2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla yapabiliyorsan harika ben çaysız lokma atamam ağzıma. Kahvaltım bittikten sonra da bi kaç bardak keyif çayı içeceğim yoksa ayılamıyorum
Ooo sen keyif bile yapıyorsun maşallah Benim canım asitli içecek istiyor deli gibi, normalde eve almam bile ama şimdi lıkır lıkır içesim geliyor

Ooo sen keyif bile yapıyorsun maşallah Benim canım asitli içecek istiyor deli gibi, normalde eve almam bile ama şimdi lıkır lıkır içesim geliyor
Bende normalde pek içmezdim kilo almamak için. Hamileliği öğrendiğimden beri 3-4 kere içtim dayanamadım
Bugünde vişne suyu içtim burnumdan geldi ama iyi serinletiyor

Vişne maden suyu karıştırıp iç güzel oluyor

Ayy onu hiç denemedim ama çok ferah geldi şimdi düşününce :) Ben eve giderken vişne suyu alıp, deneyeceğim

Benim 12+2de kıza benzetti
Bacak arası boştu 14de de kız dedi doktor
Belli olmaz benzetir ama kesin demez doktorlar
Ayy çok heyecanlı ya, çok erken belli olmuş senin de :) Çarşamba günü bacak arasına odaklanıcaz valla karnıma ağrılar giriyor YouTube da video izleye izleye uzman oldum

Ayy çok heyecanlı ya, çok erken belli olmuş senin de :) Çarşamba günü bacak arasına odaklanıcaz valla karnıma ağrılar giriyor YouTube da video izleye izleye uzman oldum
Ben 14de doktora gidince bacak arasına bakıyordu bende kız mı dedim evet dedi nerden anladın
YouTube dan diyemedim

İyi olduğumuz günün ertesi kabusu yaşamaktan bıktım
Biteceğine dair ümidim kalmadı 15 hafta olduk azalmadı bile
Bize de hamileliğin böylesi kısmetmiş bebeğim, buna da şükür, ayakta durabiliyoruz, haftalarca hastanelerde yatan hemcinslerimiz var, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Katı sıvı olayını anlamamak mümkün değil ki mideyi çalkalıyor hemen, ona dikkat ediyorum, sen de et, bilekliğin de keser umarım hiç duymamıştım onu.

Bizde de ben 175 eşim 185 çocuk artık ne olur bilmiyorum bende bişey alırken emin olamiyorum geçen iki zıbın aldım o kadar

Zorluyorum kusuyorum. Süt yumurta zaten normalde de tüketemez kusardım şimdi yanına yaklaşamıyorum, ne olacak bilmiyorum canım sıkılıyor.

Yemeklerle aran nasıl çorbadır etli yemeklerdir. Ispanak, et, çiğ kuruyemişlrr, avakoda bebeklere kilo aldırmıs hoş çocukların kilo alması için erken ama miden bulanmayacaksa en azından vitaminli bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…