2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin minnoşumm.
Ya doktor gösteriyor bana her seferinde ama ben net göremiyorum, önceden gösterdiği her şeyi net görürdüm, cihazı mı eskiyor bu adamın acaba.

Bu doktoru sevdik sanki?
Bazen gözükmüyor yavrum ben en son gittiğimde hiç bisey anlamamıştım mesela. Doktor bana dediki biraz daha yukarı çıktığında daha güzel görünecek detaylı ultrason zamanlarına denk geliyor.
Bu doktor ablamın doktoruydu ordan biliyorum kuzum çok konuşkan çokta anlatır herseyi çok çok iyi geçti o yönden
Herkese karşı da aynı zaten konuşkan herseyini anlatıyor, her şeyimi de sordu

Diloşcum gözün aydın, büyümüş bir kıyma da o olmuş 163 gram

Benim ölçümler de öyle çıkıyor iki üç bazen 4 gün ilerde onlar hep değişecek hiç sorun yok şimdilik maşallah
Ayy evett canım
Kafasi için yüzü senin gibi yuvarlak olacak dedi bakalım bi sorun görmedi artık 5 hafta sonra detayliya iyice görürüz o zamana çağırdı
Detaylı da çok daha güzel görücez gibi

Uff kesin çağırır benimki de o kadar uzuna keşke her hafta gidip görsek minikleri
Sen nasılsın canım bu arada sıkıntılı günlerin geçti mi
Keşke canım ya dediğim gibi az hissetsek belki içimiz daha rahat olurdu. 2 3 gündür demedim ama içim o kadar kötü oldu ki bisey olmuş gibi. İnsan strese giriyor illaki
Baş ağrılarım hala gidip geliyor canım, güneşe çıkınca stresli olunca yüksek sesle konuşunca hassaslastim iyice sanki

7.haftada başladı sadece öğürme kusmadım mide ağrısı ile devam etti şu nmide bulantım az ama mide ağrım devam ediyor cnm 14.haftadayım
Bende de mide agrısı var canım baska bişey yok inşallah şu mide agrılarından kurtuluruz saglıkla al bebişi kucagına canım tesekkür ederim cevabın için

Canım beni mide baş ağrılarım oluyor malesef bende acaba birşey oldu mu korkusunu çok yaşıyorum bence normaldir

Bende 12+2 de gideceğim ikili test için hayırlısı bakalım inşallah öğrenirim bebişin cinsiyetini
Bazen diyorum benimki keşke iyice kesinleştikten sonra söyleseydi ister istemez beklenti oluştu böyle değişenleri de duydukça kesinleşince söylemeleri daha iyi bence.

Şurubu içiyor musun canım hiç iyi gelmedi mi
Bakıyorum da baş ağrıları artmış herkeste kan basincimiz yükseliyor ondan mı acaba
Şurubu iki gün içtim bıraktım şimdi yediklerime dikakt ediyorum ama ilk defa bugün prilam almadan bı deneyeyim dedim akşama kadar devam etti mide bulantim demekki dördüncü ayda da devamke

Yaa sorma içimizde bi mucize var
Sürekli işeyip duran
Ay valla başladılar artık işemeye de
Şurubu iki gün içtim bıraktım şimdi yediklerime dikakt ediyorum ama ilk defa bugün prilam almadan bı deneyeyim dedim akşama kadar devam etti mide bulantim demekki dördüncü ayda da devamke
Kuzu rennie şurup bana iyi geldi. biraz vakit tanısa mıydın kendine belki toparlardın biraz daha? Prilam biraz bünyede alışkanlık da yapıyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…