2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ben sanki sende nifty yaptırdın diye hatırladım o yüzden sordum. İyi yaptırmıssım tabi için nasıl rahat edecekse. Hiç bir sorun çıkmaz umarıım güzel sonuçlar alırsıın

Aynen cnm doğru söylüyorsun kişiden kişiye değişir hayırlısı bakalım

11+1 kız dedi 13 de kız dedi sonra nifty sonucuda kız geldi ben halen mide bulantısı çekiyorum soğan kavurdum kusucaktım daha demin
Bende sıfır bulantı kusma Allah yardımcın olsun canım inşallah bulantın biran önce biter rahatlarsın

Benim bütün hurafeleri yıktı kızım rüya,yüzük testi,tatlı yemek, çin takvimi hepsi erkek diyordu ama benim bir zillim olcak

Ben direk kız hissediyorum ya rüyalarımda da kız çocugu gördüm hep. Bir de 12. Hafta kontrolünde kendisini saklayınca dedim kesin kız bu. Kız çocukları saklıyormus kendini cünkü Doktor da hiç bi fikirde bulunmadıı mecbur 16. Haftayı bekliycez

Senin kaynananın haberi var mı, bebeleri 2 yaşından sonra kesmek gerekir memeden. Söyle de kessin bir zahmet.
Memeden kesme filan dedin de biz şimdi nasıl yapıcaz oda kaç kerece olacak altını nasıl temizlicez ek gıdada önce ne vericez acıktığını nasıl anlıcaz belki gazı var sanıcam ama çocuk açsa kafamda deli sorular. Kitap arıyorum bulamadım düzgün bişey. bir de banyo yaptırmaktan da korkuyorum ben

Yavrum ben ebebekte bir kitap gördüm, ilk bir yıl neler olacak bitecek öyle her şeye zırt pırt hastanelere taşınmayalım diye bir çocuk doktoru yazmış. Onu alalım okuyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…