Bu ara herkesin başı ağrıyo sanırım benimde migrenim var ve 3 gün geçmez sabahtan beri anca açıyorum gözümü sürekli parol kullanmak istemiyorum. Bu fotoğraftaki migren taşı iyi geldi ağrıma baya azaltıyor incelersiniz, inşallah sizede iyi gelir
Detaylıdan da hiç bahsetmedi cuma günü onu da sorayım bebeğim.
E doktor çok tatlıı, o zaman sen oraya mı devam edeceksin? Belki doğumu da orada yapmayı düşünürüm diyordun.
Anca söyler canım zaten benim artık 17. Haftaya doğru da gidiyor ya direk detayliya gel dedi. Fiyatta 800 TL imiş fikir olsun.
Evet canım çok sevimli konuşkan bi kadın zaten direk tanıdı bak ablamı da 4 yıl sonra hafıza çok iyi kadının maşallah. Bana da direk WhatsApptan numaranı at kaydedeyim dedi böyle doktorlarin hastasıyım
Anca söyler canım zaten benim artık 17. Haftaya doğru da gidiyor ya direk detayliya gel dedi. Fiyatta 800 TL imiş fikir olsun.
Evet canım çok sevimli konuşkan bi kadın zaten direk tanıdı bak ablamı da 4 yıl sonra hafıza çok iyi kadının maşallah. Bana da direk WhatsApptan numaranı at kaydedeyim dedi böyle doktorlarin hastasıyım
Tanıdığım muayene olduğum kadın doktorların hepsi ters ve buz gibiydi, bu yüzden hep erkek doktor tercih ediyorum ama bu doktoru sevdim, yakın olsa gelip önyargımı kırmak isterdim. Artık soruların cevapsız kalmaz tospiğim.
Kendisi mi yapacak acaba detaylıyı? Yönlendirme yapmadıysa..
Tanıdığım muayene olduğum kadın doktorların hepsi ters ve buz gibiydi, bu yüzden hep erkek doktor tercih ediyorum ama bu doktoru sevdim, yakın olsa gelip önyargımı kırmak isterdim. Artık soruların cevapsız kalmaz tospiğim.
Kendisi mi yapacak acaba detaylıyı? Yönlendirme yapmadıysa..
Genelde bende öyle denk geldim canım ama denk gelseydin sende severdin kesin diye düşünüyorum.
Direk zaten muayeneden önce bir sürü soru sordu bi sıkıntın şikayetin var mı işte kilo konuştu ne yiyip içmemem gerektiğini mesela salata mutlaka disardan yeme evde sınırsız ye sirkeli suya yatırıp vs. Gibi. Hani böyle anlatıyorda anlatıyor. Sonra ultrasona geçtik orda da baya bu midesi bu idrar torbası direk inip boşaltım yapıyor sıkıntı yok bu boyu kafası sana benziyor vs. Baya anlattı şükür.
Evet canım kendisi yapıyor bulunduğum yerde sanırım perinatolog yok, ilçede varsa vardır o da uzak yani
Eger kadin dogumcuya yaptirirsan onlar bi sıkıntı görürse yine perinatologa git diye yönlendiriyor sanırım bi kere hatayda denk gelmişti çünkü
Kızlar cep telefonu, wifi’ye dikkate den var mı? Benim elimde sürekli telefon var, hiç dikkat etmiyorum. Eskiden kuzenim gece odasına telefon almazdı hamileyken. Ben çok mu kullanıyorum acaba