Öyle mi dersin :)
Ben 175, babası 180. Dedeleri daha uzun eşimden, amcası keza öyle. Bari havlu filan alayım zıbın vs En iyisi mi 6 aylıktan itibaren almak her şeyi. Büyüğün çaresi var da küçük sıkıntı.
Benim eşim 1.87 görümce 1.85 ben 1.60 ortalama olursa normal hir şey çıkar ona takılma patiksiz al her şeyi çorap patikle kapatırsın ilk zamanlar boy değilde kilo daha etkili
Ben bugün bulantı bilekliği alıp taktım. Umarım işe yarar. Kimi çok faydasını görmüş, kimi işe yaramadı attım demiş. Ama her şeyi deniyorum artık. Bir de bi doktor dün katı ile sıvıyı aynı anda tüketmeyin, midede bulamaç olur dedi. Bugün onu da deniyorum.
Canım ilk etapta 2-3 yenidoğan al 15 gün onları giyiyorlarmış ben çok araştırdım tabi genlerde 5 kilo sürekli doğmadıysa sizin ben 0-3 ay 3-6 ay eşit aldım sürekli kusma alt değiştirme nedeniyle ama ben çok ucuz olmazsa almıyorum yazık ilk zamanlar okadar az giycekler ki çıtçıtlı body al bol bol 3-6 ay iri bebek olursa ilk 3 ay giydirirsin
Bizde de durumlar aynı ben 1.76 eşim 1.93 kaç cm çıkacak çocuk herkeste merak konusu yenidoğan takımlarını ilk bir hafta giyebiliyorlar zaten belki o kadar bile giyemezler çoğunluk 3-6 alırım gibi bende ilk zamanlar İçin
Ben bugün bulantı bilekliği alıp taktım. Umarım işe yarar. Kimi çok faydasını görmüş, kimi işe yaramadı attım demiş. Ama her şeyi deniyorum artık. Bir de bi doktor dün katı ile sıvıyı aynı anda tüketmeyin, midede bulamaç olur dedi. Bugün onu da deniyorum.
Ben 2 aydır hiç çayla yapmadım, bir kez otelde çok canım istedi, kahvaltıda çay içtim gördüm günümü Bir daha mı tövbe. Bugün bir tenefüs simit yedim, diğer tenefüs su içtim. Okulda hiç kusmadım
Ben 2 aydır hiç çayla yapmadım, bir kez otelde çok canım istedi, kahvaltıda çay içtim gördüm günümü Bir daha mı tövbe. Bugün bir tenefüs simit yedim, diğer tenefüs su içtim. Okulda hiç kusmadım
Çok istiyorum canım ya elim hep kız elbiselerine gidiyor, hem de en yakın arkadaş oluyor insana büyüyünce Önce sağlıklı olsun, sonra da kız olsun çok istiyorum