Genelde bende öyle denk geldim canım ama denk gelseydin sende severdin kesin diye düşünüyorum.
Direk zaten muayeneden önce bir sürü soru sordu bi sıkıntın şikayetin var mı işte kilo konuştu ne yiyip içmemem gerektiğini mesela salata mutlaka disardan yeme evde sınırsız ye sirkeli suya yatırıp vs. Gibi. Hani böyle anlatıyorda anlatıyor. Sonra ultrasona geçtik orda da baya bu midesi bu idrar torbası direk inip boşaltım yapıyor sıkıntı yok bu boyu kafası sana benziyor vs. Baya anlattı şükür.
Evet canım kendisi yapıyor bulunduğum yerde sanırım perinatolog yok, ilçede varsa vardır o da uzak yani
Eger kadin dogumcuya yaptirirsan onlar bi sıkıntı görürse yine perinatologa git diye yönlendiriyor sanırım bi kere hatayda denk gelmişti çünkü
İşte olması gereken bu minnoşum, senin hakkında sorular sorması ve bazı konularda yönlendirmesi gerek, bebeğinin her bir zerresini de tanıtması gerek, senin diğer doktor neydi allahaşkına hepimizi sinir hastası etti.
Benimki de kendisi yapacak gibi geliyor bana ama bakalım, inşallah sıkıntı çıkmaz da misler gibi ayrılırız detaylıdan, amin Allahım.
İşte olması gereken bu minnoşum, senin hakkında sorular sorması ve bazı konularda yönlendirmesi gerek, bebeğinin her bir zerresini de tanıtması gerek, senin diğer doktor neydi allahaşkına hepimizi sinir hastası etti.
Benimki de kendisi yapacak gibi geliyor bana ama bakalım, inşallah sıkıntı çıkmaz da misler gibi ayrılırız detaylıdan, amin Allahım.
Sorma valla kuzum genellikle boy kalp atışı başka bisey görmüyordum
Kendisi yapıyorsa zaten memnunsun yaptirirsin kuzum, eger kendisi yapmıyorsa da bildigi biri varsa ona yönlendirir.
Amin inşallah yavrum sırada o var bakalım insallah hiç birimizde sorun cikmaz
Bakalım cuma günü senin pipili gösterecek mii
Sorma valla kuzum genellikle boy kalp atışı başka bisey görmüyordum
Kendisi yapıyorsa zaten memnunsun yaptirirsin kuzum, eger kendisi yapmıyorsa da bildigi biri varsa ona yönlendirir.
Amin inşallah yavrum sırada o var bakalım insallah hiç birimizde sorun cikmaz
Bakalım cuma günü senin pipili gösterecek mii
Kızlar cep telefonu, wifi’ye dikkate den var mı? Benim elimde sürekli telefon var, hiç dikkat etmiyorum. Eskiden kuzenim gece odasına telefon almazdı hamileyken. Ben çok mu kullanıyorum acaba
Maalesef canım, sürekli beraber gün içinde ama ben hamile kalmadan bir süre önceden başlamak üzere gece yatarken telefonu almıyordum odaya.
Kapının önünde, koridorda priz var oraya şarja koyuyorum hem alarm çaldığında da kalkmış oluyorum. Bence en azından bunu yaparak başlayabilirsin. Uykumuz kaliteli olsun.
Şarjda olması özellikle çok iyi bir şey değil geve yanımızdayken, eşim de ben de dışarıda bırakıyoruz telefonlarımızı.
Bunun bir de bir üst level durumu var ikinci çocuk durumuTabi ki önce sağlık benim ilk çocuğumun sağlık sorunları oldu çok zor günler geçirdik sağlıklı olması en büyük isteğim ama olmayandan da istiyorum açıkçası insan iki duyguyu da tatmak istiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAma dallanıp budaklanmadan kesin olsun yani
Bunun bir de bir üst level durumu var ikinci çocuk durumuTabi ki önce sağlık benim ilk çocuğumun sağlık sorunları oldu çok zor günler geçirdik sağlıklı olması en büyük isteğim ama olmayandan da istiyorum açıkçası insan iki duyguyu da tatmak istiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAma dallanıp budaklanmadan kesin olsun yani
Canım sen zayiftin dimi, doktor bugun en erken 19. Haftada dedi bana. Arada böyle bir iki kere karıncalanma gibi bisey hissettim ama anlayamadım. Plesanta da yukarıdaymis ama göbekte yağ çok geç hissedicem gibi
Keşke yaaa her muayene günü yaklaştıkça içim daralıyor nasıl kötü bisey duyacakmisim gibi, kızlar kalp dinleme cihazını aldı rahat etti bende alsaydım keşke diye pişman oldum
En azından hareketleri hissetsekk
Canım sen zayiftin dimi, doktor bugun en erken 19. Haftada dedi bana. Arada böyle bir iki kere karıncalanma gibi bisey hissettim ama anlayamadım. Plesanta da yukarıdaymis ama göbekte yağ çok geç hissedicem gibi
Benimde kalça kısmim daha fazlaydı canım dediğin gibi göbek kısmı çok yoktu ama hamilelikte mide göbek çıktı ya
Hala aynı +1 kiloyla devam ama inşallah böyle gider 81 82 geliyorum çünkü az değil
Tam büyümüşte küçülmüş yaşı o, bizde de var 3 yaşında bir bıdık, bilmiş bilmiş ama baldan tatlı. Doğursak da sevsek be. Bakıp bakıp iyi ki doğurdum desek, ben yaptım bunu ben desek.