Çok istiyorum canım ya elim hep kız elbiselerine gidiyor, hem de en yakın arkadaş oluyor insana büyüyünce Önce sağlıklı olsun, sonra da kız olsun çok istiyorum
Bende normalde pek içmezdim kilo almamak için. Hamileliği öğrendiğimden beri 3-4 kere içtim dayanamadım
Bugünde vişne suyu içtim burnumdan geldi ama iyi serinletiyor
Bende normalde pek içmezdim kilo almamak için. Hamileliği öğrendiğimden beri 3-4 kere içtim dayanamadım
Bugünde vişne suyu içtim burnumdan geldi ama iyi serinletiyor
Ayy çok heyecanlı ya, çok erken belli olmuş senin de :) Çarşamba günü bacak arasına odaklanıcaz valla karnıma ağrılar giriyor YouTube da video izleye izleye uzman oldum
Ayy çok heyecanlı ya, çok erken belli olmuş senin de :) Çarşamba günü bacak arasına odaklanıcaz valla karnıma ağrılar giriyor YouTube da video izleye izleye uzman oldum
Bize de hamileliğin böylesi kısmetmiş bebeğim, buna da şükür, ayakta durabiliyoruz, haftalarca hastanelerde yatan hemcinslerimiz var, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben bugün bulantı bilekliği alıp taktım. Umarım işe yarar. Kimi çok faydasını görmüş, kimi işe yaramadı attım demiş. Ama her şeyi deniyorum artık. Bir de bi doktor dün katı ile sıvıyı aynı anda tüketmeyin, midede bulamaç olur dedi. Bugün onu da deniyorum.
Bize de hamileliğin böylesi kısmetmiş bebeğim, buna da şükür, ayakta durabiliyoruz, haftalarca hastanelerde yatan hemcinslerimiz var, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Öyle mi dersin :)
Ben 175, babası 180. Dedeleri daha uzun eşimden, amcası keza öyle. Bari havlu filan alayım zıbın vs En iyisi mi 6 aylıktan itibaren almak her şeyi. Büyüğün çaresi var da küçük sıkıntı.
Yemeklerle aran nasıl çorbadır etli yemeklerdir. Ispanak, et, çiğ kuruyemişlrr, avakoda bebeklere kilo aldırmıs hoş çocukların kilo alması için erken ama miden bulanmayacaksa en azından vitaminli bunlar