2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasılsınız
Ben bugün kontrolden çıktım, bebis 164 gram çıktı bacak boyu, gövde iki gün ilerde
Başı da nerdeyse 1 hafta ileri çıktı doktor bi sorun yok dedi, inşallah yoktur yuvarlak yüzlü olacak dedi
Ultrasonda direk pipiyi gösterdi şebek
Uzun uzun konuştuk anlattı bi sorun yok şükür. Bi daha 5 hafta sonra detaylı ultrason için gidicem, o zaman çağırdı.
Bacaklarını çapraz yapmış oturuyordu Birbasak Sen geldin direk aklıma aynı dediğin pozisyona geldi
Sonra da yüz üstü yattı bildiğiniz secde ediyor gibi yüzünü de kesesine sürüyordu sağ sol yaparak

Yaa çok heyecanlı bende istiyorum gitmek bendeee çok tatlı duruyor sipaciklar

Yemeklerle aran nasıl çorbadır etli yemeklerdir. Ispanak, et, çiğ kuruyemişlrr, avakoda bebeklere kilo aldırmıs hoş çocukların kilo alması için erken ama miden bulanmayacaksa en azından vitaminli bunlar
5.haftadan bu yana bir defa çorba içebildim, et yemeklerinin fotoğrafına bile bakamıyorum, ama kuruyemiş yiyorum minnoşum. Çok şükür ki.

Çok şükür minnoşum her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ağrılarını sızılarını da konuştun mu? Yoksa unuttun mu?

Doya doya baktın mı aslan parçasına. Ne güzel arda pozisyon değiştirmiş, akıllı bıdık.

Haber bekliyorum hayırlısı ile bir erkek haberi hemde ayy fındık ya sakladı kendini
Ayy annem kız bebek için ceket örnekleri almış, böyle anne kız kombini yapmalık, içim eridi bir an. Kızdım ama biraz, niye bebek kızmış gibi davranıyorsun diye.

Ayy annem kız bebek için ceket örnekleri almış, böyle anne kız kombini yapmalık, içim eridi bir an. Kızdım ama biraz, niye bebek kızmış gibi davranıyorsun diye.
Ben erkek istiyorsun gibi hatırlıyorum seni değil mi niyeyse senin bebiş erkek gibi geliyor bana son dört gün bende cumartesi ye kadar üç hadtayi doldurmuş olacağım 16+5 olacak artık insallah net öğrenirim

Kızlar fetal DNA testini tam hangi günde yaptırdınız? Bir de önereceğiniz bir laboratuvar var mı? Ben Acıbandem hastanesine gidiyorum. Üzerine komisyon koydukları için baya pahalıya geliyor.

Bulanti bilekligini bende denemistim canim caresizlikten ama bende ise yaramadi insallah sende yarar
Bu arada hem sen hem de Birbasak icin soylemis olayim gecen gittigimde doktoruma yiyebildigim seylerin sayisinin sinirli oldugunu, genelde karbonhidrat agirlikli beslenebildigimi, sut ve et urunlerini gormeye dahi dayanamadigimi soyledim endiseliyim artik 12.haftayi geciyorum bebegi besleyememekten korkuyorum da dedim. 1 ay agzina tek lokma sokmasan bebek buyuyecegi kadar buyur dert etme dedi, vucudun iceriden yakar gerekirse sana zarar verir bebegini besler endiselenmene gerek yok dedi.
Tabii ki bizde elimizden geldigince beslenmek isteriz ama olmayinca olmuyor maalesef. Benim icim rahat artik sizinde rahat olsun❤

Ben erkek istiyorsun gibi hatırlıyorum seni değil mi niyeyse senin bebiş erkek gibi geliyor bana son dört gün bende cumartesi ye kadar üç hadtayi doldurmuş olacağım 16+5 olacak artık insallah net öğrenirim
Allah canınızı almasın kız. Erkek hissediyorum diyorum haftalardır, erkek istiyorum demedim hiç.

Aslında ikisinden de istiyorum.

Sen benden 1 hafta öndeymişsin kız, ben cuma günü 15+4 olacağım, artık nettir beybisi, bacaklarını kilitlemezse öğrenirsin.

Yine çoğunu unuttum
Allah razı olsun canım kasık ağrılarını sordum plesanta bebisin ustundeymis, bi sıkıntın yok. Ağrın olduğunda bi kendini yokla düşün üsüttüm mü ayağımı mi ıslattım ne zaman tuvalete çıktım vs. Diye dedi.
Baktım valla parmaklarını bile gördüm el sallıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…