2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar erkek erkek deyince rüyamda erkek bebek doğurdum bugün çok güzeldiiii normal doğumla 9 cm açılmış gel normal yapalım diyor doktorum ve hiç acısız çok sağlıklı bebek doğuyor harikaydııı hiç uyanmasaydım keşke eşimin yurtdışı görevi çıktı o yoktu ama rüyamda da o biraz üzücüydü

Kızlar ikili test sonucundan anlayan var mı değerler güzel gibi geldi bana

Eklentiler

• 45503D4A-3CEC-468F-A410-02AC8AC5AF05.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 78
Yaaa maşallah insallah böyle doğumlar nasip olur hepimizeee

Günaydınnn ya bu bebeler ne zaman doğup büyüyecekk bir ton hayalim var daha dürtüp kalk kız soğan doğra dicem ehehe
Birlikte temizlik yapıp kahve içeriz sonra kol kola girer alışverişe gideriz

Ayy bende resmen şu zamanlar geçsin istiyoruum hani böyle hiç yoksa 25-30. Haftamıza filan geleliim karınlarımız büyüsün hazırlıklar son hız devam etsiin. Ufak ufak doğum telaşlarımız başlasın

Hayırlara vesile olsun erkek bebek hayırlı haberdir inşallah güzel haberler alırsın.

Ben büyük düşünüyorum haha çünkü o zamanlar ışık hızıyla gelecek şurda 20ye ne kaldı yarıya yaklaştık

Canım selamlar. Dün senin de sözüne uyarak alışveriş yaptım.
Senin doktorların nerede ve neden o kadar uzaklar? Olduğun şehirde yok mu?

Canım selamlar. Dün senin de sözüne uyarak alışveriş yaptım.
Senin doktorların nerede ve neden o kadar uzaklar? Olduğun şehirde yok mu?
Biz tekirdağa bağlı bir köydeyiz yazlık yer burda hastanede kadın doğum doktoru yok tekirdağa gidiyoruz ya da çorlu oda işte dediğim kmler özel bir hastane yapılıyor şuan buraya ama benim doğuma yetişmez ama hiç olmazsa çocuk doktoru alternatifi olur burdaki hastanede çocuk doktoru var Allahtan istanbulda adalar gibi düşün burayıda çok kötü hastane olayı

Diloşcum doktor biraz ezberden konuşmuş o hiç belli olmaz, bakarsın sen doğru düzgün kilo bile almazken bebek bütün kiloyu alır. Zaten havalar ısınıyor bol bol yürürsün. Bişeycik kalmaz.

İleride çocuk için bulunmaz bir ortam olacak, yeşillik sakinlik huzurlu ama şimdilik senin için zor tabii.
Bugüne kadar rahat ilerledin inşallah bundan sonrasında da sıkıntı yaşamayacaksın.

Allah razı olsun senden. Ben de sabah gördüm mesajını teklisini o fiyata bulamadım, ama rastgele ararken çiftlisini hepsiburadadan 873 liraya aldım. E bebekte falan 1.200 liraya yakın fiyatı vardı hatırladığım. Hemen kaptım bende, uzun zamandır takipteydim

Harikaaaaböyle indirimleri değerlendirince insan çok iyi hissediyor ya ben trendyolda almıştım aşkım baktım hala indirimli fiyatta almayanlar için henüz geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…