördüm, ilk bir yıl neler olacak bitecek öyle her şeye zırt pırt hastanelere taşınmayalım diye bir çocuk doktoru yazmış. Onu alalım okuyalım.