Yavrum ben ebebekte bir kitap gördüm, ilk bir yıl neler olacak bitecek öyle her şeye zırt pırt hastanelere taşınmayalım diye bir çocuk doktoru yazmış. Onu alalım okuyalım.
Merhaba güzel anne adayları
Bebegim olduğu için çok aktif olamiyorum okuyorum, 4 dis birden patlattı bebişim.
Dun doktor kontrolüm vardı 11+4 acaba cinsiyet için tahmini olan olur mu heyecan yaptım.
Ben direk kız hissediyorum ya rüyalarımda da kız çocugu gördüm hep. Bir de 12. Hafta kontrolünde kendisini saklayınca dedim kesin kız bu. Kız çocukları saklıyormus kendini cünkü Doktor da hiç bi fikirde bulunmadıı mecbur 16. Haftayı bekliycez
Ben de öyle benzettim ya çarşamba yine kontrolüm var, plasenta previa varmış kanamam var sık gidiyorum bu sebeple erkenden cinsiyeti öğrenebilsem bari 20 haftadan once hic öğrenemedim cinsiyeti
Ben rüyamda leopar tulumlu beni emmeyi reddeden bir kız bebek görmüştüm, herhalde erkek emmeyi reddetti falan diye düşünmüştüm. Gerçekten yeni doğan seti leoparliydi ve 2 ay beni emmedi hep reddetti şimdi yaşına girdi hamileyim ve meme diye dolanıyor. Benim rüyam tam tuttu. Bu bebiste hiçbirşey görmedim daha
Ben de öyle benzettim ya çarşamba yine kontrolüm var, plasenta previa varmış kanamam var sık gidiyorum bu sebeple erkenden cinsiyeti öğrenebilsem bari 20 haftadan once hic öğrenemedim cinsiyeti
Benim 4. Bebeğim
Ilk bebegim 24. Haftaya kadar erkek denildi en son ayrıntılı ultrasonda bir başka doktor kız demişti.
2 bebeğim 20. Haftada kız
3. Bebeğim 21. Haftada kız
Bir ümit işte heves ediyorum cinsiyeti öğrensem de birseyler alsam minik minik aylarca bekliyorum
Ben rüyamda leopar tulumlu beni emmeyi reddeden bir kız bebek görmüştüm, herhalde erkek emmeyi reddetti falan diye düşünmüştüm. Gerçekten yeni doğan seti leoparliydi ve 2 ay beni emmedi hep reddetti şimdi yaşına girdi hamileyim ve meme diye dolanıyor. Benim rüyam tam tuttu. Bu bebiste hiçbirşey görmedim daha