Benim 4. Bebeğim
Ilk bebegim 24. Haftaya kadar erkek denildi en son ayrıntılı ultrasonda bir başka doktor kız demişti.
2 bebeğim 20. Haftada kız
3. Bebeğim 21. Haftada kız
Bir ümit işte heves ediyorum cinsiyeti öğrensem de birseyler alsam minik minik aylarca bekliyorum
Benim 3. Bebiş plasenta karnın on duvarındaymış ve o araya saklanmisti, doktor dürtüyordu cihazla bu rahatsız olup takla atıyordu aynı pozisyona geliyordu 21. Hafta da zar zor öğrenebildik doğmadan birkaç hafta önce de resmini alabildik yüzünün yani böyle bir cimcime yoktur başka şimdi de öyle kök sokturuyor bize
Sonraki kontrolün ne zaman yakın mi gösterecektir inşallah.
Benim 3. Bebiş plasenta karnın on duvarındaymış ve o araya saklanmisti, doktor dürtüyordu cihazla bu rahatsız olup takla atıyordu aynı pozisyona geliyordu 21. Hafta da zar zor öğrenebildik doğmadan birkaç hafta önce de resmini alabildik yüzünün yani böyle bir cimcime yoktur başka şimdi de öyle kök sokturuyor bize
Sonraki kontrolün ne zaman yakın mi gösterecektir inşallah.
Yok yok değil her hamile de oluşuyor kiminse dışarı yansıyor kiminde doğum öncesi kiminde doğum sonrasında. Benim bebeklerimde erkenden oluşuyor göğüs uçlarim beyaz sarımsı tüm delikler doluyor. Doktorum anlatmıştı bana normal olduğunu dokunma demişti.
Dayanamadim ki hele 3 bebekte de kk uyesiydim arkadaşlarım hep öğreniyor ben süklümpuklum dönüyorum en son doğunca öğrencem galiba demeye başlamıştım. Erken öğretmenlere acayip imreniyorum ne büyük şans bu bebekte doktoruma 9. Haftada dedim nolur bu kez erken öğrenelim en erken ne zaman öğrenebiliriz dedim 12. Haftada deneriz şansımızı dedi
Normal şartlarda 14. Haftadan sonra öğreniliyor muhtemelen öğrenirsin bebisin benimki gibi değilse