2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Minnoş musun nesin sen? Beni de rahatlattı biraz çünkü elimden geleni yapıyorum ötesine gücüm yetmiyor.

Ahaha ben öyle hatırlıyorum demek ki benim aklımda niye öyle kalmış o zaman en sağlıklısı en hayırlısı olsun eşin ne istiyor

Yaa kibrit parmaklarla mı sallıyor dayanamıyorum bu kadar minnoşluğa.
Allahım esirgesin onu, hepsini.

O zaman biz sürekli üşütüyoruz hanımlar, zaten bu batmalar bana üşüttüğümde olurdu önceden.

Ayy annem kız bebek için ceket örnekleri almış, böyle anne kız kombini yapmalık, içim eridi bir an. Kızdım ama biraz, niye bebek kızmış gibi davranıyorsun diye.
Benim oğlumun kar botları vardı 1 kez giydiği onları bulduk geçen annem diyor ki bunları kız giyer şimdi bende anne daha tam belli değil kız olduğu hemen havaya girmeyelim diyorum ama bende içten içe o kadar alıştım ki kız fikrine

Evet kuzum yaa ilk kez gördüm çok istemiştim nasip oldu
Amiinn Allah cocuklarimizi bize bağışlasın
Olabilir yavrum vücut çok hassaslaşıyor

Ay sorma canım 2 3 günde bir de olsa hissetmeye başlasak biraz daha rahat bekleriz de, böyle olunca da insan içinde ne oluyor bilemiyor ki
O da olacak bende de ağrılar hiç bitmeden devam ediyor akıntı da ondan bende üç haftayı zor geciridm bir görsem de mutlu olsam

Bence de üşütme ben ne zaman ususem akıntım artıyor

Ya ya Maşallah diloşum

Evet kuzum yaa ilk kez gördüm çok istemiştim nasip oldu
Amiinn Allah cocuklarimizi bize bağışlasın
Olabilir yavrum vücut çok hassaslaşıyor
Amin minnoşumm.
Ya doktor gösteriyor bana her seferinde ama ben net göremiyorum, önceden gösterdiği her şeyi net görürdüm, cihazı mı eskiyor bu adamın acaba.

Bu doktoru sevdik sanki?

Allah gönlümüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin.
Sizin randevu ne zamann, benimki gibi gecikmiş sanki cinsiyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…