2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim eşim 1.87 görümce 1.85 ben 1.60 ortalama olursa normal hir şey çıkar ona takılma patiksiz al her şeyi çorap patikle kapatırsın ilk zamanlar boy değilde kilo daha etkili

Zorluyorum kusuyorum. Süt yumurta zaten normalde de tüketemez kusardım şimdi yanına yaklaşamıyorum, ne olacak bilmiyorum canım sıkılıyor.
Ben bugün bulantı bilekliği alıp taktım. Umarım işe yarar. Kimi çok faydasını görmüş, kimi işe yaramadı attım demiş. Ama her şeyi deniyorum artık. Bir de bi doktor dün katı ile sıvıyı aynı anda tüketmeyin, midede bulamaç olur dedi. Bugün onu da deniyorum.

Ben 6 kiloya yakın doğmuşum boyumu bilmiyorum o zamanki ama bana çekerse bende yenidoğan alsam da 1 haftadan fazla giydirmem

Bir de son ay da kilosu boyu hakkında bilgimiz olur ona göre hareket edebiliriz

Ay sevindim ya Benzer durumdayız.3-6 aylıkları da ne kadar giyecekleri meçhul :)
6-9 hatta 9-12 bakmak lazım

Kahvaltıyı çaysız nasıl yapalım
Zaten kuruduk geçmiyor boğazımdan

Kızlar göbüşümde nokta nokta kırmızılıklar oluşmuş sanırım çatlıyorum

1 haftadır sürmüyordum jeli nasıl olsa karnım büyümüyor diye
Aman ihmal etmeyelim

Kahvaltıyı çaysız nasıl yapalım
Zaten kuruduk geçmiyor boğazımdan
Ben 2 aydır hiç çayla yapmadım, bir kez otelde çok canım istedi, kahvaltıda çay içtim gördüm günümü Bir daha mı tövbe. Bugün bir tenefüs simit yedim, diğer tenefüs su içtim. Okulda hiç kusmadım

Valla yapabiliyorsan harika ben çaysız lokma atamam ağzıma. Kahvaltım bittikten sonra da bi kaç bardak keyif çayı içeceğim yoksa ayılamıyorum

Erkekte de bulantısı çok olan gördüm ama kızlarda daha hassas olunuyor sanırım.
Sen kız mı istiyorsun
Çok istiyorum canım ya elim hep kız elbiselerine gidiyor, hem de en yakın arkadaş oluyor insana büyüyünce Önce sağlıklı olsun, sonra da kız olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…