Bende önce sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız bebek istiyorum ama hiç bulantı kusma filan olmadı bende o yuzden sordum kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz acaba
Amin minnoşumm.
Ya doktor gösteriyor bana her seferinde ama ben net göremiyorum, önceden gösterdiği her şeyi net görürdüm, cihazı mı eskiyor bu adamın acaba.
Bazen gözükmüyor yavrum ben en son gittiğimde hiç bisey anlamamıştım mesela. Doktor bana dediki biraz daha yukarı çıktığında daha güzel görünecek detaylı ultrason zamanlarına denk geliyor.
Bu doktor ablamın doktoruydu ordan biliyorum kuzum çok konuşkan çokta anlatır herseyi çok çok iyi geçti o yönden
Herkese karşı da aynı zaten konuşkan herseyini anlatıyor, her şeyimi de sordu
Ayy evett canım
Kafasi için yüzü senin gibi yuvarlak olacak dedi bakalım bi sorun görmedi artık 5 hafta sonra detayliya iyice görürüz o zamana çağırdı
Detaylı da çok daha güzel görücez gibi
Keşke canım ya dediğim gibi az hissetsek belki içimiz daha rahat olurdu. 2 3 gündür demedim ama içim o kadar kötü oldu ki bisey olmuş gibi. İnsan strese giriyor illaki
Baş ağrılarım hala gidip geliyor canım, güneşe çıkınca stresli olunca yüksek sesle konuşunca hassaslastim iyice sanki
Kızlar çok yakın arkadaşımızın eşi 5 aylık hamile bugüne kadar kız demişlerdi bugünkü kontrolde erkek demişler ay kesin benim de öyle olacak hissediyorum
Keşke canım ya dediğim gibi az hissetsek belki içimiz daha rahat olurdu. 2 3 gündür demedim ama içim o kadar kötü oldu ki bisey olmuş gibi. İnsan strese giriyor illaki
Baş ağrılarım hala gidip geliyor canım, güneşe çıkınca stresli olunca yüksek sesle konuşunca hassaslastim iyice sanki
Bazen diyorum benimki keşke iyice kesinleştikten sonra söyleseydi ister istemez beklenti oluştu böyle değişenleri de duydukça kesinleşince söylemeleri daha iyi bence.
Kızlar çok yakın arkadaşımızın eşi 5 aylık hamile bugüne kadar kız demişlerdi bugünkü kontrolde erkek demişler ay kesin benim de öyle olacak hissediyorum
Şurubu iki gün içtim bıraktım şimdi yediklerime dikakt ediyorum ama ilk defa bugün prilam almadan bı deneyeyim dedim akşama kadar devam etti mide bulantim demekki dördüncü ayda da devamke
Şurubu iki gün içtim bıraktım şimdi yediklerime dikakt ediyorum ama ilk defa bugün prilam almadan bı deneyeyim dedim akşama kadar devam etti mide bulantim demekki dördüncü ayda da devamke
Kuzu rennie şurup bana iyi geldi. biraz vakit tanısa mıydın kendine belki toparlardın biraz daha? Prilam biraz bünyede alışkanlık da yapıyormuş sanırım.