2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tam büyümüşte küçülmüş yaşı o, bizde de var 3 yaşında bir bıdık, bilmiş bilmiş ama baldan tatlı. Doğursak da sevsek be. Bakıp bakıp iyi ki doğurdum desek, ben yaptım bunu ben desek.
Aynen kesinlikle bi laflar var bazen ağzım açık kalıyor
Umarım biraz sakin olurlar kuzum sonra azıcık daha karnımda kalsaydın ya demeyelim de

Aynen kesinlikle bi laflar var bazen ağzım açık kalıyor
Umarım biraz sakin olurlar kuzum sonra azıcık daha karnımda kalsaydın ya demeyelim de
Folik asit çocukları bunlaar, her şeyi biliyorlar bıdı bıdı bıdı.

İlk zamanlar çok söyleriz de bir süre sonra düzene oturur inşallah bebeğim, ne olacak canım azıcık şişmiş göz altlarıyla dolanacağız evde.

Ebe de en son öyle diyordu bi farklı bu çocuklar folik asit çocuğu işte diye
Yemek yesin uyusun en büyük iki sorun bu herhalde yavrum

Ebe de en son öyle diyordu bi farklı bu çocuklar folik asit çocuğu işte diye
Yemek yesin uyusun en büyük iki sorun bu herhalde yavrum
Bizim çocukluğumuzu düşün bir de bunlara bak açık ara fark var, bizim bebeler çok şanslı.

Allah büyük bebeğim herkes gibi biz de yaşayacağız ve atlatacağız.

Bizim çocukluğumuzu düşün bir de bunlara bak açık ara fark var, bizim bebeler çok şanslı.

Allah büyük bebeğim herkes gibi biz de yaşayacağız ve atlatacağız.
Yavrum ben bisey demeyeyim benim ufakligim çok fenaymış o konuda insallah bana çekmez
Insallah kuzum insallah

Kızlar lansinoh tekli otomatik süt pompası 647 tl düşmüş bilginiz olsun ben alacaklarım listesine 915 tl yazmışım bi ara indirim olmuş 867 mi ne şimdi de 647 olmuş imkanınız varsa kaçırmayın ben aldım bu ay battık ama olsun

Canım aynı tedirginlik bende de var hatta dün bi baktım akıntım gelmiş şeffaf cok acık sarı o kadar korktum ki aklım çıkıyordu sonra hamile arkadaşıma sordum normalmis enfeksiyon belirtisi olabilirmis falan herkeste olabiliyormuş rahatladım 9 ayımız böyle tedirginlikle geçecek gibi

Ben senden bile fazlayım ama hiç kilo almadım bazen bakıyorum ödem olmuş 1 kilo sonra gitmiş. İnşallah kilo almadan doğururuz

Sorma valla canım insan sürekli tetikte oluyor. Dogurunca anca rahatlarız biz tabi rahatlayabilirsek

Ben senden bile fazlayım ama hiç kilo almadım bazen bakıyorum ödem olmuş 1 kilo sonra gitmiş. İnşallah kilo almadan doğururuz
İşte düşünüyorum canım 10 kilo bile alsam 92 olacak çok fazla geliyor iyice. Yeterince kendimi korumaya çalışıyorum. En son evimin oradaki doktor ayda 1 kilo almaya bak 16. Haftaya birlikte hızlı kilo alımı başlayacak dedi. Tırsıyorum

Yaa sanırım benimki de öyleydi, annem senin çocuğun da senin gibi olsun da beni anla derdi. Tırsmıyor değilim.
Ben hatırlıyorum bile bazılarını düşün 4 5 yaşlarında bile ne oyuncakların arkasından ağlardım kendimi yere atardım eşim gibi olur inşallah o çok sakinmiş

Aslında midemi bastıran şey de ekmek birazcık onu kesersem kilo almam çünkü bişey yemiyorum

Yemesekte mi alırmışız kilo ben yandım o zaman

Ben hatırlıyorum bile bazılarını düşün 4 5 yaşlarında bile ne oyuncakların arkasından ağlardım kendimi yere atardım eşim gibi olur inşallah o çok sakinmiş
Ohoo ben milletin oyuncağına sahip çıkıp onları ağlatıyordum.

Evet bak sakinlik konusunda babasına çeksin, benimki de sakin, ama diğer huyları benzemesin mümkünse, amin Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…