2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nekadar emzirdin canım?

Ailesi canım oğullarının evli olduğunu kabullenmediler de hala
Anladım cnm Allah Akıl Fikir Versin diyecek birşey yok hayır mübarek günde.. Hiçbirimizin evliliği girdiği aile dört dörtlük değil işte iyi kötü geçinmeye çalışıyoruz iyi günlerin hatrına..

Normal doğum mu hepsi canım

Ben hep diyorum zerdüştlere denk geldim diye yok böyle bir ırk
İmtihan hepsi imtihan Ya bide bana denk gelenleri yazsam neyse günaha girmek istemiyorum Çok derin konular gerçekten,,Bazılarımız Bazılarımızla sınanıcağız işte

Nekadar emzirdin canım?
1 sene emzirdim ama sağmaya devam edip ek gıdada kullanıyordum. bu minigi yeni sütten kesmek zorunda kaldim prilam kullanıyorum emzirirken kullanılmıyor çünkü bulantidan duramıyorum. Ama meme yi hergun gelip istiyor bakalım bulantilar gecerse sogumasin diye emzirmeye devam ederim iaterse devam eder sutum kesilmedi hala.
Normal doğum mu hepsi canım
Hepsi normal çok hızlı doğum oldu hepsi doktorum benim en iyi hastamsin diyor

Maşallah inşallah bunu da sağlıkla alırsın kucağına

Ya 11 12.hafta başladılar öğrenmeye, bizde tık yok, cuma göstermezse 20.haftaya kadar gitmeyeceğim canım sıkılıyor öğrenmeden dönünce.

Sen de inşallah erkenden öğrenirsin bu sefer, yazık sana kıyamam. Ne çekmişsin. Ama gerçekten zor ya öğrenmeden dönmek, tadı tuzu kaçıyor insanın.

Valla benim kız 11+0 da bi açtı her şeyi o günden beri kapamadı
Kuzu diğer anne gruplarını takip et bence. ben aralıktan itibaren takip ediyorum cok cok faydalı bilgiler geliyor. Favorilere ekliyorum bi ajanda tutuyorum arada oraya not ediyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…