2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel anne adayları
Bebegim olduğu için çok aktif olamiyorum okuyorum, 4 dis birden patlattı bebişim.
Dun doktor kontrolüm vardı 11+4 acaba cinsiyet için tahmini olan olur mu heyecan yaptım.

Oda yalan 11. Hafta kendini gösteren bi kız benimki rüyalar hamilelikte o konuda tersine çıkıyormuş biyerde okudum bana erkek doğdu

Benim keseciğime benziyor hiç anlamam ama kız bence
Ben de öyle benzettim ya çarşamba yine kontrolüm var, plasenta previa varmış kanamam var sık gidiyorum bu sebeple erkenden cinsiyeti öğrenebilsem bari 20 haftadan once hic öğrenemedim cinsiyeti

Oda yalan 11. Hafta kendini gösteren bi kız benimki rüyalar hamilelikte o konuda tersine çıkıyormuş biyerde okudum bana erkek doğdu
Ben rüyamda leopar tulumlu beni emmeyi reddeden bir kız bebek görmüştüm, herhalde erkek emmeyi reddetti falan diye düşünmüştüm. Gerçekten yeni doğan seti leoparliydi ve 2 ay beni emmedi hep reddetti şimdi yaşına girdi hamileyim ve meme diye dolanıyor. Benim rüyam tam tuttu. Bu bebiste hiçbirşey görmedim daha

Ben de öyle benzettim ya çarşamba yine kontrolüm var, plasenta previa varmış kanamam var sık gidiyorum bu sebeple erkenden cinsiyeti öğrenebilsem bari 20 haftadan once hic öğrenemedim cinsiyeti
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın kanamaları

Benimki 12. Haftada gösterdi
20. Haftada öğrendiğinizde cinsiyeti neydi peki genelde kızlar saklar derler de

Kızlar ben şimdi duşta gördüm meme uçlarımın içinde böyle beyazımsı sarımsı sümük gibi şeyler var meme ucunun çatlak gibi oluyor ya ne o öle

Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın kanamaları

Benimki 12. Haftada gösterdi
20. Haftada öğrendiğinizde cinsiyeti neydi peki genelde kızlar saklar derler de
Benim 4. Bebeğim
Ilk bebegim 24. Haftaya kadar erkek denildi en son ayrıntılı ultrasonda bir başka doktor kız demişti.
2 bebeğim 20. Haftada kız
3. Bebeğim 21. Haftada kız
Bir ümit işte heves ediyorum cinsiyeti öğrensem de birseyler alsam minik minik aylarca bekliyorum

Ben anıtkabirde oynayan sarı saçlı erkek çocuğu gördüm kızım oluyor bende sorun var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…