2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım bir umut taktım bakalım bileğime. Doktor bana da az peynir yesen bile bebeğe yeter demişti ama ilk 3 ay için mi demişti hatırlayamadım. İçim rahatladı sen böyle diyince

Diloşcum gözün aydın, büyümüş bir kıyma da o olmuş 163 gram

Benim ölçümler de öyle çıkıyor iki üç bazen 4 gün ilerde onlar hep değişecek hiç sorun yok şimdilik maşallah

Gözün aydıın hadi çok şüküür

Kızlar bu arada hareket ettiriyor diye çikolata üstüne vişne suyu içtim sakın aynı hatayı yapmayın sonu felaket oldu

Ay bende 1 hafta önce gittiğimde yaptım onu çikolata üstüne kayısılı meyve suyu içtim sonu felaketti ama değdi sanırım kımıl kımıl oynuyorduu hele kaydırak gibi kaç kez kaydı yukarı cıktı filan hikmeti tatlı şeyler mi bilmiyorum ama

7.haftada başladı sadece öğürme kusmadım mide ağrısı ile devam etti şu nmide bulantım az ama mide ağrım devam ediyor cnm 14.haftadayım

O da olacak bende de ağrılar hiç bitmeden devam ediyor akıntı da ondan bende üç haftayı zor geciridm bir görsem de mutlu olsam
İnşallah gittiğinde için rahatlar canım bende 3 hafta beklemiştim yine öyle böyle geçiyorda 5 hafta napicaz bakalım. Insallah seni de o kadar uzağa cagirmaz

Kayısı yine bi nevi tatlı ama biri ekşi biri tatlı olunca fena oldum fena
Evet kan şekerini yukseltiyormus ya kuzum ondan diyorlar

İnşallah gittiğinde için rahatlar canım bende 3 hafta beklemiştim yine öyle böyle geçiyorda 5 hafta napicaz bakalım. Insallah seni de o kadar uzağa cagirmaz
Uff kesin çağırır benimki de o kadar uzuna keşke her hafta gidip görsek minikleri
Sen nasılsın canım bu arada sıkıntılı günlerin geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…