Kuzum bilgisayar tarayıcısı üzerinden Amazon’u açarsan faturanı görüntüleyebiliyorsun. Uygulama üzerinden açınca fatura görünmüyor. Ben pc den indirdim telefondan pdf in ekran görüntüsünü aldım ekledim.
İllaki alınacak diyor doktor ama hiç almadan ilerleyenler var diyetisyen eşliğinde kendi kilo veriyor ama karnı büyüyor bebis büyüyor vs.
Öyle bisey benim için mümkün değil gibi
Galeta denedin mi hiç canim
Kuzum bilgisayar tarayıcısı üzerinden Amazon’u açarsan faturanı görüntüleyebiliyorsun. Uygulama üzerinden açınca fatura görünmüyor. Ben pc den indirdim telefondan pdf in ekran görüntüsünü aldım ekledim.
İşte düşünüyorum canım 10 kilo bile alsam 92 olacak çok fazla geliyor iyice. Yeterince kendimi korumaya çalışıyorum. En son evimin oradaki doktor ayda 1 kilo almaya bak 16. Haftaya birlikte hızlı kilo alımı başlayacak dedi. Tırsıyorum
Bende senin kilolarındaydım hamile kaldıgımda 12. Haftaya kadar 7 kilo aldım 90 gördüm en son hatta. Yemek cidden öyle abartılı vs yemedim ama ben işe ara verdim kanama vs olunca sürekli yattıgım için sanırım vücutta müsait zaten kilo almayaz. Doktorum uyardı bu konuda sen şimdiden bu kadar kilo alıyorsan napacaz bu şekilde dedi. Seni geçtim bebekte şeker çıkar dedi. diyetisteyene başladım o yüzden. Yürüyüş zaten çok önemli bu süreçte. Verebilirsek verelim hatta kilo dedi. Bakalım 4-5 gün oldu başlayalı iyi gidiyor şimdilik. Konu minikler olunca başka oluyor işte.
Adım soyadım yazdığına göre eminim. Gelir belki bebeğim, uygulamaya yükleyecektim ben de. Uygulamada şey yazıyor, faturanız 72saat içinde yüklebilir falan.
Adım soyadım yazdığına göre eminim. Gelir belki bebeğim, uygulamaya yükleyecektim ben de. Uygulamada şey yazıyor, faturanız 72saat içinde yüklebilir falan.
Hiç siparişinin görünmediğini dedin ya o ilginç geldi. Yoksa fatura hemen çıkmıyor 2 gün sürebiliyor. Bi gir çık aç kapa düzelir belki
Nys ciddi oluyorum müşteri hizmetlerine yazarsın olmazsa
Hiç siparişinin görünmediğini dedin ya o ilginç geldi. Yoksa fatura hemen çıkmıyor 2 gün sürebiliyor. Bi gir çık aç kapa düzelir belki
Nys ciddi oluyorum müşteri hizmetlerine yazarsın olmazsa
Kızlar fetal DNA testini tam hangi günde yaptırdınız? Bir de önereceğiniz bir laboratuvar var mı? Ben Acıbandem hastanesine gidiyorum. Üzerine komisyon koydukları için baya pahalıya geliyor.