2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şurubu iki gün içtim bıraktım şimdi yediklerime dikakt ediyorum ama ilk defa bugün prilam almadan bı deneyeyim dedim akşama kadar devam etti mide bulantim demekki dördüncü ayda da devamke
Prilamda mi kullanıyorsun canım sen, bence şuruba da biraz daha devam et belki şikayetlerin azalır

Kuzu rennie şurup bana iyi geldi. biraz vakit tanısa mıydın kendine belki toparlardın biraz daha? Prilam biraz bünyede alışkanlık da yapıyormuş sanırım.
Bana da iyi geldi biliyor musun ama mide yanmam geçince bıraktım sanki reflü sikayetim geçmiş gibi mide bulantısı oluyor ama belki de refluden kaynaklı oluyordur

Bana da iyi geldi biliyor musun ama mide yanmam geçince bıraktım sanki reflü sikayetim geçmiş gibi mide bulantısı oluyor ama belki de refluden kaynaklı oluyordur
Olabilir kuzum. Ama bu bir anda geçmez ilaç iyi gelmiş bence. Gebeliğin ilerleyen döneminde mideye baskı artınca daha da artacak muhtemelen bu şikayetlerimiz. Kiminde bizim gibi erken dönemde başlıyor doktorumun dediğine göre.
Bende de mide rahatsız ettiğinde bulantı kusma hissi de geliyor sizde olduğu gibi bi bulantı şikayetim olmadı tabi yine de. Belki mide kaynaklıdır artık sizin de.

Ay valla başladılar artık işemeye de

Kuzu rennie şurup bana iyi geldi. biraz vakit tanısa mıydın kendine belki toparlardın biraz daha? Prilam biraz bünyede alışkanlık da yapıyormuş sanırım.
Bu erkekler çıkınca insanın suratına da işiyor napcaz bakalim

Belki de bir de onu duzenlu kullanmayi deneyeceğim prilam kullanamfan belki de mide sikayetlerindendir

Oyyyy çok sevindim kuzummmm böyle sağlıkla ilerlesin hep

Detaylıdan da hiç bahsetmedi cuma günü onu da sorayım bebeğim.
E doktor çok tatlıı, o zaman sen oraya mı devam edeceksin? Belki doğumu da orada yapmayı düşünürüm diyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…