Tam büyümüşte küçülmüş yaşı o, bizde de var 3 yaşında bir bıdık, bilmiş bilmiş ama baldan tatlı. Doğursak da sevsek be. Bakıp bakıp iyi ki doğurdum desek, ben yaptım bunu ben desek.
Bir dönem yiyordum yoğurt, az da olsa. Şimdi yiyemiyorum, yumurta zaten hiç mi hiç yani çok zor. Kokusunu aldığım an… Çok şükür peynir yemeye başladım işte, seviniyorum.
Kızlar lansinoh tekli otomatik süt pompası 647 tl düşmüş bilginiz olsun ben alacaklarım listesine 915 tl yazmışım bi ara indirim olmuş 867 mi ne şimdi de 647 olmuş imkanınız varsa kaçırmayın ben aldım bu ay battık ama olsun
Keşke yaaa her muayene günü yaklaştıkça içim daralıyor nasıl kötü bisey duyacakmisim gibi, kızlar kalp dinleme cihazını aldı rahat etti bende alsaydım keşke diye pişman oldum
En azından hareketleri hissetsekk
Canım aynı tedirginlik bende de var hatta dün bi baktım akıntım gelmiş şeffaf cok acık sarı o kadar korktum ki aklım çıkıyordu sonra hamile arkadaşıma sordum normalmis enfeksiyon belirtisi olabilirmis falan herkeste olabiliyormuş rahatladım 9 ayımız böyle tedirginlikle geçecek gibi
Benimde kalça kısmim daha fazlaydı canım dediğin gibi göbek kısmı çok yoktu ama hamilelikte mide göbek çıktı ya
Hala aynı +1 kiloyla devam ama inşallah böyle gider 81 82 geliyorum çünkü az değil
Canım aynı tedirginlik bende de var hatta dün bi baktım akıntım gelmiş şeffaf cok acık sarı o kadar korktum ki aklım çıkıyordu sonra hamile arkadaşıma sordum normalmis enfeksiyon belirtisi olabilirmis falan herkeste olabiliyormuş rahatladım 9 ayımız böyle tedirginlikle geçecek gibi
İşte düşünüyorum canım 10 kilo bile alsam 92 olacak çok fazla geliyor iyice. Yeterince kendimi korumaya çalışıyorum. En son evimin oradaki doktor ayda 1 kilo almaya bak 16. Haftaya birlikte hızlı kilo alımı başlayacak dedi. Tırsıyorum
Ben hatırlıyorum bile bazılarını düşün 4 5 yaşlarında bile ne oyuncakların arkasından ağlardım kendimi yere atardım eşim gibi olur inşallah o çok sakinmiş
İşte düşünüyorum canım 10 kilo bile alsam 92 olacak çok fazla geliyor iyice. Yeterince kendimi korumaya çalışıyorum. En son evimin oradaki doktor ayda 1 kilo almaya bak 16. Haftaya birlikte hızlı kilo alımı başlayacak dedi. Tırsıyorum
Ben hatırlıyorum bile bazılarını düşün 4 5 yaşlarında bile ne oyuncakların arkasından ağlardım kendimi yere atardım eşim gibi olur inşallah o çok sakinmiş